- Konu Sahibi EU2
-
- #8.961
canımm bak allahaa şükür temiz çıkmışş endoskopi demek o kadar kötü değilmiş :sm_confused: benime olmam gerekli ama olmadım benimde amma sorunum varmış :roflol: reflü var bende de ülserde olabilir diye endoskopi istemişti.Gerçi sigarayı bırakınca bayaaa bir ilerleme oldu önceki gibi rahatsız etmiyo okadar.Bencede eşin sigarayı bıraksın hem kendi sağlığı için hem bebek için
evet canım çok şüküüüür.
ama bak şimdi bensana üzüldüüm,bence biran önce sende yaptır.gerçekyen çok kolaymış artık.ben korkuyodum eşim dayanamaaaaz vazgeçer zannediyodum..ama çok şükür kolaymış dedi.ve sadece 5 dk sürdü.hem ona göre sana tedavi verirler hemen geçer canım ihmal etme bak.değmez korkmana beklemenee.
Kızlar cuma günü doktora gittim.Klomene başladım.Bu çarşamba bir aksilik olmazsa hsg yapıcaz ve aşılama deneyeceğiz anlayacağınız bu aralar stresli acılı bir evre geçiricem allahım sen bizi boş çevirme yarabbim :Saruboceq:
kizlar ben kirmizi karti yedim sanirim basladi ufaktan ufaktan
umutlar birdahaki aya kaldi((
bu arada biliosunuz poleni kullanmistim biraz ara vermistim simdi tekrar basliycam. dün aldim yeni bir sise ve bal. cubuk tarcin kalmamisti. insallah onuda alicam bu hafta.
karnim agrio biraz.
kürlere devam. sakin umudunuzu kaybetmeyin. birgün bizimde bebegimiz olacak. pozitif olun:))
gözün aydın latsibel eşin gelmiş sevindim yanlızlıktan kurtuldun
bende geldim:)))
sibelicim esin gelmis, gözün aydin, Allah ayirmasin
seyhan canim sende mi asilamaya gidecen ya, hakkinda hayirlisi canim.
durunun bebeginin poposunu begenen arkadaslar sagolun, cok ugrastim yapmak icin :roflol: bebek rahat durmadi da
sağol cici annecik....oğlanı oturmuşun başköşeye
ama senin çok cici kızın olucak :))))))
selam kızlar ben geldim
kızlar ben bu gün klomene başladım böğürtlen kökünüde içiyorum bal polen tarçında kullanıyorum temizlendimde yani anlarsınızya bakalım bu ay nolcak yumoşle çatlıcakmı doktora gitsemmi kararsızım acaba bu ay denesem öylemi gitsem diyorum
doktora gitsem o da bana klomen vericek 21. gün test isticek bu ayı ben yapsam önümüzdeki ay giderim olmassa bakarsınız önümüzdeki ay bebiş kontrolüne gidermişim ayy inşallahh
bu arada biliosunuz poleni kullanmistim biraz ara vermistim simdi tekrar basliycam. dün aldim yeni bir sise ve bal. cubuk tarcin kalmamisti. insallah onuda alicam bu hafta.
karnim agrio biraz.
kürlere devam. sakin umudunuzu kaybetmeyin. birgün bizimde bebegimiz olacak. pozitif olun:))
ARNAVUT GUSELI selam canım
acmıs oldugun alternatıf tıpla lgılı kur hakkında bısey sormak ıstodum
kusura bakma sonuna kadar okuyamadım cok uzun topık oyuzden hamsmısın degılmısın bılmıyorum canım
sorum su
bnde cıkolata kıstı var ve amlıyat olmak ısteyımrom
bu verdıgın bal polen ve adacayı yagı nı kıst ıcınde kullansam ıyı gelırmı
bıde bn polenle balı karstrdım buzdolabına koymadım donmasın dıye dısarda
ama bu sferde macun gıbı oldu acama sorun olurmu sen nasıl yapmıstın onu sorcaktım
kızlar ben bu gün klomene başladım böğürtlen kökünüde içiyorum bal polen tarçında kullanıyorum temizlendimde yani anlarsınızya bakalım bu ay nolcak yumoşle çatlıcakmı doktora gitsemmi kararsızım acaba bu ay denesem öylemi gitsem diyorum
doktora gitsem o da bana klomen vericek 21. gün test isticek bu ayı ben yapsam önümüzdeki ay giderim olmassa bakarsınız önümüzdeki ay bebiş kontrolüne gidermişim ayy inşallahh
sevda nehri seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonuç alırsın bu ay
karnim agrio biraz.
arkadaslar neden bana cevap yazmıyosunzu
arkadaslar neden bana cevap yazmıyosunzu
CANIM CEVAP YAZMADIN BANA:gitme:
ARNAVUT GUSELIIIIIII:gitme:
opuyorumnanaktan
cok sagolun arkadaslar
arnavut guselı
cekılmıs kecıboynuzu tarcını aktarda vardır muhtemel nasıl yapacagım konusunda bılgı verırısen sevınırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?