E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.941
Kızlar cuma günü doktora gittim.Klomene başladım.Bu çarşamba bir aksilik olmazsa hsg yapıcaz ve aşılama deneyeceğiz anlayacağınız bu aralar stresli acılı bir evre geçiricem allahım sen bizi boş çevirme yarabbim :Saruboceq:
[
Kızlar cuma günü doktora gittim.Klomene başladım.Bu çarşamba bir aksilik olmazsa hsg yapıcaz ve aşılama deneyeceğiz anlayacağınız bu aralar stresli acılı bir evre geçiricem allahım sen bizi boş çevirme yarabbim :Saruboceq:
canım hayırlısı olsun hiç sıkıntı yapma sakın a.s.
geçmiş olsun canım... inşallah tedavilerin iyi sonuç verir ve tez zamanda :CüvCüv: böyle olursun..
hayırlısı canım bir başla bakalım .......hafta sonu nasıl geçti.......durunun bebişi nasıl .........bu arada durummmmm kız diyenler çoğunlukta sen tokaları, takıları, çantalı fırfırlı elbiseleri almaya başla şimdiden biz ultrasyon gibiyiz :roflol:
hayırlısı canım bir başla bakalım .......hafta sonu nasıl geçti.......durunun bebişi nasıl .........bu arada durummmmm kız diyenler çoğunlukta sen tokaları, takıları, çantalı fırfırlı elbiseleri almaya başla şimdiden biz ultrasyon gibiyiz :roflol:
sağol canım doktor ne yapıcağımızı biliyormusun dedi.Bende geçiçeğimiz süreçleri ne şekilde olacğaını bir bir anlattım valla sen bende daha iyi biliyosun dedi :roflol: :roflol: ee insanın başına gelince herşeyi öğreniyo.Ben aşılamadan ümitli değilim aslında ama hayırlısı :sm_confused:
sağolun kızlar bakalımm canım neler olacak kafamçokkarıştı
haftasonum okadar güzeldiki gece 2 de yattım sabah 8 de gözlerimi açtım bol oksijenle uyanmak gerçekten insanı okadar dinç ve uykuyu alarak uyandırıyoki anlatamam.Gayet iyiydim hiçbiryerimde ağrım yoktu (yazın ayak ağrılarım oluyo vucudum şişiyo sabah giydiğim terlik akşam eve giderken patlıcak gibi oluyo,saatimi 2 kademe genişletiyom düşünün :roflol: )
bir an önce emekli olmak yada lotodan para çıkıp zengin olup köye yerleşmek istiyom :roflol: :roflol:
durucumm kız diyenler evet daha fazla bencede sen hazırlamaya başla kıyafetleri :sm_cool:
canlarım günaydın...
yeni hafta yeni umutlar getirsin bizlere
meyram foto süpper olmuş ama ıssırırım ben popişden:
sevdanehrim inşallah herşey yolunda gider bebişin senide fazla bekletmez
günaydın sibelcim... nasılsın canım..
günaydın esram iiyim canım sen nasılsın ama okadar sıcak ki offf çatlicam nerdeyse
bende iyiyim çok şükür.. Ama sıcaklar bizi mahvetti... Sürekli yorgunum sürekli uyumak istiyorum..eşin geldimi canım..
evet canım geldi çok şükür:)))))))))
evet canım geldi çok şükür:)))))))))
:içelim: GÖZÜN AYDIN...
gözün aydın şekerimm :teytey: :teytey:
gözün aydın sibelimmm zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?