Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıslar ncırı bende denetım ama kur olarak degıl...hergun 3 tane falan yedımmm

senağlama senağlama beni duygulandırdıın senağlama yüce rabbim belki beni bu yüzden görevlendirdii.düşünüyorumda ben hamile kalsaydım ilk denemede ve bunu sizinle paylaşmasaydım belki hiç biriniz öğrenemeyecektiniz..diyorum ya herzaman her şerde bir hayır vardır ne mutlu bana kii vesile oldum RABBİMDE CANINA CAN KATTI ŞÜKÜRLER OLSUUUN..:Saruboceq:bendee seniii canı gönlüden kucaklıyoruum canım arkadaşım senağlama..DUALARINI EKSİK ETME MELEĞİNE DE KENDİNEDE ÇOK İYİ BAK NE MUTLU ONAKİ BİRSÜRÜ TEYZESİ VAR ARTIK..:1hug:..tabi beni unutma :1hug:beni anlatırsın bebşinee ..sonuçta bizi duysun diyee az dua etmediiik onun içiiiin..a.s.

canım benim ya beni de senin bu yazdıkların çok duygulandırdı.yoksa sen melek falanmısın.seni çok çok çok seviyoruz.

aman yarabbim yaa iki gün uzak kaldık güzel haberler gelmmmmmişşş asu1984 tebrik ederim canım darısı başımıza benim de bu ay 6 gün gecikti ve bu sefer oldu dedim ama bugün hastalandım güzel haberler veremedim senağlama neyse saglık olsun böyle güzel haberler almak daha da umutlandırıyo bizi

arnavut guzelı dualarım hep senınleeeeeeeee......ilk defa gecen ay kurunu denedım ıkısınıde...8 aydır olmuyordu...bugun test yaptım hamıleyımmmmmmmmmm...sana sonsuz tesekkurler....

canım tebrik ederim gözün aydın çok sevindim ya.hihoyyytkaydirigubbakcemile5

merhaba bende gonphen kullandım rahim filmi filan herşey temiz 3 ay gonaphen kullandım tabi aşırı stresli geçti doktorum olmazsa biraz ara verir şeker iğnesine başlarız demişti tam 1 yıl önce.neyse gonapenden fayda göremedim ve ara verdik şeker iğneleri çok pahalıymış bende aman dedim olursa olur ve aklımdan sildim o ay hamile kaldım.yani herşey beyinde bitiyor benim hamileliğimde hüsranla bitti 5,5 aylık erken doğumla kızımı kaybettim 4 ay oldu.yine stres yüzünden yani beynimde bitti.otlar filan iyi tabi ama faydası yerine aksine zararınıda görebiliriz sonuçta bitkilerde otlardan yapılıyor ve alerjik reaksiyon gösterebiliyoruz biraz dua biraz stresten uzaklaşmak biraz inanmak ve beynimizi iç açıcı şeylere yormakla mutlu sona biraz yaklaşabilirz.yani bence.tabi sağlıklı yaşamayıda unutmadan.

Çok teşekkür ederimm canım, bu ay soğan kürüne başlıyayım dedim 4.gün oldu bugün baya övdüler, inşallah faydasını görürüm bende. sonrasında önermişler incir kürünüde.. 15 gün sonra ona başlarım bu ay için geç olur sanırım ama bidahaki aya ümitlenirim bende hihoyyyt tüm sayfaları hatim indim neredeyse.. gelmiş geçmiş tüm yazıları okuyorum.. yazan herkeze çok teşekkür ederim.. incir soğan olmazsa su karabiber deniyecegim.. önümdeki ayları ümitle bişeyler yaparakda geçirmek güzel :lepi:

canım benim ya beni de senin bu yazdıkların çok duygulandırdı.yoksa sen melek falanmısın.seni çok çok çok seviyoruz.

:1hug: evet sizin meleğinizim artık 5 çocuk annesiyiiiim bundan daha güzel bir duygu varmıııı...önce rabbimeee:Saruboceq: BENİ MAHÇUP ETMEDİĞİ İÇİN SİZE KARŞI sonrada SİZE :1hug:BANA GÜVENİP HERŞEYE RAĞMEN KÜRÜ KULLANDIĞINIZ İÇİN..:içelim: BENDE SİZİ OKADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ HER GÜN HİÇ BIKMADAN USANMADAN SİZE HARIL HARIL CEVAP YAZYORUM YETERKİ SONUÇ GÖRÜN:CüvCüv: BİR ALLAH RAZI OLSUN CÜMLESİ İÇİN HERŞEEEY DEĞERMİŞ:Saruboceq:..iyiki varsınız, demek isterdim eskiden hiç hoşuma gitmezdi keşke burda olmayıpta hamile kalsaydınız ama şimdi öyle düşünmüyorum ,sizde tecrübe edinip birilerine sizde bu kürden bahsedeceksiniz.bu zinciri kırmayın lütfen,herkezle paylaşın bileni var bilmeyeni var BUDA SİZİN GÖREVİNİZ OLSUN benim size yaptığım gibii..keşke gerek kalmazsa ama malesef şartlar bunu gösteriyo hormonlar,yiğecekler ,içecekler herşey sahte o yüzden doğurganlığımızda yavaşlıyo..neyse genee ağızım açıldıı güzin arnavutgüzeli ablasına
döndüm...ANNE ADAYLARIIII SAĞLICAKLA KALIIIN ÖPÜYORUM HEPİNİZİİ,,:enbuyukkk:

