Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan Şeniz

sağol sevdanehri bazı kişiler anlamaya biliyo bitane var zaten anne olmuş niye bu kadar istiyo diye ama gerçekten tek çocuta çok zor oğlum devamlı kardeş isteğini dile getiriyo herkezin kardeşi var benim niye yok diye o kadar çok baskı yapıyoki anlatamam ben 13 yıllık evliyim oğlum evliliğimin 4. yılında bize katıldı o zamandan beri ikinci olsun çok istedim ama nasib olmadı geçen sene tedavi gördüm gerçi ilaç kullanmadım sadece test tahlil rahim filmi falan rütun testler yapıldı sadece 1 ay klomnen kullandım sonraki ay kullanmadım kullanmadığım ay hamile kaldım ama son 2 aydır adetlerim 10 gün ileri gitmeye başlamıştı o ayda gene geç olucam diye umursamadım 12. gün evde test yaptım çift çizgi çok sevinmiştik ama sevincimiz 1 hafta sürdü düşük yaptım şimdi tekrar denemeye karar verdim aynı doktoruma tekrar gitmeden önce bu ay kendim bişeyler yapmak istiyorum kızlar bana fikir verirmisiniz sizin hamile kalmanızda hangi kürün etkisi oıldu şimdiden teşekkür ederim.

olmaz olurmuu bal gibi radyasyonu var tatlım amaan haaaaa.en uzağından geç mümkünsee.HEM ÖYLE HEMENCECİK HAVALARA GİRMEE :dilcikar: KRAL GİBİ GEÇMENİN SEBEBİ KARNINDAKİ BİRİCİK YEĞENİM KÜÇÜK DURU POLENİM YÜZÜNDEN SANA O SAYGIII..DİMMİ AMMAA DAHA ÖNCE HİÇ GEÇEBİLDİNMİ ÖYLEE BANTLARI ANCAK BENİM KÜÇÜK DURUM AÇTIRIR SANAAA.ONA GÖREEEsengözlerimebaksanab..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İNŞALLAAAH DURUUM İNŞALLAAH SİZ GELİNDEEE severim bol bol onu beeenn..önce bi ısırıcaam bizi çok bekleti diye sonra öpüp kokluycaam gıdığındaaan:asigim: :ecrin_bebek:..
ben zaten istanbula gelirsem mutlaka bir buluşma hazırlarıız ,nasılsa herkez orda toplaşırıııııızkaydirigubbakcemile5 :içelim: a.s.
sevmezmi hiç halası onuuu ölür ya yolunaaa..o bana düşkündür çocuğumu ne yapar allah biliiir..zaten benim bebiş farkında nasıl şımartılacağını ondan nazlanıyoooo..kaydirigubbakcemileklava:

herkeze merhaba tam 2 saattir geçmişi okuyorum bende hamile kalmak istiyorum benide topiğinize eklermisiniz

Canııııım hoşgeldiiin topiğimizeee sefalar getirdiiiiiiin.
allah önceliklee güzel oğluşunu sana bağışlasıııııın:Saruboceq:..
ne mutlu sana hamile kalabiliyosun öncelikle hemde doğal bir şekildee.emin ol bak bu kürleri kullanmaya başla 1-2 aya kalmaz sen sonuç dahi görürsüüüüün allahın izniyleee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:..
hayırlısıyla oğluşuna kardeş geliceeek gör bak yeterki pozitif ol yeterki inanaraak kullan kürü hiç aksatmadaan..
ben bugün birşey öğrendim belki seninle bir ilgisi olmaz ama yinede hatırlatim.TİROİD BEZLERİNDE SORUN OLUNCA NE GEBE KALABİLİYOMUŞSUN NEDE KALSAN DÜŞÜKLE SONUÇLANIYOMUŞ..mesela bende yeni şüphelenmeye başladım bu hastalıktaan..inşallah sende de yoktur ama sadece başkalarıda bilgilenir diye yazıyorum..MUTLAKA POLENİN YANINDA KEÇİBOYNUZUNUN ÇEKİLMİŞ HALİNİDE TÜKET MUTLAKA ONUNDA ÇOK FAYDASI VAR..
ben eminimki senin adınıda en kısa zamanda listemize ekliyceeez:teytey: hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsuuuuuun:Saruboceq: :lepi:..

slm kızlar bende geldim benimde sorunum bebiş istiyoz ama kısmet
maşşallah arnavut 16 kişiye sebep olmuşsun cnm çok güzel hepsi inş. sağlıklı sıhhatli bebişlerine kavuşurlar darısı da hepimizin başına diim hayırlısı:)))

Yorumların için teşekkür ederim arnavutgüzeli evet troidlerde bi sorun varsa gebeliğe engel daha öncede duymuştum doktora gittiğim zaman baktırırım olmassa en azından emin olurum önerin için sağol, hamile kalıyorum ama bi destek gerekiyo illa kendiliğinden olmuyo.13 senede 1 kere bile doğum kontrolü kullanmadım ama olmuyo işte bi vesile bekliyo demekki böyle beklemeklede olmuyo yaş geçiyo bu topiğe rastlamam çok iyi oldu alternatif tıbbı hiç kullanmamıştım hep doktora gitmiştim hep bişeyin yok deyip göndermişlerdi gerçi oğluma hamile kalmak için gittiğim doktor çok iyiydi ama diğerleri hep başından saldı şimdi kendim bişeyler denemek istiyorum inşallah olur.

