Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayılırım balığa:)kendim pişirmediğim sürece problem yok.kendimi pişirince yiyemiyorum burnuma durmadan deniz ve yousun kokusu geliyo..ama başkası pişirince offf bayı8lıyorum.cokacimcoook

valla bende temizlenmisini marketten aldim. yoksa nerdeeeee :sinifsinif:

kızlar buda benim kuzum:) yani yeğenim..o kadar maskaraki..tam manasiyle şebek..anlatamam ne tatlı bi şey..

Eklentiler

• $DSC01191.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $05042009051.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $DSC01195.webp
    23 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC01145.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $taha 1 (46).webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 27
rica ederim:)..hoş bir görüntü.mucize gibi bi şey bu hamilelik,çocuğun doğması..resminin görünce zihnimden bir an bunlar geçti..amin canım cümlemizinkini.

:1hug: a.s. AMİİİİİİİİN :Saruboceq: AMİİİİİİİİİİİİİN CANIM BENİİİİİM İNŞALLAAAAH TEZ ZAMANDAA..

hadi ya:) öylemi düşünüyosun, çok pozitifsin..inş. hayırlısını versin.sağlıklı ve hayırlısını versin.hepimize.:Saruboceq:.

:1hug: EVEEET gör baaak ahanda yazdım buraya 1-2 aya sen adını listeye kazıtıcaksııın ,durum gibi resimleride çeker gönderirsiiiin..:teytey:hihoyyythihoyyyt

kızlar buda benim kuzum:) yani yeğenim..o kadar maskaraki..tam manasiyle şebek..anlatamam ne tatlı bi şey..
maşallaaaaah allaah nazardan saklasıın.rabbim onu ailesine bağışlasıın darısı da biziim başımıza inşş:Saruboceq:..

selamlar arkadaslar

kaydirigubbakcemile5selamlaaaar fatoos Hoşgeldiiiiin:teytey:

Maşallaaaaaaaaah teyzesiniiiiiin meleğiiiiiiiii güzeliiiiiiiii,miskokulusuuu oy biz ne dualar ettiiiik bu nazlıyaaaa
duruum canım arkadaşıııııım rabbim sanaa hayırlı sağlıklı bir hamilelik yaşatsıııın..:Saruboceq:
allahım o güzeller güzeli meleğini sana bağışlasın,sağlıklı şekilde kucağına almayı nasib etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
ÇOOK TEŞEKÜRLEEER ONUN RESMİNİ KOYDUĞUN İÇİİN ÇOOOK.İLLERDE DAHA BÜYÜĞÜNCE DE KOYARSIIN herkez görsün benim polen tanemiiiiiiii..41 kere maşallaaaaah öpüyorum senii güzel anneeeee..:1hug:a.s.:asigim:

maşallah maşallah nazar değmesin ALLAH kucağına almayıda nasip etsin..... cümlemize inşallah

durualya allah tamamına erdirsin canım resimleri gördüm :)

maşallah maşallah annesi... Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

layd_pacino maşşalh ne şirin öyle.. çok tatlı allah hayırlı ömürler versin...

allah razı olsun sizlerden kızlar allahım tez zamanda sizlerin göbişine melekleri kondursun amin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ilerde yine koyarım teyzeleri görsün diye benden çok sizin bebişiniz çok dualar ettiniz allah hepinizin gönlüne göre versin :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar böğürtlen kökü bugun elime geöti kayserşden getirttirdik havuç suyunada dün başladım reglime 10 kaldı sizce geç mi kaldım bunları kullanmaya.
doktorum enson yumurtalarımın 30 mm olduğunu ve çok büyük olduğunu demişti

durummm inş. karnını dahada büyümüş görürüz Allah tamamına erdirsin darısı bizlerin başına sen her ay çek gönder

maşallahhhhh büyümüşş yeğenimizzz inşallah daha da büyüyecekkk sonra bizlere o melek gülüşlerini gösterecekkk :Saruboceq:

canım hiç bilmiyorum geçmi kaldın ama bence bir an önce başla derim.30 mm maşallahhh nasıl büyüttünn öylee ilk defa duydum yaa nasıl büyümüş öylee fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…