Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim anlamadığım bebek ceviz kabuklumu yani nasıl reçel olurki :uhm:

normalde cevizin yeşili ile yani dış kabuğu ile tam olmamışken ceviz çiyken yapılması gerekmiş canlarım yani zaman geçtiii benneyaptımki

normalde cevizin yeşili ile yani dış kabuğu ile tam olmamışken ceviz çiyken yapılması gerekmiş canlarım yani zaman geçtiii benneyaptımki

o topikte markette yapılmış var diye birşey okudum acaba aynı şey olurmu ki

tşk ederim inş.olur hepimizin takıntı haline getirdim isimlerinizi özelden yollayın bana yazayım unutmam için öpüldünüz:))

kızlar ben şimdi geldim aktardan birkaç şey aldım polen,böğürtlenkökü,kabuk tarçın hayıt tohumu bide yumuşak şekerlerden aldım balım var zaten toz tarçınımda var kızlar şimdi bana söylermisiniz kaçıncı gün kaç gün ve nasıl yapıcam yardımcı olursanız sevinirim
arnavut güzeli sen bana önceden söylemiştin ama başka şeylerde aldımya bunlarıda söylerseniz sevinirim

canim arnavut güzeli sana yardimci olur. ama baslamak icin adetini beklemen gerekmez diye biliyorum

sibelllllll canommmm naberrrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

tesekkur ederim bu aksam kimsecikler yok burda

dün tus 1 yıl oldu bu arada ismim nilgün. bebis varmı

sibelllllll canommmm naberrrr :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

iyyiim canımmm koçişi gönderdim 3 gün yok şehir dışında toplantısı var((
bende kendimi üzüntüden ütüye verdim gece vakti
şimdi geldim ama yoksun.iyi geceler Arzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…