Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün eşimin yeğenlerine bebek kıyafetleri alıyorum kendi yeğenim içinde doğum takımı sorim dedim kız hamilesin galiba ne güzel bende yeni evliyim dedi mafoldumben yok değilimm dedimm öyle diyince arkadan hemen 2.soru kaç yıllık evlisin :oklava: 3.soru düşünmüyomusunuz yapın sorularını sormadan hemen çıktımmm :roflol: :roflol:

evet o sorular yok mu geçen gün burda işyerinde arkadaş bilmiyo hamile olduğumu hadi artık yapın seneye bu zamanlar olsun artık çocuk bir sürü laflarla sıkıştırıyor tabi bana geldiler bende bu benim özel hayatım ister yaparım ister yapmam dedim sustu :roflol:

canım tekmelemesi içn daha erken 4. ay bitsin 5. ayın içinde 6. aya doğru hissedersin tekmelemeye başlayınca hiç durmaz haberin olsun karnında top oynarmışcasına hissedersin

abbauuwwww topmu oynar gibi :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar benim buu gün misafirim var çok yoğunum daha birşey yapmadım çok uykum var alışkın değilim erken kalkmaya sabah 5 te yattım bayılcam resmen misafirlerin yanında uyumassam iyidir

durucum ben hamileyken oğlum bi tekmelerdi dışardan görülürdü tekmesi gerçekten şaka yapmıyorum bu yüzden çok dar giymemeye çalışırdım kıyafetlerimi yol iz dinlemez vururdu hep benim fırlamam gerçi şimdide çok hareketli enerjisini boşaltamamış demekki napsın

durucum ben hamileyken oğlum bi tekmelerdi dışardan görülürdü tekmesi gerçekten şaka yapmıyorum bu yüzden çok dar giymemeye çalışırdım kıyafetlerimi yol iz dinlemez vururdu hep benim fırlamam gerçi şimdide çok hareketli enerjisini boşaltamamış demekki napsın

:roflol: canıımm bende bir arkadaşımın karnına dokunmuştum dokunsana demişti aman yarabbi bir gümledi acaip korktum sanki davul sesi gibi arkadaşım gülme krizine girmişti...başka bir arkadaşımda da bebek içerde geziniyomuş karnı bir şişiyo bir iniyodu acaipti ondanda korkmuştum hiç görmemişim ya kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar benimde 12 de randevum var çok iyi bir doktora gidicem bakalım artık yol katetmek istiyorum.Aşılama tüp bebek yada ne derse bakalım bekle bekle 3 sene olacak :umursamaz: insanların artık çocuk sormasından bunaldımm kimseyi tanımadım yerlere gitmek istiyorum rahat ederim belki ozaman :teytey: bu akşamda 2 günlüğüne memlekete gidicez birde orda duy şimdi bebek muhabbetlerini :dilcikar: hakkımızda hayırlısııı diyelimm

canım hayırlı haberlerle dönersin inş. dr.dan bak söylüyorum sonbaharda herkes arka arkaya hamile kalacak memeleketteki insanlarıda duymamazlıktan gel boşver..... bana çocuk yapmıyormusun sorularına ben esprili yanıt veriyordum gülmekten devamını getiremiyorlardı geçen sene mart ayında eltim aramış daha çocuk yokmu diye soruyor bende dedimki yenge mart ayındayız bu ay tuttu tuttu tutmadı seneye kaldı artık dedim kadın gülmekten tlf. konuşamadı kapattı :roflol: :roflol: :roflol:

aynen canım öyle oluyo seninkide öyle olucak gece tekmelemesiyle uyandırcak bile seni

kızlar çörek otunuda kullansammı acaba
yaa benim çok kötü midem yanıyo bal falan benim miğdemi mahfetti böğürtlen kökü acı değilde kötü bi tadı var kök gibi yaa kök zatende üff tadıda öyle sanki tahtaların suyunu içiyomuşum gimi gerçi kabuk tarçın biraz hafifletti o tadı şimdi daha iyi ama içerken düşünmüyorum yani normal bitki çayı içiyomuşum gibi düşünüyorum bu otlar soğuk algınlığınada iyimi acaba ben hastaydım şimdi kendimi daha iyi hissediyorum sanki

