canııım bu polen tozuu zaten toz değil gülüüüm..bunları küçük küçük toplar şeklinde düşün..hiç çektirmene gerek yok direkt ondan bir kaşık al sonra baldan bir kaşık al yeee..latsibel teşekürleeer canım beniiim HIZIIIR gibisiiin..sağol ben yokkeeen yardımcı olmuşsuunkaydirigubbakcemile5 öperim seniiiiŞeniz..varmı böyle bir dayanışmaaa yaaaa seviyoruum siziii..:1hug: a.s. :enbuyukkk:
arkadaşım çok sağol,iyiki varsınız moralim bozuluyodu,herkesin sayesinde moralim biraz daha iyi,arnavutgüzeli senin tavsiye ettiğin kürler hepimizde işe yarayacak inş,duyduklarını bizimle paylaştığın için sağol:teselli:hepimizin desteğe ihtiyacı var,inş birgün bir teyze oldun haberide benden gelir sana
:teytey:İNŞALLAAHİNŞALLAAAAH amiiin canıım beniiiimm..:teytey::Saruboceq: hepinizeee hepimizee tez zamandaaa.hihoyyyt,sendee iyiki burdasııın bu gün BEN SANAA yarın seeen başkalarına ,inanın rabbim bizi bir araya boşuna getirmedii..artık moralinde bozulmasın bizde senin binevi kızkardeşiniiz ne varsa içini dök ama karamsar olma sakııın tamaam.unutma senin yazılarını okuyan başkaa biri senden heveslenmeli,ona ışık olmalısııın..allaah hepimiziin yüzünü güldürsüüünn kader arkadaşlarım beniiim..HA GAYREEET AKINTIYA KARŞI KÜREKLERİNİZİİİ DAHA HIZLI ÇEKİİN(kürkelriniz -azminiz olsun )rabbim elbet bu emeklerimizin karşılığını verecek..:teytey: :hooray: :dance:
eylul çok sevindim canım iyi olduğunaaa..bişey çıkmamış baksanaaa oh beee:1hug:..11 ay ne kiii sen dahaa tazesiin bitaneem daha duur heryerinden spermler bi fışkırsıııın..yerimseniben..benim yakında ağzımdan taşıcaakkaydirigubbakcemile -tatlicadiarzu-..kaydirigubbakcemile3.bide yumurtalığın çatlamış bile haa,süperr hadi ozaman siz artık her ay 11. gün oldumu çalışmalara başlayın..bak gör bu poleni tarçını kullaan allahın izniyleeee genee teyze olucaam gibime geliyoo benim bu aralaaaar hissediyoruuumm kızlaaaar:hooray: :dance: allaaaah...hadi elinizi çabuk tutuuuunhihoyyyt..
selam kızlar
ben ballı polenli kürü uyguluyorum
benim iltahabım olduğu için soğan kürü yapıyodum sanırım iltihabım tekrarladı
soğan kürüyle bal kürünü birlikte uygulasam bi zararı olurmu sizce
Arkadaslar,
hepimiz birbirimize dua edelim, Once Allahin izniyle gelsin artik bebisler. Ben ilk defa gecen ay bu test kitlerinden alip denedim LH hormonunu, sanirim tespit etti bir yukselme. bu ayda deneyecegim. yalniz burda okudugum kadariyla bazen adet olmamiza ragmen o ay yumurtlama olmayabiliyormus. Belki cok aptalca bir soru olacak ama nasil anliyorsunuz yumurtlamadiginizi, birde ben kesinlikle kendime bakip yumurtlama olayini cozemiyorum. akinti vs. yorumlayamiyorum. siz nasil anliyorsunuz?
insallah biz bu ay denemeye baslayacagiz, insallah olurda birseyler buraya yazabilirim hem ben hemde sizler.coookk tesekkur ederim, Allah yardimcimiz olsun..
arnavut güzeli canım iyiki varsın moral veriyosun saol d.ikkat ediyorum ayakta kalmıyorum .namazı oturrak kılıyorum herkese dua ediyorum sağlık gibi bir nimet yok herkese sağlıklı mutlu günler:)
Arkadaslar,
hepimiz birbirimize dua edelim, Once Allahin izniyle gelsin artik bebisler. Ben ilk defa gecen ay bu test kitlerinden alip denedim LH hormonunu, sanirim tespit etti bir yukselme. bu ayda deneyecegim. yalniz burda okudugum kadariyla bazen adet olmamiza ragmen o ay yumurtlama olmayabiliyormus. Belki cok aptalca bir soru olacak ama nasil anliyorsunuz yumurtlamadiginizi, birde ben kesinlikle kendime bakip yumurtlama olayini cozemiyorum. akinti vs. yorumlayamiyorum. siz nasil anliyorsunuz?
insallah biz bu ay denemeye baslayacagiz, insallah olurda birseyler buraya yazabilirim hem ben hemde sizler.coookk tesekkur ederim, Allah yardimcimiz olsun..
yok canıım hiç birşey olmaaaaz,ikiside doğal şeyleeer..sadece arka arkaya içmee derim yani aralarında bikaç dk geçsin..geçmiş olsuuun:1hugeki bişey sorucam ilthabın tekrarladığını nerden anlıyorsun??akıntıdanmıı??CADIARZU
canım peki yaptığın testte hangi gün çift çizgiyi gördün peki??evet o konuda çok haklısıın malesef ki her ay yumurtlama olmayabilirmiş:
Benim adet dongum internetten hesapladigima gore 31 gun suruyor, bu ovulation testi adetten sonraki 17. gunde cift cizgi oldu. 18.gunde yine iki cizgiydi ama bu sefer daha belirgindi. sanirim o gunlerde yumurtladim, dedigim gibi anlayamiyorum cunku bende yumurta aki kivaminda bir akinti olmuyor, bir akinti var ama yumurta aki gibi degil. Simdi bir sorum bu test LH hormonunu yakaladigina gore ben kesin yumurtlamisimdir degilmi? yumurta olmadan bu hormonu yakalayamaz bu test galiba. bunuda niye soruyorum cunku bazen yumurtlanmadan da adet olunabiliyormus . bakalim yarin adet donemim bitiyor
bende pcoluyum bu ay klomen kullanmaya başladım adetlerim çok düzensiz bebişte iştiorum tabiiki banada önerebilceğiniz bişey varmı?
merhaba arnavut güzeli sendemi pco lusun bana bunun hakkında bilgi verirmisin bende pcolu olduğumu yeni öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?