Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım... inşallah tedavilerin iyi sonuç verir ve tez zamanda :CüvCüv: böyle olursun..

hayırlısı canım bir başla bakalım .......hafta sonu nasıl geçti.......durunun bebişi nasıl .........bu arada durummmmm kız diyenler çoğunlukta sen tokaları, takıları, çantalı fırfırlı elbiseleri almaya başla şimdiden biz ultrasyon gibiyiz :roflol:

canım hayırlısı olsun hiç sıkıntı yapma sakın a.s.

sağol canım doktor ne yapıcağımızı biliyormusun dedi.Bende geçiçeğimiz süreçleri ne şekilde olacğaını bir bir anlattım valla sen bende daha iyi biliyosun dedi :roflol: :roflol: ee insanın başına gelince herşeyi öğreniyo.Ben aşılamadan ümitli değilim aslında ama hayırlısı :sm_confused:

geçmiş olsun canım... inşallah tedavilerin iyi sonuç verir ve tez zamanda :CüvCüv: böyle olursun..

sağolun kızlar bakalımm canım neler olacak kafamçokkarıştı
haftasonum okadar güzeldiki gece 2 de yattım sabah 8 de gözlerimi açtım bol oksijenle uyanmak gerçekten insanı okadar dinç ve uykuyu alarak uyandırıyoki anlatamam.Gayet iyiydim hiçbiryerimde ağrım yoktu (yazın ayak ağrılarım oluyo vucudum şişiyo sabah giydiğim terlik akşam eve giderken patlıcak gibi oluyo,saatimi 2 kademe genişletiyom düşünün :roflol: )
bir an önce emekli olmak yada lotodan para çıkıp zengin olup köye yerleşmek istiyom :roflol: :roflol:

durucumm kız diyenler evet daha fazla bencede sen hazırlamaya başla kıyafetleri :sm_cool:

canlarım günaydın...

yeni hafta yeni umutlar getirsin bizlere

meyram foto süpper olmuş ama ıssırırım ben popişden:
sevdanehrim inşallah herşey yolunda gider bebişin senide fazla bekletmez

:roflol: :roflol: hayırlısı bakalım ne olcak a.s a.s

canım inşallah güzel geçecek bu evreler a.s
hayırlısı olsun sağlıklı bir şekilde doğsun bende merak ediyorum cinsiyetini a.s

canlarım günaydın...

yeni hafta yeni umutlar getirsin bizlere

meyram foto süpper olmuş ama ıssırırım ben popişden:
sevdanehrim inşallah herşey yolunda gider bebişin senide fazla bekletmez

günaydın sibelcim... nasılsın canım..

günaydın esram iiyim canım sen nasılsın ama okadar sıcak ki offf çatlicam nerdeyse

bende iyiyim çok şükür.. ama sıcaklar bizi mahvetti... sürekli yorgunum sürekli uyumak istiyorum..eşin geldimi canım..

:lepi: :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey::teytey::teytey:

Gözün aydın sibelimmm zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende geldim:)))

sibelicim esin gelmis, gözün aydin, Allah ayirmasin

seyhan canim sende mi asilamaya gidecen ya, hakkinda hayirlisi canim.

durunun bebeginin poposunu begenen arkadaslar sagolun, cok ugrastim yapmak icin :roflol: bebek rahat durmadi da

gözün aydın latsibel eşin gelmiş sevindim yanlızlıktan kurtuldun

kızlar ben bu gün klomene başladım böğürtlen kökünüde içiyorum bal polen tarçında kullanıyorum temizlendimde yani anlarsınızya bakalım bu ay nolcak yumoşle çatlıcakmı doktora gitsemmi kararsızım acaba bu ay denesem öylemi gitsem diyorum
doktora gitsem o da bana klomen vericek 21. gün test isticek bu ayı ben yapsam önümüzdeki ay giderim olmassa bakarsınız önümüzdeki ay bebiş kontrolüne gidermişim ayy inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…