D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.501
güya o cihazın radasyonu yokmuş bide yazı koymuşlar oraya güvenlikler sorun çıkarmıyor bi çıkarsınlar bende sağlık bakanlığından imzalı noter tasdikli belgeyi gösterin dicem ama sağolsunlar sorun yok bide bantı hemen açıyolar kendimi kral gibi hissediyom kaydirigubbakcemile3 :roflol: genelde burdaki başkanlara ve yardımcılara açıyolar o bantı o yüzden yani kendimi kral gibi hissediyom :lepi:
senin polen bebişini neden sevmiycekmişin bu bebiş hepinizin (yalnız kocamın yanında kucağa almak var ama öpmek yok kızarmış benim takıntım yok) gelirsin istanbula kalırsın eşinle bizde belki seneye bebişlen antalyaya tatile geliriz bellimi olur abbauuuwwww doğurdumda gezmeyi düşünüyom tatile gidemedim ya
senin nazlı bebiş bi gelsin halası yer bitirir onu sana bilem vermez
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan Şeniz
herkeze merhaba tam 2 saattir geçmişi okuyorum bende hamile kalmak istiyorum benide topiğinize eklermisiniz
hoş buldum durualya
kızlar size haksızlık etmek istemem benim 9 yaşında bir oğlum var hani demeyin zaten çocuğu var diye ben hiç korunmadım şimdiye kadar ama hamile kalamıyorum aslında oğlumdan sonra 2 kere kaldım fakat düşükle sonuçlandı en son geçen yaz bu zamanlar hamileydim malesef düşükle sonuçlandı bende pek bi sorun yok her türlü tetkik yapıldı herşey normal görünüyo ama olmuyo bi destek gerekiyo bende bu ay adet olunca alternatif bişeyler kullanmayı düşünüyodumki bu topiği gördüm aslında bal çörek otu tarçın kullancaktım polende kullanabilirim bide klomen kullancam bakalım nolcak günüm bu ayın 21 i yani yarın olmam gerekiyo banada destek olursanız çok sevinirim bildiğim şeyleride sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım
sağol sevdanehri bazı kişiler anlamaya biliyo bitane var zaten anne olmuş niye bu kadar istiyo diye ama gerçekten tek çocuta çok zor oğlum devamlı kardeş isteğini dile getiriyo herkezin kardeşi var benim niye yok diye o kadar çok baskı yapıyoki anlatamam ben 13 yıllık evliyim oğlum evliliğimin 4. yılında bize katıldı o zamandan beri ikinci olsun çok istedim ama nasib olmadı geçen sene tedavi gördüm gerçi ilaç kullanmadım sadece test tahlil rahim filmi falan rütun testler yapıldı sadece 1 ay klomnen kullandım sonraki ay kullanmadım kullanmadığım ay hamile kaldım ama son 2 aydır adetlerim 10 gün ileri gitmeye başlamıştı o ayda gene geç olucam diye umursamadım 12. gün evde test yaptım çift çizgi çok sevinmiştik ama sevincimiz 1 hafta sürdü düşük yaptım şimdi tekrar denemeye karar verdim aynı doktoruma tekrar gitmeden önce bu ay kendim bişeyler yapmak istiyorum kızlar bana fikir verirmisiniz sizin hamile kalmanızda hangi kürün etkisi oıldu şimdiden teşekkür ederim.
canım tabiki bildiklerini paylaşacaksın bu beni asla üzmez aksine bilgi sahibi olduğum için memnun kalrım. şuanda gitiğim doktoru çok övdüler. bu nedenle tercih ettim . klomeni hep 5 gün kullanmıştım bu sefer doktor gün söylememişti eczacıda 30 tablet verince var doktorun bir bildiği dedim ve tam 9 gün kullanmış oldum doktor bunu dudyunca baya morali bozuldu zaten bende dedim sizin uyarmanız gerekirdi ben sizin nasıl bir tedavi uygulayacağınızı bilmem dedim . ama sırf yumurta takibi için birdde sanırım yüksek doz kullanmamdan dolayı çatlama iğnesini yaptırmadı ben ısrar edincede sen bilirsin istiyosan yaptır ama şansın düşük dedi gerek yok dedi. gerçi ben daha önce vurunduğum iğneyi pregnly sanırım aradım alacak vurunacaktım ancak kaderya iğneyi koca nevşehirde bir tek eczanede bulamadım .vardır bundad bir hayır bakalım dedim aramaktan vazgeçtim işte. ne yapalım kısmet bende zaman kaybediyorum diye canım sıkıldı ancak yapacak bişi yok demekki zamanı dedğil yada hayırlı deeğilselam kızlaaaar nasılsınıız bugüüüün? bayağı kaynatmışsınıııız..
