Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ArnavutGüzeli kullanıcısından alıntı
Negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif
a.s.
üzülme canım bizlerde senin gibi olmasını çok istiyorduk demek ki daha vakti var hayırlısı olsun
allah sana sağlık sıhhat mutluluk huzur versin olacak sabırr ....:Saruboceq:

:icecream:a.s.merhaba....... sonunda rahim filmi cektirdimalkisalkisalkis sonucunu da aldim ama dr gosteremedim cektirdigim hastanede.yarin kendi dr gostericem bakalim ne diyecek cok merak ediyorum insallah tupler tikali degildir. rahim filmi sonucuyla ilgili bilgisi olan varmi arkadaslar bilgisi olan varsa sonucunu buraya yazarbilirim..durualyam cevabin icin tesekkur ederim kararimi verdim canim allah nasip kismet ederse umut tup bebek merkezinde asilama yapacagim...3-4-5 gun ise gider gelirim hic problem olmaz..tekrar tesekkur ederim..

oooh geçmiş olsunn
canım bu ay dok bendede istedi ancak ben tırsınca kaçtım gelecek aya kaldı bu ay gebe olmazsam . anlatırmısın nasıl bir işlem ve neler hissettin

Meraba arkadaşlar...Bende bugün polen ve bala başladım...Arkadaşlar siz karışımı çiğniyormusunuz yoksa direk yutuyormusunuz .Tadı kötüymüş biraz...Gelişmeleri haberdar ederim sizler...

herkese iyi günler nasılsınız ben bugün biraz geciktim kızımı dr. götürdüm cildiyeye ancak yeni kendime gelebildim sizde baya kaynatmışsınız ben yokken :içelim:

canııımmm bulantı devam ediyo aşerme henüz yok ama ben acı hiç yemem ama 3-4 gündür turşu acı biber yiyorum minik minik biberlerden delikafadulden

ohh kızımızın annesi götür turşuları zaten senin çok uyumandan anlamıştım ama başka belirti bekliyordum turşuda geldi tam oldu ben tabak tabak turşu yemiştimm durummmm gözün aydın kızın olacak çok şanslısın çünkü şanslı annenin ilk çocuğu kızz olurr her şeyden önemlisi sağlıklı olsun kız erkek hiçç farketmezz :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_be
bek: :ecrin_bebek:

eylül canım geçmiş olsun ilaçlar verildiğinde geçtiği yerleri yakar sen bu yanmayı hissettiysen açıktır nasıl kolay oldumu

Geçmiş olsun canımm nasıl geçti zorlandınmı acıdımı bize de bilgi ver yakında bende yaptırıcam Çok üzgünüm çoook

hoşgeldin canım geçmiş olsunnn hayırdır neyi vardı a.s bak sende kız dedin bende öle dedim kızımızz geliyoo allah nasip ederse sağlıklı sıhhatli şekildeee :Saruboceq:

hoşgeldin canım geçmiş olsunnn hayırdır neyi vardı a.s bak sende kız dedin bende öle dedim kızımızz geliyoo allah nasip ederse sağlıklı sıhhatli şekildeee :Saruboceq:

sağol canım önemli bişey değil yüzünde küçük yağ bezeleri çıkıyor sivilce gibide değil değişik bişey bende götürüyüm ilerlemeden çaresine bakalım dedim ama dr artık ergenlik çağı başlıyor bunlar sonra sivilceye döner dedi abur cubur biraz fazla yeyince oluyor artık ya tadımlık yiyecek yada sivilceleriyle dost olacak

canım çektirdinmi tekrar geçmiş olsun tatlım bende çektirmiştim ama sonuçtan anlamam..canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin öptüm canım