ınşallah burda hamile kalmak isteyen herkezin tez zamanda bebeği olur.

Ayrıca bu topiği çok sevdim çok sıcak kanlı hanımlar var burda benide çok sıcak karşıladınız, hemen aranıza aldınız size çok teşekkür ediyorum böyle sıcak olduğunuz için.

canım tabiki bildiklerini paylaşacaksın bu beni asla üzmez aksine bilgi sahibi olduğum için memnun kalrım. şuanda gitiğim doktoru çok övdüler. bu nedenle tercih ettim . klomeni hep 5 gün kullanmıştım bu sefer doktor gün söylememişti eczacıda 30 tablet verince var doktorun bir bildiği dedim ve tam 9 gün kullanmış oldum doktor bunu dudyunca baya morali bozuldu zaten bende dedim sizin uyarmanız gerekirdi ben sizin nasıl bir tedavi uygulayacağınızı bilmem dedim . ama sırf yumurta takibi için birdde sanırım yüksek doz kullanmamdan dolayı çatlama iğnesini yaptırmadı ben ısrar edincede sen bilirsin istiyosan yaptır ama şansın düşük dedi gerek yok dedi. gerçi ben daha önce vurunduğum iğneyi pregnly sanırım aradım alacak vurunacaktım ancak kaderya iğneyi koca nevşehirde bir tek eczanede bulamadım .vardır bundad bir hayır bakalım dedim aramaktan vazgeçtim işte. ne yapalım kısmet bende zaman kaybediyorum diye canım sıkıldı ancak yapacak bişi yok demekki zamanı dedğil yada hayırlı deeğil

bende senle aynı nokadayım arkadaşım sıkma canını .rahat ol. burda bilmediğimiz bir çokşeyi öğreniyoruz destek oluyoruz :)

hoşgeldin canım bende, mehalim arkadaşımızda seninle aynı durumdayız inş. vesile olur tez zamanda sağlıklı hamile kalıp 9 ayı tamamlarsın ben ilk çocuktan sonra hiç hamile kalamadım sen yine şanslısın olsada olmasada yapacak birşey yok bak bu topiğe gelmeden önce ben çok kafama takıyordum ama şimdi hiççççç takmıyorum burası bana huzur, neşe verdi inş. sende burda stresinden kurtulursuna.s. :teytey: :teytey: :teytey:

Hoşgeldiiiiiinvereliniortak canıııııım..maşallaah topiğimiiii anne adayları basıyooo ..HAYIRLISI OLSUUUN..:Saruboceq: :Saruboceq:
amiiiiiiin güzel dualarına amiiiiiin güzeliiiiiiiim..seninde başına gelsiiiiiin..

canııııııııım nedemeeeek vazifemiiiz.keşke elimizden daha çok şey gelsee keşkeeee..işte bende babaannemin tavsiyesi üzerine bu konuyu açtım ,çok şükür rabbimde yüzümü kara çıkarmadııı..hayırlısıyla herkezede yarayacaak..
gerçekten bu tür konularda doktor çok çok önemliiii..doğrusunu bulamayıncada çok yıpranıyosun maddi manevii..
canım sıkma canını gerçekten onunda vardır bir vakti zamanı.her şerde bir hayııııır..
amin diyoruum bütüüüün güzel dilekleriiin içiiin amiiiiiiiin...

evet topiğiiim maşallaaaaah hanımlaaaar pozitiiiiftir..biz burda hepimiz kızkardeş olduk çoğumuzda görüşüyoruuuuz..
bende sana teşekürediyoruuuum bana inanıp geldiğin için..kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

arnavutum ben 2000 yılında guatrdan ameliyat oldum bezlerin 3/2 alındı ilaç kullnıyorum ömür boyu kullanacağım bu ilaç tiroidin görevini yapıyor ben hamile kalamayınca ilk aklıma gelen bu oldu dr. gittim hemen bunu sordum sebebi bu olabilirmi diye ama hiç bir dr. sebebi troid olabilir demedi ama tv de çıkan bir manken vardı sperm bankasından hamile kalan ismi leylaydı galiba kadını açıklaması ben guatr hastasıyım ameliyat olunca çocuk sahibi olamayacaktım o yüzden böyle hamile kaldım demişti yani troid ile ilgisi bir muamma kesin birşey denilmiyor araştırdımda ama :uhm:

:teselli:Mehaliiiiiim canın sağolsuuun dediği gibi vardır bundada bir hayıııır sıkma canınıı.bu işler hiç belli olmaz rabbimin mucizesi yeter..kimbilir süpriz olursaaa süper olur vallaa.keşke yanılsaam ben keşkeeee...
bu işler şakaya ,ihmale gelmez.senin hem yaşından dolayı yumurtalığın rezerveside gittikçe azalır.doktorda iğnelerle onlarıda toplar..seni sürekli kontrol altında tutması gerekirken nasıl böyle ihmalsizlik yaptı ben anlamadıım,gerçekteeen çok kızgınıııımm..yani biz doktorlara güvenmiycekseeeek kimse güveniceezz..
aynı şekilde bende senin gibi eeeeen meşhuur doktora gittiiiiim ama beni yüzdeee,gördüki acemiyiiiiz ,gördüki hevesliyiiiiz.ama ben onu allaha havale ettiiim..
ben hep diyorum dotktor konusunu açmayın bana çok hassazım bu konuda yazdıkça yazasım geliyoooooo..
kşke burda olsanızda sizi benim doktoruma götürebilseeeeemm..siz bana bakmayın o benim üstümde demediği şey bırakmadııııı ama malesef,onun bir suçu yoook:umursamaz:neyseee..hiç sıkma canınııı sen yeterki son adet olmadan birkez daha doktora git yumuşun noldu çatladımı ,çatlamadımı öğren mutlaka..öteki aya inşallah yumuşların uyarıldığı için hamile kalırsıııııın bu emeklerin sona ere rabbim bize acıırda güzel haberlerle donatır seniiiiiiiiiiiiiiiiAMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1hug:

arnavut güzeli bana bi fikir verirmisin hangi küre başlasam bilemiyorum senin dediğin gibi bal polen mi yoksa bal çörekotu tarçınmı kullansam yardımcı olurmusun yarın adet günüm olduktan sonra kaçıncı günü ve kaç gün kullanıcam arkadaşım yardımcı olursan sevinirim.aaa bide unutmadan klomende kullancam bu ay

geçmiş olsuuuun everestiiiiiiiiim..:teselli:
çok ilgiiinçbende bugün bir sitede resmen okudum çok şaşırdıım.gerçi benim bir belirtim yok sadece boğazımın arka taraflarının ağırdığını hissetiim.hani biri boğazlarda elini bırakınca zonklaryaa sıkılan yer aynen öyle iştee..halamdada var belkide ırsi dedim onun çünkü 4 düşüğü oldu ama onun yüzündenmi bilmiyorum..ama tutunamadı bebişler herşey normaldiii oysa..
çarşamba günü gidicem kontrole bakalım ne diyecek doktor.benim kan tahlilim de yapıldı gerçidee olsun ben gene baktırıcam.çünkü ortada birşeyde yok insan teredütte kalıyooo..
allahım tez zamanda bu mübarek üç aylarda bize güzel bebişlerimizin geleceğini müjdele rabbiiiiiiiim..:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnnn inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: ben guatrı en başında tesadüfen öğrendim belirtileri varmış ama ben anlamadım doğumdan sonra ben çok kilo verdim ama nasıl yemek yiyordum bilemezsin ama zayıflıyordum inş. sende çıkmaz çünkü zor ama tahlil yaptırmak lazım vücudun dengesi her tarafı etkiliyor

canım herhangi bir günü yokki böyle şeylerin..herhangi bir günü başla.zaten en fazla 3 ay kullanman gerekicek.sonra ara veriyosun..de şimdiye kadar kimse ara vermedi hep 1yada 2. aylarında hamile kaldılar..

sabah aç karnına BİR REÇEL KAŞIĞI POLENİ,ÇEKİLMİŞ ÇÖREK OTUNU,BALLA KARIŞTIRIP YE,İSTERSEN ÜZERİNE SU İÇ AMA BİRAZDA OLSA ÇİĞNEMEYE ÇALIŞ..
BU KARIŞIMI KAHVALTIDAN 15 DK ÖNCE YE..
SONRA GÜNDE BİR YADA İKİ KERE BİR ÇAY KAŞIĞININ UCUNA TARÇIN BİRDE BAL SICAK SU BARDAĞINDA KARIŞTIR ÇAY NİYETİNE İÇ..AYNI ZAMANDA ÇEKİLMİŞ KEÇİ BOYNUZUNUDA SICAK SUYLA KARIŞTIR İÇ BİR ÇAY KAŞIĞI..
SANA ZOR GELEBİLİR AMA İNAN HERKEZ BU ŞEKİLDE HAMİLE KALDI.NOLUR İHMAL ETME YETERKİİİ..yerimseniben
KLOMENLE BERABER KULLANIRSAN SANA TAKVİYE OLUR DAHA İYİ SONUÇ ALIRSIN HEM.YUMUŞLARINI ÇOĞALTIP BÜYÜTÜR..
BÖYLE İŞTE BİRDE İLTHAB VARSA ADAÇAYI YAĞINI KULLANIYOSUN ADETİN 5. GÜNÜNDE 7 GECE YAP SABAHLARIDA ÇIKAR..
HADİ BAKALIM HAYIRLIII UĞURLU OLSUUUUUN:Saruboceq: :dance: :dance: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…