E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kız ne var damlatmak ta bebek işi aslında eğer işe yararsa neden olmasın..zaten öyle tedavi yöntemleride var özbekistanlı doktor aidin salih rahimde hastalık iltahab olanlar için acı kavun(halk arsında ebu cehil kavunuda diyolar)msl onu rahime enjekte ediyosun tabi bu tedavinin sadece bi aşaması..bu sadece bi örnek bu bilgiyle diğer arkadaşların aklını bulandırmayalım..gerçi şuda var eğer o doktorun verdiği tedaviyi harfiyyen uyguladığın taktirde kısırlığa bile çözüm var.denenmiş ve görülmüştür.bana sorucak olursanız madem böyle bi tedavi şekli var sen neden yaptırmadın:)malum tedavinin bi bölümünde sülükte yapıştırlıyo ve ben sülük yapıştırmaktan çok korkarım:) bu arada cesaret edebilen varsa sülük te mükemmel bi tedavidir zira ben kendim bizzat denedim ve gördüm doktorların çare bulamadığı kronik arpacık hastalığımı kalıcı bi şekilde tedavi etti:):lepi:EVET TARÇINDA ÇOK İYİ DEASY ,BENDE ONU BALLA KARIŞTIRIP SICAK SUYLA ÇAY GİBİ İÇİYORUM..biliyosun tarçının rahimdeki yaraları bile iyleştirme özelliğine sahip..İNŞALLAH CANIM YAA AMİİİN ..LAYD-PACİNO o damlatma işini ciddiye aldığını inanamıyoruum:))) yaw şakaydıı cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama düşünmüyor da deyilim dur bakalım akşam bi yapalım olmazsaa...eyvaaah HAKINIZI HELAL EDİİN KIZLAAR..yarın olanları yazarım artık..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?