Mehalim canım keşke doktorun çatlatma iğnesini vursaymış.
ilaç desteği ile büyüyen yumuşlar kesinlikle kendiliğinden çatlamaaaz,yumurtalık rezervelerinide kullanıldığı için 30 mm gerçekten çok büyük.inşallaa kiste çevirmez..
..
hoş buldum durualya
kızlar size haksızlık etmek istemem benim 9 yaşında bir oğlum var hani demeyin zaten çocuğu var diye ben hiç korunmadım şimdiye kadar ama hamile kalamıyorum aslında oğlumdan sonra 2 kere kaldım fakat düşükle sonuçlandı en son geçen yaz bu zamanlar hamileydim malesef düşükle sonuçlandı bende pek bi sorun yok her türlü tetkik yapıldı herşey normal görünüyo ama olmuyo bi destek gerekiyo bende bu ay adet olunca alternatif bişeyler kullanmayı düşünüyodumki bu topiği gördüm aslında bal çörek otu tarçın kullancaktım polende kullanabilirim bide klomen kullancam bakalım nolcak günüm bu ayın 21 i yani yarın olmam gerekiyo banada destek olursanız çok sevinirim bildiğim şeyleride sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarım
hoş buldum durualya
slm kızlar bende geldim benimde sorunum bebiş istiyoz ama kısmet
maşşallah arnavut 16 kişiye sebep olmuşsun cnm çok güzel hepsi inş. sağlıklı sıhhatli bebişlerine kavuşurlar darısı da hepimizin başına diim hayırlısı:)))
Yorumların için teşekkür ederim arnavutgüzeli evet troidlerde bi sorun varsa gebeliğe engel daha öncede duymuştum doktora gittiğim zaman baktırırım olmassa en azından emin olurum önerin için sağol, hamile kalıyorum ama bi destek gerekiyo illa kendiliğinden olmuyo.13 senede 1 kere bile doğum kontrolü kullanmadım ama olmuyo işte bi vesile bekliyo demekki böyle beklemeklede olmuyo yaş geçiyo bu topiğe rastlamam çok iyi oldu alternatif tıbbı hiç kullanmamıştım hep doktora gitmiştim hep bişeyin yok deyip göndermişlerdi gerçi oğluma hamile kalmak için gittiğim doktor çok iyiydi ama diğerleri hep başından saldı şimdi kendim bişeyler denemek istiyorum inşallah olur.
İnşallah burda hamile kalmak isteyen herkezin tez zamanda bebeği olur.
Ayrıca bu topiği çok sevdim çok sıcak kanlı hanımlar var burda benide çok sıcak karşıladınız, hemen aranıza aldınız size çok teşekkür ediyorum böyle sıcak olduğunuz için.
Canııııım hoşgeldiiin topiğimizeee sefalar getirdiiiiiiin.
allah önceliklee güzel oğluşunu sana bağışlasıııııın:Saruboceq:..
ne mutlu sana hamile kalabiliyosun öncelikle hemde doğal bir şekildee.emin ol bak bu kürleri kullanmaya başla 1-2 aya kalmaz sen sonuç dahi görürsüüüüün allahın izniyleee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:..
hayırlısıyla oğluşuna kardeş geliceeek gör bak yeterki pozitif ol yeterki inanaraak kullan kürü hiç aksatmadaan..
