L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.161
Arkadaşlar günaydınnn.... Hayırlı cumalar... Rabbim bu üç ayların bu mübarek cuma gününün hatrı hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.. Durucumunda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın KK'nın güzel hatunları opuyorumnanaktan nasılsınızzz bakalımmm keyifler iyidir inşallahhh
Bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eyle yarabbimmm bize sağlıklı bebişlerrrrrr verrrrrrrr :Saruboceq: :Saruboceq:
Dün akşam misafirliğe gittik eşimin arkaşının bebişi olmuştu çok severim o arkadaşı onlarında 10 ay felan olmamıştı ilk başta şimdi nur topu güzeller güzeliiii kızı varrrr onu sevdim,gözünün içine baktımmmm ne de masummm melekkk gibii cennet kokuluuu.Adını da duru koymuşlar maşallahhh duru gibi bebişşşş.Rabbimmm bizlere de verrrrr rabbimmm bizide görrrrr bizim evimizide şenlendir :Saruboceq:
Eşim ilk gördüğünde biraz şokladıı hiç konuşamadı bile sonra açıldı zamanla beşiğini sallamaya bile başladııı :sinifsinif: çok güzell duygular bunlarrr :sinifsinif:
canıııımmmmm Şeniz Şeniz allahım tez zamanda sizlerin kucağını göbişini doldursun amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayyyy canım benimm allah analı babalı büyütsün maşallah sevdam sizinde olcak bebişiniz bende teyze olcam :ecrin_bebek::teytey:
Amin canımmm aminnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu arada hala takvimi düzeltmemişsinn yaaa
canıııımmmmm Şeniz Şeniz allahım tez zamanda sizlerin kucağını göbişini doldursun amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayyyy canım benimm allah analı babalı büyütsün maşallah sevdam sizinde olcak bebişiniz bende teyze olcam :ecrin_bebek::teytey:
tembelim ben tembelim :smiley-cool:
Bencedeee :roflol: :roflol: durumuzun ne kadarlık olduğunu görelim nasıl zamanın geçtiğini görelim 30 lu haftalarını görelim üşenmede düzelt artık canım yaa :mymeka:
durualya, ArnavutGüzeli+, esramm82+, iipekkk
4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir
arnavutum hoşgeldiiinnnnnnnnn a.s. a.s. a.s.
,[COLOR="Magenta[URL=http://img189.imageshack.us/i/3192z.jpg/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5413/3192z.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img189/3192z.jpg/1/][IMG]http://img189.imageshack.us/img189/3192z.jpg/1/w400.png[/IMG][/URL]
Hoşbulduuuuk kızlaaaar :1hug: :1hug: sizleri çok özlediiiiiiimopuyorumnanaktan.
iyim iyi çok şükür toparladım kendimiiii biraz,ama halen etkisindeyim..bu ay çok inanmıştııım..
neysee bu konuda fazla bişey konuşmak istemiyorum bana desteğini eksik etmeyen herbirinize ayrı ayrı teşekürederiiiim a.s. sağolun sizi üzmek istemezdim ama malesef allahımın takdiri bu..
Bu aralara çok yoğunuuum halamların gitmesine çok az bir zaman kaldıı:1no2: daha doyamadııım bilee..iyiki onlarda vardı gördüm de çabuk atlattım herşeyii..
yemekteydiler bizde çok güzel geçti a.s aklım hep sizdeydiii giremedim bir türlü cevap yazamadım.e örümcemde geldi onun eşi sağolsun bilgisayarımı kuşattı:1closedeyes:
sizler yeni gelen arkadaşlarıda çok güzel karşılamışsınız ben yokkeen.çok sevindim teşekürederim onları bilgilendirdiğiniz içiin..
Meyram sana geçmiş olsun bademciklerinden kötüymüşsüüüün,inan çok üzüldüm eşim amelyat olana kadar çok çektiik aldırdı da rahatladık..
eylül ipek arkadaşlarada geçmiş olsun rahim filimleri de çekilmiş dilerim en kısa süredee sonuç alırlaaar:Saruboceq:..
"][/COLOR]
durualya, ArnavutGüzeli+, esramm82+, iipekkk
4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir
arnavutum hoşgeldiiinnnnnnnnn a.s. a.s. a.s.
yemek vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cokacimcoook
,
arnavutum hoşgeldin canımm... valla hem çok özledik hemde seni merak ettik.. neyseki çabucak atlatmışsın..a.s. a.s. a.s.
Hoşbulduuuk tatlım beniiiiim.iyim iyim çok şüküüüüür:Saruboceq: ..
bende özledim yaa ,fırsat bile bulamaıyorum yazmaya sizee.şimdi eşimin işi vardı çarşıya gittide onun yerine dükkana ben bakıyorum o yüzden size yazma fırsatım doğdu:))inanırmısın UMUTSUZ geldi antalyaya daha onunla bile buluşamadım:umursamaz:
sen nasılsıın ?nasıl gidiyoo??:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?