canım hayırlı haberlerle dönersin inş. dr.dan bak söylüyorum sonbaharda herkes arka arkaya hamile kalacak memeleketteki insanlarıda duymamazlıktan gel boşver..... bana çocuk yapmıyormusun sorularına ben esprili yanıt veriyordum gülmekten devamını getiremiyorlardı geçen sene mart ayında eltim aramış daha çocuk yokmu diye soruyor bende dedimki yenge mart ayındayız bu ay tuttu tuttu tutmadı seneye kaldı artık dedim kadın gülmekten tlf. konuşamadı kapattı :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: güzelmiş bende mi öyle söylesemm :roflol: :roflol:

insanları kendi haline bıraksalar olmaz sanki :oklava:

sağolun kızlar doktordan gelice havadisleri yazarım bakalım hayırlısı CADIARZU

Durum Yandın desene senin halı sahanda maç yapacak küccük Durumuz:))))

Lolom sanada kolay gelsin.

Sevdam sonucunu merakla bekliyorum inşallah güzel haberlerle dönersin.Çevremizdekilerin bu soruları bi gün benide çıldırtıcak...Ben yapamıyom beceremiyom siz gelin benim kocaya bi çocuk yapıverin dicem ya nedir kardeşim bu insanın üstüne bu kadar da gelinmezki

Arnavutum sen içini ferah tut arkadaşın eşinin hiç bişeyi çıkmicak inan .Gayet sağlıklı görünüyordu:=)))

sağ ol latsibel

arnavutcum eşinde bi sorun çıkmaz korkma benim eşimin yaşadıklarını bilsen şu son 1 yıl içinde gerçekten hastalık buymuş derdin en azından ne olduğu belli belirsiz olmak daha zor inanki eşinde iyi olucak yeterki sen stres yapma çünkü senin stresin eşine yansır eşine stresin yasak olduğunu söylemiştinya onun için serin durman lazım canım

dün eşimin yeğenlerine bebek kıyafetleri alıyorum kendi yeğenim içinde doğum takımı sorim dedim kız hamilesin galiba ne güzel bende yeni evliyim dedi mafoldumben yok değilimm dedimm öyle diyince arkadan hemen 2.soru kaç yıllık evlisin :oklava: 3.soru düşünmüyomusunuz yapın sorularını sormadan hemen çıktımmm :roflol: :roflol:

malesef canım yapıcak bişey yok,hepimize aynısını yapıyolar.ben alıştım artııık ve herkezeee neee çocukmuuu yok artık daha küçüğüm been biz çocuğuz diyorum.hem ben arnavutum yaa bizim orda avrupalılar 5 yıldan önce çocuk yaparsam kınarlar diyoruum kaydirigubbakcemile3 napim uyduruyoruum.oysaki bide önce hamile kalıp sonra evleniyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende kızıyorum bizimkilere keşke bende önce doğursaydımdaa öyle evlenseydiim unutulurdu herşeey diyoruum..
allah sabır versin bize napim soranlarında günahımız boynunaa..

yok kızzz bu ay hamile kalmamam lazım dün kızamıkçık aşısı oldum ya :olmaz:

bak öyle diysunda gerçekten dikkattet valla tutarmı tutaaaar.istemedikten sonraa ikiz bile tutarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çifter çifter korunun baaaaaahkaydirigubbakcemile3:jeyyar:..

