E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.641
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahım maşallaahhhhhhhhh
ooyyyy yerim onu bennn maşallahhhh
Çokkk tattlıııı maşallahhhhh allah nazarlardan saklasınnnnyarabbbiiimmmm bize deeee cennettt kokuluuu bebişşşlerdennnn nasip eyleeee beklemekle sınama biziiii yarabbimmm :Saruboceq:
gördünüzmü teyzeleriiiiiopuyorumnanaktan çok tatlı dimiiii:asigimbenim meleğim kolarımda doğduu annesi zannedip beni emiyoduuumafoldumben bana çok düşküüün..rabbim bahtını güzel yazsıııın allahım korusun onuu..
bizlerde nasib etsiiiiiiiiiiin..
bir kokusu var kızlaaar allahım ne yumuşlar bedeeeel cennet cenneeeeeeet:asigim:
amin allahım bahtını açık etsin hep hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: oyyy elbisesinide yerim beennnnnn
maşallaahhhhhh
aynen canımmmm bizimde durum aynı eşimde ve onu daha fazla üzmek istemiyorum o yüzden her hareketime her davranışıma özen gösteriyorummmm mafoldumben yeter ki onu üzmim diyeee mafoldumben
bencede canım yapalım janjanlı şeylerrde ben daha resm eklemeyi bile bilmiyom o yüzden ben yapamam kiii :kedi:
canın sağolsun güzelim... bir dahaki aya inşallahhh diyelim..
inşaaalllall canımmm başka aylara hepimiz teker teker dökülürüz inş.. :Saruboceq:
sevdam sizdeki problem nedir?
bizde spermde şekil bozukluğu olduğunu sölediler bide zinco verdi.Ama yakın bi zamanda ürolaga gidecek
Maşallah bu iki bebişde çok ttatlı büyük olan biziim bebişimiz
kızlar ben yimeğe gidiyom 13.30 dan itibaren burdayım
afiyet olsun Durum..Löp löp Küçük durumuza et olsun kocaman bi kız olsun
ay maşallah ne tatlı:)allah hepimize nasib etsin hayırlısı ile:)ne şekermiş ilk polen..durunun kızmıydı?yanlışssam düzeltin:)
abbauuuuuwww kız diyonuz aceba kızmı ? CADIARZU
layd_pacino canım yok benim bebiş değil benimki daha doğmadı sanırım arnavutumun arkadaşının bebişi
Durum valla kız mı olacak ne....ne zaman belli olucak ya merakla bekliyom
Durum valla kız mı olacak ne....ne zaman belli olucak ya merakla bekliyom
Maşallah bu iki bebişde çok ttatlı büyük olan biziim bebişimiz
evet evet büyük olan bizim bebişimiz :lepi: :lepi:
aslında şimdi bile belli olur arkadaşın 3 aylıktı belli oldu bu sene kız çok her tanıdığımın kız yeğenim de kız geliyi :lepi: durumunkide kız diyorum en başından beri hayırlısı canım
aaaa öylemi benim doktor niye cinsiyeti sölemiyoooooo :umursamaz: net göremiyoki adamceğiz idrarla gel diyo gidiyorum bebeği sıkıştırmışsın diyoo idrarı yapıyorum bu seferde ondan göremiyooo CADIARZU kızlar çin takviminde erkek çıkıyoooo acaba doğruluk payı ne kadardır
aaaa öylemi benim doktor niye cinsiyeti sölemiyoooooo :umursamaz: net göremiyoki adamceğiz idrarla gel diyo gidiyorum bebeği sıkıştırmışsın diyoo idrarı yapıyorum bu seferde ondan göremiyooo CADIARZU kızlar çin takviminde erkek çıkıyoooo acaba doğruluk payı ne kadardır
gerçekten duruum şimdiye görmesi gerekiyoduu..benimde bir arkadaşım 2 aylıkken gördüler..
canım sen tam tutturamamışsın bi çok dolu bi boş gitmişsinnn :roflol: gerçi küçük durumuz göstermiyo demekki daha :lepi: çin takvimini bi cinsiyet belli olsun bakalım doğrumuymuş bende hep merak ediyodum.Bu arada çin takvimi gebe kaldığın aymı yoksa doğuracağın aya göremiydi :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?