Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevda nehri seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonuç alırsın bu ay

kizlar ben kirmizi karti yedim sanirim basladi ufaktan ufaktan

umutlar birdahaki aya kaldi((

bu arada biliosunuz poleni kullanmistim biraz ara vermistim simdi tekrar basliycam. dün aldim yeni bir sise ve bal. cubuk tarcin kalmamisti. insallah onuda alicam bu hafta.

karnim agrio biraz.

kürlere devam. sakin umudunuzu kaybetmeyin. birgün bizimde bebegimiz olacak. pozitif olun:))

ARNAVUT GUSELI selam canım
acmıs oldugun alternatıf tıpla lgılı kur hakkında bısey sormak ıstodum
kusura bakma sonuna kadar okuyamadım cok uzun topık oyuzden hamsmısın degılmısın bılmıyorum canım
sorum su
bnde cıkolata kıstı var ve amlıyat olmak ısteyımrom
bu verdıgın bal polen ve adacayı yagı nı kıst ıcınde kullansam ıyı gelırmı
bıde bn polenle balı karstrdım buzdolabına koymadım donmasın dıye dısarda
ama bu sferde macun gıbı oldu acama sorun olurmu sen nasıl yapmıstın onu sorcaktım

Hayırlısı olsun canım yaa vardır bundada bir hayııır.hem inan hsg den sonra hemen sonuç alıcaksın gör baaak:teytey: gerçekten içime doğdu okuyuncaa..:1hug:a.s...

canın sağolsuuuuun bitanem beniiiim..ben diyorum sana senin polen tanen türkiyeyi bekliyoooo.annesini taşınırken yormak istemiyoo..
HAYIRLISI OLSUN SENİN İÇİN..:1hug:
polen sana busefer SÜPRİİİİİİZ YAPICAAAAK:teytey: ben onunla görüştüüüüüm bana öyle dedi vallaaaa:lepi:hadii bakalım çalışmalara başlayıııııııınzemuszemus:dance:

:roflol: :roflol: :roflol: poposunda kurt var dimekki ondan durmuyooo :roflol: :roflol: :roflol: yandık anam biz bide erkek olursa evde top koşturur eşim onu futbolcu yapcakmış okuyupta niye dirsek çürütsünmüş biz okumuşuzda ne olmuş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sağol cici annecik....oğlanı oturmuşun başköşeye

ama senin çok cici kızın olucak :))))))

ayyyy bilmemki kız olursa ne süslü olur

selam kızlar ben geldim

hoşgeldin a.s.

hadi hayırlısı canım allahım emeklerini boş çıkarmasın hamiş kalda halay çekelim :teytey: :teytey:

meyram bak arnavutum haklı senin nazlı bebiş türkiyeye gelmeyi bekliyo a.s a.s

Hoşgeldiiin canııııımvereliniortak önemli değil artık çok uzadı konuu gerçekten okumak zor olur.ama yinedee boş zamanın olursa en az 3 sayfa oku,çünkü arkadaşlarım okadar güzel şeyler paylaşmışlarkiiii,hem senin açından daha iyi olur.çünkü kisti olupta hamil kalan arkadaşlarımızda var..
öncelikle geçmiş olsuuuun canım ama sakın sorun etmee,gerçekten kistli hamile kalabilirsiin.ayrıca kistin büyük değilse amleyta şart değildiiir.zannetmiyorum..
sen o yaptığın karışımı ye tatlım patlayabilir hiç belli olmaz.olmadı yumurtalığını geliştirir hamile bile kalabilirsiiin belli olmaz diğer tüpün ve yumurtalığın salıklı olursa iyi sonuç alırsın..inşşşşş:Saruboceq: hiiç sıkma canını amleyat olmak istemiyosan olma tatlım hem hamile kalırsan bebişin doğduğunda kistini alıyolarmış.sen şimdi hamile kalmayı odaklan.. HAYIRLISI OLSUN CANIIM DİLERİM SANADA YARAR BU KARIŞIM. MULAKA BUNA İLAVETEN ÇEKİLMİŞ KEÇİ BOYNUZU TARÇINI İHMAL ETMEE.SAĞLICAKLA KAL..:1hug:

canım klomen basit bir ilaç değil bence doktorsuz kesinlikle kullanma hem klomeni en fazla 6-7 defa kullanabilirsin sonrası zarar hem kist oluşabilir sen takip edemezsin bence canım git.

sevda nehri seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonuç alırsın bu ay

sağol canım bakalım inş.

canım üzülme kısmet diyelim belki oda aşılamayı bekliyordur inşaallah olacakk canım zamanı gelince Şeniz

arkadaslar neden bana cevap yazmıyosunzu

canım diğer arkadaşlar yanlış bilgi vermeyelim diye cevap vermedik arnavutum şimdi yazını görrür ve cevaplar

cok sagolun arkadaslar
arnavut guselı
cekılmıs kecıboynuzu tarcını aktarda vardır muhtemel nasıl yapacagım konusunda bılgı verırısen sevınırım canım

yaklasık bastan bı 20 sayfa okduum
ama o kadar cokkı sası oldum valahı
ama bu kurle hamsler var sevındım
ben gecen sene hams kaldım kıste ragmen ama 1 yıldr kalamıorum bnde takvıye yapayım dedım kıstım 7 cm dı sogan kuru uyguladım ama daha kntrole gıtmedım ama kuculmutr cunkı sancılarım gectı
bıde preseed dı denemek ıstyorum sen kullandınmı canım preseed ?

cok sagolun arkadaslar
arnavut guselı
cekılmıs kecıboynuzu tarcını aktarda vardır muhtemel nasıl yapacagım konusunda bılgı verırısen sevınırım canım

canıım benim poleni aç karnına bir reçel kaşığı ye arkasından balıda ye üstüne su içebilirsin..
TARÇINIDA: bir çay k.ucu ile balla karıştır sıcak suyla iç çay niyetine.
KEÇİBOYNUZUNUDA: aynı şeklide çekilmişi var ikiside aktardan bulabilirsin.onuda 2 çay k. dolu dolu keçiboynuzunu sıcak suyla karıştır iç canım..böyle işteee hayırlı uğurlu olsuuun..
birde adaçayı yağını yap adetin 5 gününden itibaren 5-6 gün yap.geceleri pamuğa 2-3 damla damlat sabahada çıkar. ondan sonra bittiğindede ilişkiy devamkaydirigubbakcemileŞeniz :jeyyar::teytey: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :lepi:

cok sagol canım umarım ıse yarar
sende en kısa zmanda bebegıne kavısırsın bıtanem bu yaptıgın ıyılıklerın mukafatını alırsın elbetı yaradndan
opuyorumnanaktan

kızlar zaten klomeni doktor önerdi bana düşük yaptığımdada kanaman bitsin sonraki ay kullan demişti bu ayda kendim kullanim doktora sonraki ay gidim diyorum sonuçta gene aynı şeyi vericek biliyorum

hayıt ı kullanmıyorum kullansammı acaba bilemiyorum
böğürtlen köküyle bal tarçın polen kullanıyorum bide klomen tabiki
bunlar yetermmi yoksa hayıtada başlasammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…