Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar reglime 7 gün kaldı ama hala umtluyum vallaha böğürtlen kökü havuç derken tam turuncu olacam :)) hayırlısı bakalım .

İNŞALLAH CANIMMM :Saruboceq: yaa mehalimm hepimiz merak ediyos sordukta görmedin galiba 30 mm lik yumurtayı nasıl yaptınn :1shok: ilk defa duyduk bu kadar büyüğünü

canım ben ilk gece için vazelin kullanmıştım. Sonra Dr dediki eger bebek düşünüyorsa hiçbir krem türü kullanma.gliserin de sonuçta çok sıvı bi krem.ama tam net bi fikrim yok

Günaydın Arkadaşlar.............

Geçmiş Kandiliniz kutlu olsun .tüm etmiş olduğunuz dualarınız kabul olsun.

Durucum maşallah allah nazarlardan korusun canım ınşallah kocaman oldugunu da görürüz..

Sevdanehrim inşallah yemezsin kırmızı ,kartı artık güzel bi haber duymaya ihityacımız varya.

benimde adetime 2 gün var ama bütün belirtiler geleceği yönünde.Karın agrısı var, alnımda kocaman bi sivilcede çıkmışdün gece, yani herşey tamam yarın veya yarından sonra kırmızı başlıklı kız yine bascak yaygarayı:)))))))))))))))))
artık sadece gülüyom ne yapayımki

hoşgeldin canım seninde kandilin kutlu olsun dularımız inş. kabul olur.
inşallah canım kırmızı kartı yemem yersemde canı sağolsun hiç aklımda olan birşey değildi çünkü bikaç ay sonra aşılama düşündüğüm için artık olacakmıyım olmıcakmıyım hiç düşünmedim hala düşünmüyorum.Ama zamanında olmamak insanı daha da strese sokuyo kafamçokkarıştı şimdi olmuş olsaydı oldum bitti olayı olacaktı.Şimdi ise muamma daha beter kafamçokkarıştı

inşallahh canım sende olmazsınnn bebeişinn konarr göbeğine:Saruboceq:

günaydın hayatımmm nasıl bizimmm küçük durumuzzz
sizlerinde kandiliniz kutlu olsunnn opuyorumnanaktan

günaydın canım biz iyiyizde senden bomba haber bekliyoruz inşallah :CüvCüv: :CüvCüv:

günaydın arkadaşlar reglime 7 gün kaldı ama hala umtluyum vallaha böğürtlen kökü havuç derken tam turuncu olacam :)) hayırlısı bakalım .

30 cm çok fazla büyümüş inşallah çatlar canım hayırlısı

canım fikrim yok gliserin duymadım bence doktora danış derim eğer ilişki zor oluyosa preseed kullan hem nemlendirici hem spermleri öldürmüyo sperleri yumurtalıklara kadar götürüyor

günaydın sibelim kardeşin burdamı

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
everest, durualya+, layd_pacino, sevdanehri

herkes yavaş yavaş toplanıyor bir halay topluluğumu acep müjdemi gelecek :teytey: :teytey: CADIARZU

inşallah çok bekledik artık müjdeli haber gelsiiinnnnnnn :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım fikrim yok gliserin duymadım bence doktora danış derim eğer ilişki zor oluyosa preseed kullan hem nemlendirici hem spermleri öldürmüyo sperleri yumurtalıklara kadar götürüyor

doğru diyosun canım.lakin bazı doktorlardan duyduğumdan dolayı tereddütte kaldım işte:)

Bence de durucumun dediği gibi preseed kullan hem hamile kalman daha da kolaylaşır canım

İNŞALLAH CANIMMM :Saruboceq: yaa mehalimm hepimiz merak ediyos sordukta görmedin galiba 30 mm lik yumurtayı nasıl yaptınn :1shok: ilk defa duyduk bu kadar büyüğünü

hakılısın gözümden kaçmış hemen açıklayım anacım . şimdi normal yumurta takin-bi için gittiğimde 20m di doktor çatlama iğnesi yapmadı 1 hafta sonra gel kendiliğinden çatlıcakmı dedi 1 hafta sonra gittim hayır çatlamamış 30mm olmuş çok büyümüş dedi. bende şimdi yapsak iğneyi dedim .yumurtalık çok büyümüş çok şans olacağını zannetmiyorum dedi yani sonuçta çok büyümeside işe yaramıyor arkadaşlar.
ha bu arada ben klomeni doktordan dolayı bu ay yüksek doz kullanmışım yani hatalı kullanmışım belki o nedenlede irileşmiş olabilr.

yani büyük olmasıda iyi değil öylemi canım CADIARZU yumurtamız olsa bi türlü olmasa bi türlü büyüse bi türlü büyümese bi türlü kafamçokkarıştı bencede yüksek dozda kullandığın için böyle olmuştur doktorun dikkatsizliği işte klava:

geçmiş kandiliniz mubarek olsun. kızlar. Ben hastaydım sadece dua edebildim....... :::::::::((((((((((((((((((((((((

sibelim nasılsın, ben bu ayda hamile olamadım, polen devam ediyorum ((((((((

selam kızlaaaar nasılsınıız bugüüüün? bayağı kaynatmışsınıııız..
Mehalim canım keşke doktorun çatlatma iğnesini vursaymış.
ilaç desteği ile büyüyen yumuşlar kesinlikle kendiliğinden çatlamaaaz,yumurtalık rezervelerinide kullanıldığı için 30 mm gerçekten çok büyük.inşallaa kiste çevirmez..
bende meriyonel kullandım ama adetimin 13 günü bana yumurta çatlatıcı vuruldum 24 saat sonrada aşılama yapıldı..ben doktorun ne yapmaya çalıştı anlamadım gerçekten bir ayın boşa gitmez inşallah emeğinin karşılığını rabbim sana verir..çok zor bir süreç..
Layd Paçino canım durumunda dediği doğru sibelimide,vazelin kesinlikle bebek yapmak için ço sakıncalı kullanma derim.eğer kuruluk varsa 1litre hazır suya yada kaynatılmış soyumuş soya 2 çorba kaşığı karbonat at karıştır onuna temizlen.o ph dengesini koruyacaktır yani nemlendirecektir.merak etme düzene girer streslede alakalı bir durum.ama kesinlike sabun yada başka birşey kullanma en büyük düşmanıdır,sabun ve direkt duş..geçmiş olsuun..

evet canım 1ay sonra yine gelicek ama hiç gitmesin istiyom oda sıkılıyo evde durmaktan .
bende gidince yorgun oluyorum biraz

canıım güle güle kavuşuuun inşallaaah..sıkma canını gene gelicekmiş baaak.:1hug:

Duruuuum nasılsııın canıııım..nasıl hisediyorsun kendinii.küçük durumuz nasııl,annesini üzmüyo dimiii:)))
allahım onun resimlerinide burda görmek dileğileeee...
antalya yanıyooo yanıyoooo çok sıcaak klimalar bile çalışmıyoo,herkez onlara yüklendiği içiin..sizin oralar nasıl..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…