D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.661
Bebek (çocuk) cinsiyeti tahmini, Çin Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe
internetten alıntıdır
kızlar bakın bakiimmm
abimin bebeği tutuyor 27 yaş şubat kız :lepi: peki durucum diek göbektenmi yoksa kalça basen her taraftanmı genişliyosun karnın dikmi yoksa yayvanmı ne sorular sordum bee :lepi: :roflol:
abbauuuuuwww kız diyonuz aceba kızmı ? CADIARZU
layd_pacino canım yok benim bebiş değil benimki daha doğmadı sanırım arnavutumun arkadaşının bebişi
hehe..belki allah söyletmiştir kızdır.:)merak ettim cinsiyeti öğrenince bize haber uçuruver meraklandım şimdi:)
erkek olucakkkkk ben biliom naniknanik
wallaha güzel soru da ben kendimi anlamıyorum yine resim çeker koyarım bakarsnız burda doğum yapan bir arkadaşım var o erkek diyooo göbek var diyoo diğer tecrübeliler daha belli olmuyo diyo bilmiyorum sevdam bence arkadan baktığında belli değil karnım midemle birlikte büyüdü
annemde sol taraftamı taşıyosun sağ taraftamı diye soruyo sol erkekmiş sağ kızmış sol tarafımda ağrım olurdu şimdi hafif sağa geçti ayy bende hiçbişi bilmiyom :roflol: :roflol:
Merhaba,ya bu adacayı yagı aklıma cok yattı ama bende yara var acaba bir sıkıntı verir mi?Bu konuda bilginiz var mı?Bu arada paylaşımınız için teşekkürler benimde 3.5 yıldır cocugum olmuyor..Rabbim inşallah sizede, isteyenlerede, bizede nasıp eder bu duyguyu...Amiiin.
Durucumm sen herşeye bilmiyom anlamıyon diyon valla çözemedim kızmı erkekmi :roflol: belkide ikiz delikafadulden delikafadulden o yüzden çözemiyon olmam mııı :sm_cool:
:roflol: :roflol: heeee sen erkek diyonn baştan beriiiii oolsun bende ona papyon takar takım elbise giydirir küçük adam yaparım saçlarınıda jöleler dik dik yaparım :roflol: :roflol: :roflol:
sositososito kücük erkekimiz bizim.
süprizzzzz topige erkek giremez yasakkkkk
:sm_cool: eger takvimindeki gibi bi tutam saci da öne dogru kivircik yaparsan kaciririm onu ben valla aaaa
kızlar hepinize günaydın gerçi öğlen oldu ama benim sabahım malum geç kalkıyorum anca ayaklanıyorum kızlar daha adet olmadım dün olcaktım gecikti ama kesin olurum olunca küre başlıcam
şimdi dışarı çıkıcam bi gömlek almıştım mağazadan onu değiştircem faturalar yatıcak aktara gidicem markete uğrucam eve gelip yemek yapıcam temizliğimde var yani bu gün çook çalışmam gerekiyo çookkk ama arada soluklanırken size bakmayı ihmal etmem
annemin dedigi gibi, tez canlisin kizim cok tez canlisin. hepsini bi günde yapman sart miiii
annem iste, hakli ama kadin sende bendensin canim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?