kıyamam ben sanaa:teselli: CANIN SAĞOLSUUUN canım arkadaşım napalııım allahın takdiri buu bak bende bekliyorum ,bazen bunalım takılsam bile kör topal idare ediyoruum...takma artık kafayaa bak ben takıyorumda noluyoo ahanda böyle olucaz yakında-tatlicadiarzu-DEFOLU..o yüzdeeen resimdede olduğu gibii sen kocişinle iyi vakit geçirmene baaakŞeniz..BENİM Bİ ARKADAŞIM POLENLE 4 YIL SONRA BEBİŞİ OLDU,şimdide bir görsen ,ağlayan kız gitmiş yerine cadı bir anne ,nankörlük yapıyoo.banada otur oturduğun yerde diyoo çocuk çocuk isteyip durmaa diye kızıyo bana..gerçi onlar bebiş doğudundan beri her gece hastanedeler.. o yüzden böyle düşün DAHA GEZİCEZ TOZUCAZ BEBEK NASILSA OLUR..:1hug:

değil mi arkadaşım yaaaa sıkıl sıkıl nereye kadar hiç beklemediğimiz anda gelicek bu eşşek sıpaları sabahlara kadar uykusuz beklıycez bız onları ama onlar bızım neler yasadıgımızı bılemıycek bence de hayatımıza bakalım yasamaya bakalım seninde dedıgın gıbı kocalarımızın tadını cıkaralım ınsanın halınden anlayan arkadaslarının olması nekadar guzel :lepi: :lepi: :lepi: :içelim: cok tesekkur edıyorum canım benim kaydirigubbakcemile5

işte buuu böyle oluuun bakiiiiiim..asıl ben teşekür ederiiiiiiim sanaa..ah o sıpalarıı ben varyaa bi yakalarsaaaam,vay hallerinee:)))

Selam kızlarra.s. Sizlerden öğrendiğim bilgiyle adacayı yagını kullanmaya basladım.3gün oldu.Tamponla yapıyorum bende.Hic korktugum gibi yanma falan olmadı.Ama tampon kullanmadıgım icin normalde, onun varlığı rahatsız etti biraz o da psikolojik olarak.Bakalım sonuc ne olacak.Bu ilk denemem.aynı anda arısütü polen bal tarcın yiyorum.hergün meyve yiyorum folik asit alıyorum.ayaklarımı sıcak tutuyorum.eşime de yediriyorum ceviz bal falan:jeyyar: İns.hepimiz bunların karsılığını alırız.:Saruboceq: Güzel bir haber alırsam bildiririm sizlere dekaydirigubbakcemile5

selam kıslar bu ada yağı kürünü gece yapsak daha ii olurmu

selam nehir ..çok sevindiim ne güzel herşeyi yapıyosun eminin en kısa zamanda sonucunu alıcaksııın ,allah yardımcın olsuuun..ha bide tampon seni rahatsız ediyosa pamukta kullanabilirsiiin sorun olmaz..Bozo merhaba canıım,tabi genelede akşam yaparsan senin için daha rahat olur..hem sen uyurken o sabit olur seni rahatsız etmez...hadi bakalım dualarım sizinle dilerim herşey gönlünüze göree olurr.kendinize iyi bakın hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda almam dileğile..

merhaba arnavutgüzeli teşekkr ederim inşllh işe yarar bu tavsiyelerindelikafadulden

yarar yaraaar senbi yap helee :)))kuzum benim hadi allah yardımcın olsun tez vakitte güzel haberlerini alırız inşallaaah..sağlıcakla kal

Çok sağol canım umarım hepimiz en kısa zamanda bu çabalarımızın karşılığını alırız.Hep beraber güzel haberler verebiliriz inş bu ay içinde

amiiin canıım arkadaşlarııım beniiiiim..HADİ KOLAY GELSİİİİİİİN:))

kızlar ölüyorum ben acıdan...

idrar zonu oldum galiba... devamlı tuvalet ihtiyacı var ama çok yanıyor...

adet oldum sanırım... sanırım diyorum...

çünkü damla damla geliyor cumadan beri...

sizdede böyle oldumu...

adeti bu şekilde gelen varmı?

bu benim ilk ayımdı cahilliğime verin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…