bu arada avukat tanıdığı olan varmı birşey sormanızı istiyeceğim de :kedi:

sevda canım bebek soranlara DAVA MI AÇICAN YOKSAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne edecen sen avukatı hıı??:jeyyar:

allah yardımcısı olsun hiç acı hissetmeden bitsin işlem sonuç iyi çıkacak eniştemin :lepi:
inan bebişin hiçbişisini duymuyorum herhalde 5. ayda tekme tokat atar kaydirigubbakcemile3 :roflol: biz daha 4. ayımıza girdik :nazar:

sağol duruum teşekürederiiiim güzel anneciiiik.
biliyorum hisetmezsin ama işte ben piskolojimi zorladığım için,genede dinliyorum kendimiiikaydirigubbakcemile3 naparsııınkaydirigubbakcemile3
bencede lolonun dediği gibi seninkide hareketli olucaaaak veee GEÇEN SORMUŞTUNYA BANA CİNSİYETİ NEDİR DİYE SÖYLÜYORUM SIKI DUR.BENİM İÇİME SENİN KARNINDA BİİİİİR prens TAŞIDIĞINA KANATİNDEYİM..WÜÜÜÜÜÜŞ CÜMLEYE BAK DURUM BUNU KAYDET BİRYERE ARNAVUT OLDUM OLALI BÖYLE BİR GÜZEL CÜMLE KURMAMIŞTIIM.SAYENDE VE SENİN OĞLAN SÖYLETTİİİ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek: :nazar::nazar: :nazar: a.s.sağlıklı olsunda en önemlisi ooo

durualya, ArnavutGüzeli+, iipekkk, latsibel+, Lolo, _arzu_+

6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir

kimleri görüyorum arzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm

:roflol: :roflol: :roflol: ayyy arnavutum güldürdün beni evet bana bebek sorana dava açıcamm :roflol: :roflol: valla bu gidişle onuda yapabilirim :oklava:

yaa canım hukuk bölümüne yazdım sorunumuda daha cevaplanmadı bugün sonuçlandırmam lazım bir bakın isterseniz sizde

arnavutcum eşinde bi sorun çıkmaz korkma benim eşimin yaşadıklarını bilsen şu son 1 yıl içinde gerçekten hastalık buymuş derdin en azından ne olduğu belli belirsiz olmak daha zor inanki eşinde iyi olucak yeterki sen stres yapma çünkü senin stresin eşine yansır eşine stresin yasak olduğunu söylemiştinya onun için serin durman lazım canım

sağol canım öyleyim zaten bir görsen umursamaz duruyorum..özelikle öyle davranmak zorundayım dediğin gibi oda benim gözüme bakıyo panik yaparsam oda yapıcak.ama maşallah çok cesaretli:nazar:Şeniz

tabikide eminim çok zor bir süreçtir sizin için.ama işte herkezin başına gelen en büyük hastalık zannediyoruz o yüzden elimizde olmayaraktan üzülüyoruz..:umursamaz:genede çok sağol desteğin için..a.s.

malesef canım yapıcak bişey yok,hepimize aynısını yapıyolar.ben alıştım artııık ve herkezeee neee çocukmuuu yok artık daha küçüğüm been biz çocuğuz diyorum.hem ben arnavutum yaa bizim orda avrupalılar 5 yıldan önce çocuk yaparsam kınarlar diyoruum kaydirigubbakcemile3 napim uyduruyoruum.oysaki bide önce hamile kalıp sonra evleniyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende kızıyorum bizimkilere keşke bende önce doğursaydımdaa öyle evlenseydiim unutulurdu herşeey diyoruum..
allah sabır versin bize napim soranlarında günahımız boynunaa..

bak öyle diysunda gerçekten dikkattet valla tutarmı tutaaaar.istemedikten sonraa ikiz bile tutarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çifter çifter korunun baaaaaahkaydirigubbakcemile3:jeyyar:..