ben bugün birşey öğrendim belki seninle bir ilgisi olmaz ama yinede hatırlatim.TİROİD BEZLERİNDE SORUN OLUNCA NE GEBE KALABİLİYOMUŞSUN NEDE KALSAN DÜŞÜKLE SONUÇLANIYOMUŞ..mesela bende yeni şüphelenmeye başladım bu hastalıktaan..inşallah sende de yoktur ama sadece başkalarıda bilgilenir diye yazıyorum..MUTLAKA POLENİN YANINDA KEÇİBOYNUZUNUN ÇEKİLMİŞ HALİNİDE TÜKET MUTLAKA ONUNDA ÇOK FAYDASI VAR..
ben eminimki senin adınıda en kısa zamanda listemize ekliyceeez:teytey: hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsuuuuuun:Saruboceq: :lepi:..
canım tabiki bildiklerini paylaşacaksın bu beni asla üzmez aksine bilgi sahibi olduğum için memnun kalrım. şuanda gitiğim doktoru çok övdüler. bu nedenle tercih ettim . klomeni hep 5 gün kullanmıştım bu sefer doktor gün söylememişti eczacıda 30 tablet verince var doktorun bir bildiği dedim ve tam 9 gün kullanmış oldum doktor bunu dudyunca baya morali bozuldu zaten bende dedim sizin uyarmanız gerekirdi ben sizin nasıl bir tedavi uygulayacağınızı bilmem dedim . ama sırf yumurta takibi için birdde sanırım yüksek doz kullanmamdan dolayı çatlama iğnesini yaptırmadı ben ısrar edincede sen bilirsin istiyosan yaptır ama şansın düşük dedi gerek yok dedi. gerçi ben daha önce vurunduğum iğneyi pregnly sanırım aradım alacak vurunacaktım ancak kaderya iğneyi koca nevşehirde bir tek eczanede bulamadım .vardır bundad bir hayır bakalım dedim aramaktan vazgeçtim işte. ne yapalım kısmet bende zaman kaybediyorum diye canım sıkıldı ancak yapacak bişi yok demekki zamanı dedğil yada hayırlı deeğil
arnavutum ben 2000 yılında guatrdan ameliyat oldum bezlerin 3/2 alındı ilaç kullnıyorum ömür boyu kullanacağım bu ilaç tiroidin görevini yapıyor ben hamile kalamayınca ilk aklıma gelen bu oldu dr. gittim hemen bunu sordum sebebi bu olabilirmi diye ama hiç bir dr. sebebi troid olabilir demedi ama tv de çıkan bir manken vardı sperm bankasından hamile kalan ismi leylaydı galiba kadını açıklaması ben guatr hastasıyım ameliyat olunca çocuk sahibi olamayacaktım o yüzden böyle hamile kaldım demişti yani troid ile ilgisi bir muamma kesin birşey denilmiyor araştırdımda ama :uhm:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın
geçmiş olsuuuun everestiiiiiiiiim..:teselli:
çok ilgiiinçbende bugün bir sitede resmen okudum çok şaşırdıım.gerçi benim bir belirtim yok sadece boğazımın arka taraflarının ağırdığını hissetiim.hani biri boğazlarda elini bırakınca zonklaryaa sıkılan yer aynen öyle iştee..halamdada var belkide ırsi dedim onun çünkü 4 düşüğü oldu ama onun yüzündenmi bilmiyorum..ama tutunamadı bebişler herşey normaldiii oysa..
çarşamba günü gidicem kontrole bakalım ne diyecek doktor.benim kan tahlilim de yapıldı gerçidee olsun ben gene baktırıcam.çünkü ortada birşeyde yok insan teredütte kalıyooo..
allahım tez zamanda bu mübarek üç aylarda bize güzel bebişlerimizin geleceğini müjdele rabbiiiiiiiim..:Saruboceq::Saruboceq:
arnavut güzeli bana bi fikir verirmisin hangi küre başlasam bilemiyorum senin dediğin gibi bal polen mi yoksa bal çörekotu tarçınmı kullansam yardımcı olurmusun yarın adet günüm olduktan sonra kaçıncı günü ve kaç gün kullanıcam arkadaşım yardımcı olursan sevinirim.aaa bide unutmadan klomende kullancam bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?