aa everestim gerçektenmi hayırlısı olsun ama erkek diyolar a.s

oooh geçmiş olsunn
canım bu ay dok bendede istedi ancak ben tırsınca kaçtım gelecek aya kaldı bu ay gebe olmazsam . anlatırmısın nasıl bir işlem ve neler hissettin
cok tesekkur ederim...canim anlatayim cok zor bir islem degil,canin aciyor ama okadarda abartilcak,dayanilmayacak bir agri degil..once spekulum diye bir alet takiyorlar ardindan rahim icini temizliyorlar spekulum takarken karnima adet agrisi gibi sanci girdi 1 dakika surdu cok surmedi hafif bacaklarima agri girdi.sonra film icin rahim icine ilac enjekte edip siviyi tuplere dogru siktimi bastirdimi onu tam goremedim ama sivi icime girmiyordu kadin okadar zorladiki girmesi icin ama olmadi..cunku ben kendimi kasmismistim...dr uyardi guzelim rahat birak kendini hic acimadan bitecek dedi,dr kasma lafiyla kendimi rahat biraktim ve cok sukur bitti.ilaci verirken de 2 dakika gibi bir sancin oluyor..ama inan erteleyecek korkacak hic birsey yok..yani cok bir sey degil..zaten sonucunu dusunerek hareket edersen hemen biter kalkar evine gelirsin..dilerim bu ay hamile kalirsin olurda olmazsa hic ihmal etme git cek derim..ben igneden dahi korkan biriyim gerisini sen dusun yani..ben cektirdiysem herkes cektirir:))))))) ozetliyeyim korkulacak abartilacak hic birsey yok az ve kisa suren agriyla cekip kurtuldum cok sukur..sende canim sende korkm a ve sonucunu dusunerek cek derim...ama dilerim gerek kalmaz ve hamile kalirsin....:1hug:

ayyyy canım ergenlik haaa maşalllahhh allah uzun ömür versin allah kızını bağışlasın opuyorumnanaktan

canım çektirdinmi tekrar geçmiş olsun tatlım bende çektirmiştim ama sonuçtan anlamam..canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin öptüm canım

evet durualyammmmmmmm cektirdim cok sukur...sanirim senin bebek kiz soyle sirin tatli bir kizin olacak.benim gorumcem hamileyken hep tatli yerdi tursudan igrenirdi ve oglu oldu...tabiki oncelik saglikli ve hayirli olmasi...insallah canim.bende cok opuyorum

Geçmiş olsun canımm nasıl geçti zorlandınmı acıdımı bize de bilgi ver yakında bende yaptırıcam Çok üzgünüm çoook

merhaba canim cekip kurtuldum cok sukur...detayli yazdim canim okursun:) bence cektir ve ihmal etme...cok tesekkur ederim..ama acikmi kapalimi bilmiyorum yarin ogrenecegim..

sagol canim cok tesekkur ederim.evet ilac verirken agri hissttim dilerim aciktir..cok zor degildi ama insan kendini kasiyor iste,,kasmasa dahada kolay gececek..

ben acaip tatlı severim ama nedense hiç tatlı yemek istemiyorum ve acıyı hiç sevmem o acı minik sivri turşu biberi nasıl yiyorum hayret ediyor burdaki kızlar hayırlısı canlarım sizlerinde hamileliğini dört gözle bekliyorum :lepi:

merhaba arkadaşlar benim kırmızılar geldide gidiyo bile.bugün tatilden dönüyoruz yeni evimize taşınıyoruz yani ben nete fazla giremicem yine.özledim sizi dualarınızda benide unutmayın..öpüyoruuummmm

durualyacım arnavut güzelinden haber varmı 7 sini bekliyodu gelmemiştir inşallah kırmızıları

merhaba arkadaşlar benim kırmızılar geldide gidiyo bile.bugün tatilden dönüyoruz yeni evimize taşınıyoruz yani ben nete fazla giremicem yine.özledim sizi dualarınızda benide unutmayın..öpüyoruuummmm

destinacım yeni eviniz size uğur getirsin herbiriniz dualarımdasınız öptüm seni opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım... inşallah sonuçlarında temiz çıkar veee gelecek ay seninde hamileyim haberini alırız inşallah... çünkü rahim filmi çektirdikten sonrada hamile kalanlar var birtaneside sen olursun inşallah...

canim okadar cok aci yeme iyi degil bildigim kadariyla..ama yerinde olsam arastirirdim acinin bebege zarari varmi diye...insallah canim insallah..allahim ne olur asilamaya gerek klmadan gelsin bebisimmmmmmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…