D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.021
Hımmm ekşi,acı yiyosan kızdır büyük ihtimalleee opuyorumnanaktan bizim gelinde sırf turşu yiyodu kız çıktı kaydirigubbakcemile5
İyiyiyim canımm sen nasılsınn meslektaşımm Şeniz bu aralar yoğunumm patronda burda pek giremiyorum özledim yazışmayı burda kaydirigubbakcemile3
sevdam walla genelde erkek diyolar bilmiyorumki CADIARZU
sevdam walla genelde erkek diyolar bilmiyorumki CADIARZU
bende iyiyim.. yoğunluk bendede var.. birde hastalığıma daha 10 gün var ama sanki bugün olacakmışım gibi sancım var ve huzursuzum..
bende iyiyim.. yoğunluk bendede var.. birde hastalığıma daha 10 gün var ama sanki bugün olacakmışım gibi sancım var ve huzursuzum..
durucum gönlünüzde geçen neyse o olsun inşallah... ama en önemlisi sağlıklı sıhhatlı hayırlı salih bir evlat olması..
günaydın kızlar
Hayırlısı canım sağlıklı olsunda.Ama ekşiye kız derler bizde bide yayıldınmı kalça felan delikafadulden kız genişletir.Erkek top gibi olur göbişin kızda yaygın olur.Benim bildiklerim bunlar :1hug:
canlarım şimdi Arzuyla görüştüm
hepinize günaydın diyo herkese selamı var sizi kocaman öpüyooo
yeni işine alışmaya çalıştığı için topike giremiyo....
günaydın kızlar
aynen bende öyleyim benimde 10 günüm felan var sancım yok ama şişkinlik var çok stresliyim huzursuzum dokunsalar ağlıcak gibiyim havalrdan olabilir çok daraldımm işten güçten bide Çok üzgünüm çoook
canlarım şimdi Arzuyla görüştüm
hepinize günaydın diyo herkese selamı var sizi kocaman öpüyooo
yeni işine alışmaya çalıştığı için topike giremiyo....
Ne güzel işe girmiş hayırlı olsun yeni işi.Bende ev hanımlığına terfi etmek istiyorummm kaydirigubbakcemile5 en güzel meslek bana şuan o geliyo valla o kadar bıkmışımm işten demekki :roflol:
Bozo şuanda siteyemiş vallaha dayanamadım profiline mesaj attım . ayıp olmamaıştır inşallah:)
ayıp olmadı canım 1 hafta yoktum şehir dışındaydım
7-12 arası regli tarihim bakalım ne olcak fazla ümidim yok bu ay koyverdim çünkü hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?