sevda canım bebek soranlara DAVA MI AÇICAN YOKSAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne edecen sen avukatı hıı??:jeyyar:

sağol duruum teşekürederiiiim güzel anneciiiik.
biliyorum hisetmezsin ama işte ben piskolojimi zorladığım için,genede dinliyorum kendimiiikaydirigubbakcemile3 naparsııınkaydirigubbakcemile3
bencede lolonun dediği gibi seninkide hareketli olucaaaak veee GEÇEN SORMUŞTUNYA BANA CİNSİYETİ NEDİR DİYE SÖYLÜYORUM SIKI DUR.BENİM İÇİME SENİN KARNINDA BİİİİİR prens TAŞIDIĞINA KANATİNDEYİM..WÜÜÜÜÜÜŞ CÜMLEYE BAK DURUM BUNU KAYDET BİRYERE ARNAVUT OLDUM OLALI BÖYLE BİR GÜZEL CÜMLE KURMAMIŞTIIM.SAYENDE VE SENİN OĞLAN SÖYLETTİİİ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :emir_bebek: :nazar::nazar: :nazar: a.s.sağlıklı olsunda en önemlisi ooo

aabbbbbbaauuuwww hani kız diyodun şimdi erkek diyon CADIARZU ne yapalım hayırlısı

:roflol: :roflol: :roflol: ayyy arnavutum güldürdün beni evet bana bebek sorana dava açıcamm :roflol: :roflol: valla bu gidişle onuda yapabilirim :oklava:

yaa canım hukuk bölümüne yazdım sorunumuda daha cevaplanmadı bugün sonuçlandırmam lazım bir bakın isterseniz sizde

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 öyle sandım birden vallaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.çünkü o anda öyle düşünüyosun..
en gıcık olduğumdaa msnmi açar açmaaz eee varmı yeni bişeyler sendeeee..
bende ne gibi diyorum gıcıklığınaaakötükedihüso..oooooof çok sıkıldım yaaaa :bbo:-tatlicadiarzu-

evet canım doğru söylüyosun herkez kendi yükünü en büyüğü sanarmış
allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş bunları yaşıyosak demekki yaşamamız gereken şeyler
inan ben hastalıktan korkmıuyorum allah verdiyse bi çaresi vardır diye düşünüyorum yani allahtan gelen şey napcan katlanıyosun ama kazalar öyle değil bir anda hiç birşey yokken bi kaza sonucu hayatın mahfoluyo çok zor bişey sorumlu arıyosun kimse olayın sorumluluğunu üstüne almıyo çıkmaz bi yol gibi anlıcan
neyse çok karışık oldu yazım içim doluda bazen saçmalıyorum galiba neyse kusruma bakmayın artık
allah tüm hastalara acil şifalar versin

aabbbbbbaauuuwww hani kız diyodun şimdi erkek diyon CADIARZU ne yapalım hayırlısı

e diyoduum duruuum sen istiyodun diyee :1hug: bak ama rüyalarında da kız görüyomuşsunyaa hep tersi çıkarmış canım arkadaşım..boşver sen allahın zoruna gidermiş rabbimizden sağlıklısını isteyelim..

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus selam gacılarrrrr nasılsınız bakalımmm yazdıklarınızı okumaya çalışıyordumm arnavutum eşinde hiçbirşey çıkmayacak sende biliyorsun bunu canım benim. durumm futbolcumu yapacaksın sen küçük delikanlıyıı ?? hepiniz iyisiniz dimi kızlarr giremiyorum akşamları hiçbirniz olmuyorsunuz bende okumaya çalışıyorum kimse yok diye pek yazmıyorumm hepiniz kendinize iyi bakın olurmuu aklımdasınızzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz

e diyoduum duruuum sen istiyodun diyee :1hug: bak ama rüyalarında da kız görüyomuşsunyaa hep tersi çıkarmış canım arkadaşım..boşver sen allahın zoruna gidermiş rabbimizden sağlıklısını isteyelim..

hayırlısı olsun tabiiii o zaman yeni doğan sünneti yaparım daha sağlıklıymış

aaaaa bak bide benim elti kendini yer herhalde çünkü eşimin dedesi erkek olsun bir tane kız var soyumuz devam etsin demişti bide beni acaip sever diğer eltimi hiç sevmez o zaman bana dahada düşecektir kesin ayy neler düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

Back
X