Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım maşallaahhhhhhhhh

ooyyyy yerim onu bennn maşallahhhh

Çokkk tattlıııı maşallahhhhh allah nazarlardan saklasınnnn yarabbbiiimmmm bize deeee cennettt kokuluuu bebişşşlerdennnn nasip eyleeee beklemekle sınama biziiii yarabbimmm :Saruboceq:

gördünüzmü teyzeleriiiiiopuyorumnanaktan çok tatlı dimiiii:asigim benim meleğim kolarımda doğduu annesi zannedip beni emiyoduuumafoldumben bana çok düşküüün..rabbim bahtını güzel yazsıııın allahım korusun onuu..
bizlerde nasib etsiiiiiiiiiiin..
bir kokusu var kızlaaar allahım ne yumuşlar bedeeeel cennet cenneeeeeeet:asigim:

amin allahım bahtını açık etsin hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: oyyy elbisesinide yerim beennnnnn
maşallaahhhhhh

evet evet büyük olan bizim bebişimiz :lepi: :lepi:

kızlar ben yimeğe gidiyom 13.30 dan itibaren burdayım

Arnavut Güzelim bu bebek Ekin mi yoksa amanın çok datlu:)

Sibelim bizdeki sorun sperm sayısı ve hareketlilik düşük baya zinco bizde kullandık ve birde amino asit vermişti doktor pek bi yararı olmadı canım maalesef :umursamaz: zaten çoğu doktorda diyo ilaçlar pek etki etmez fazla birşey beklemeyin diye.O yüzden diğer operasyonlara geçmek lazım opuyorumnanaktan

ay maşallah ne tatlı:)allah hepimize nasib etsin hayırlısı ile:)ne şekermiş ilk polen..durunun kızmıydı?yanlışssam düzeltin:)

afiyet olsun Durum..Löp löp Küçük durumuza et olsun kocaman bi kız olsun

ay maşallah ne tatlı:)allah hepimize nasib etsin hayırlısı ile:)ne şekermiş ilk polen..durunun kızmıydı?yanlışssam düzeltin:)

abbauuuuuwww kız diyonuz aceba kızmı ? CADIARZU
layd_pacino canım yok benim bebiş değil benimki daha doğmadı sanırım arnavutumun arkadaşının bebişi

abbauuuuuwww kız diyonuz aceba kızmı ? CADIARZU
layd_pacino canım yok benim bebiş değil benimki daha doğmadı sanırım arnavutumun arkadaşının bebişi

Durum valla kız mı olacak ne....ne zaman belli olucak ya merakla bekliyom

Durum valla kız mı olacak ne....ne zaman belli olucak ya merakla bekliyom

aslında şimdi bile belli olur arkadaşın 3 aylıktı belli oldu bu sene kız çok her tanıdığımın kız yeğenim de kız geliyi :lepi: durumunkide kız diyorum en başından beri hayırlısı canım

aaaa öylemi benim doktor niye cinsiyeti sölemiyoooooo :umursamaz: net göremiyoki adamceğiz idrarla gel diyo gidiyorum bebeği sıkıştırmışsın diyoo idrarı yapıyorum bu seferde ondan göremiyooo CADIARZU kızlar çin takviminde erkek çıkıyoooo acaba doğruluk payı ne kadardır

gerçekten duruum şimdiye görmesi gerekiyoduu..benimde bir arkadaşım 2 aylıkken gördüler..

canım sen tam tutturamamışsın bi çok dolu bi boş gitmişsinnn :roflol: gerçi küçük durumuz göstermiyo demekki daha :lepi: çin takvimini bi cinsiyet belli olsun bakalım doğrumuymuş bende hep merak ediyodum.Bu arada çin takvimi gebe kaldığın aymı yoksa doğuracağın aya göremiydi :sm_confused:

gerçekten duruum şimdiye görmesi gerekiyoduu..benimde bir arkadaşım 2 aylıkken gördüler..

2 hafta önce sorduğumda dr. bana erken dedi bakalım 2 hafta sonra tekrar gidecem o zaman görebilecekmi ultrasonuda eski değil halbuki ama benim dr. herzaman emin olduğunda konuşur bence biraz daha bekliyor

daha bir mendil bile almadım ama ilk hediyesi fenerbahçe hastane çıkışı eşimin arkadaşı almış kaydirigubbakcemile3 bide kıyafetler sıkınca pantalon ve penye alayım dedim hamile giyimden ordanda önlük hediye ettiler

yaa evet tutturamadım bir türlü ama oda bişeymi çok hareketli dr. boyunu zor ölçtü 12 haftada baş popo 7 cm ayaklarla birlikte 12 cm dedi ense kalınlığını tekrar ölçtü

çin takvimi hem yaş hemde hamile kaldığın aya göre bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…