- Konu Sahibi EU2
-
kızz karakız ne diyon sen yaa vallahamı abovvv şaşırdımm valla:bbo:.millet neler yapıyo dimi...ohh maşallah.o zaman ara ara yapmak lazım bu adaçayını neden diye soracak olursanız ne kadarda dikkat etsek illa bi yerlerden kapıyoruz ne biliyim lavaboya girdiğimizde msl.en basiti.önünü almış oluruz bu üşütmenin.ya iyileşmek için neler yapmıyoruz arkadaşlar.inanın ben hayatımda belki duysam inanmayacağım şeyler var.ama iyileşmek için,bi şeyler elde edebilmek için(bebek ) uğraşıyoruz.bizim bi tanıdığın 17 sene çocuğu olmamış ve kız kardeşinin çocuğunu alıp büyütmüş ve bir süre sonra kendisininde olmuş iki tane tabi olmadığı süre içinde yapmadığı uygulamadığı şey kalmamış.belki inanmazsınız annem anlattı kayınvaldesi bir gün sabah erkenden göğsüne kadar tezek içine gömmüş sıcak tezek eğer üşütmesi varsa alsın diye yani düşünün artık.
kız kıllandırma beni:)pirpirikliyim sonra başedemezssiniz ay şöylemi oldu böylemi oldu diyeallah iyiliğini versin LAYD-PACİNO sana serinlik mi verdiii....:))ay ne güldüüm yaa...varya hala gülüyorum oh be nihayet sende sürdüün aslında öyle bişey yok ben uydurdum diyomuşum hahahaah..yoksa sen başka bişeymi sürdüün:))ŞAKKA HAA..:))HADİ HAYIRLI OLSUN BAKALIIM..yanmıyo dimi o ilk koyduğunda oluyo sadece sonradan dediğin gibi resmen sıcaklığı içinde hissediyosun :))SULTAN PAMUĞU RAHTÇA KOY GÜZELİM AMA BİRAZIDA DIŞARDA OLSUN DEDİĞİN GİBİ İÇİNE KAÇMASIN OLMADI CIMBIZLA ÇIKARIRSIN SONRA BİŞEY OLMAZ..RAHİM FİLMİNİ ANESTESİZS Mİ ÇEKTİRİYOSUN??
zehirlenmesiiin zehirlenmesin.selam karakız;soğan suyu körü de nerden çıktı..öyle birşeyde mi varmııış???merak ettim cevap yazarsan seviniriim..benim bu ara acayiiip akıntıım vaar heralde adaçayı yağı içimi bayağı temizlemiş:))dün yazıcaktım ama biran önce sonuç alıp size öyle yazmak istiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?