E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.441
Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun kızlarr.İnşallah bu mübarek gecede dularımız kabul olur ve bebişlerimiz gelir. :Saruboceq:
Bu arada ben hala bekliyorum kırmızılar bu sefer gelmedi zamanında :gitme:
Günaydın akide şekerleriiiiiimmmmmmmm yeni bir hafta hepimize uğur getirmesi dileğiyle a.s. a.s. a.s.
geçmiş kandiliniz kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım inş. gelmez kırmızıların sen verirsin müjdeyi :dance: hiç geciktiği oluyormuydu
Günaydın kızlar...Biraz geç oldu ama hepinizin kandili mübarek olsun.. Dün kırmızılar geldi.. ve bu kez çok sancılandım akşama kadar sancıdan kıvrandım durdum..Sevdanehri inşallahh senin kırmızılar gelmesin inşallah bize müjde ver.. Mehalim nasıl büyüttün öyle yumurtayı.. Bende ilk kez duydum 30mm..Hadi bakalım müjdeli bir hafta olsun..
Günaydın akide şekerleriiiiiimmmmmmmm yeni bir hafta hepimize uğur getirmesi dileğiyle a.s. a.s. a.s.
geçmiş kandiliniz kutlu olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun...AMİN ...:Saruboceq:
Günaydın canım opuyorumnanaktan daha gelmedi kırmızılarım aslında herzaman zamanında olurum hiç şaşmaz.Geçen sene 4 gün gecikmişti onda da gittim kan testi yaptım negatifti :sinifsinif: o daha beter koyuyo gidip yaptırıp negatif sonucu almak.Bakalım 2 gün daha olmazsam bakarız diyorum ama cumartesi test yaptığımda negatifti :umursamaz: belkide stres mi yaptım dicem ama bu ay hiçççç düşünmedim nasılsa normal yolla olmuyo dedim kafamçokkarıştı
Geçmiş olsun canımm inşaallaahh ilerde kırmızılar gelmekten sıkılırrrdaa muradımıza ereriz :Saruboceq: inşallahh müjde veririm ama kendimi öyle birşeye alıştırmıyorum daha sonradan üzülmemek için :kedi:
belkide durum gibi geç olmuştur ama tabi heveslenmemek lazım hakkında hayırlısı bekleyelim biraz dahaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?