E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.921
arnavutum günaydınnn.... nasılsınn...
o asıdı acı elma yagı namı dıger adacayı olduruyormus bende daha once duymustum ınsallah faydasını sızlerde gorursunuz guzel duaların ıcın cok tesekkurler Yuce Allahım ınsallah hayırlısı ıle hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar verır bırde 7 gun tutulan orucu varmıs bır arkadas yapmıs cocukları olmus oda baska bır arkadasına vermıs onunda cocugu olmus o duayı alıp bende hem orucunu tutup hemde duasınıda yapmak ıstıyorum
kizlarrr bakin naptim:)))
arnavut güzelinin polen denesi
annesinin bi denesi
kücük seferin poposu burda isteeee delikafadulden
kizlar o kadar ugrastim mutlaka yorumlarinizi bekliyorum
simdi kimsey yok ben cikiyorum
geldigimde tüm raporlari masamin üstünde görmek istiyorum :roflol:
kızlar ben bu yağ olayını üçgün denedim ama ben saf zeytinyağıyla yaptım akşam yataken pamuğa zeytinyağı döküp koyuyordum kızlar sabah kalktığımda nasıl akıntı geliyodu anlatamam daha doğrusu iltihap gibi bişey geliyodu öyle asitli bir sıvıydıki bulaşan yerleri tahriş oldu üçüncü gün yaptığımda sabah kalktım böyle nasıl diyeyim çökelek gibi pütür pütür şeyler geldi eşimle hayret ettik sanırım iltihabı söküp attı iki gün öncede aşılama oldum 2.aşılamam inşallah bi faydası olmuştur
annesinin bi denesi
annesinin bi denesi
harika,mükemmel,çokk güzel olmuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisduru görünce şaşıracak naptınız be benim çocuma dicek :roflol: :roflol:bizde deriz o artık özel bir çocuk TSE uygun damgaladık :roflol: :roflol: :roflol:buraya gelip hamile kalanlar yeni uygulama bu hamile kalınca bebekleriniz damgalanacak işinize gelirse yoksa yok polen molen:enbuyukkk:a.s :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
annesinin bi denesi
evet canım doğruduuur acayip şekilde ilthabı döküyo..hem en doğrusu asıııl saf zeytin yağı ile yapılıyodu ama ben yazmamıştııım..onunla ilgili bir tahminde bulunamazdım.ne işe yarıyo sorduklarında da bir cevabım olamazdı. ama eskiler zeytin yağıyla yapıyolarmış..
canım hadi inşallah buda vesile olurr inşallaah aşılaman tutaaar hayırlısı olsuuuun.dualarım seninleee.
dilerim birdaki yazışında bize müjdeli haberi verirsiiiiiiiiiin:teytey: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :dance:
annesinin bi denesi
meyram süper olmuş ellerine sağlık eşimle çok güldük :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
annesinin bi denesi
kızlar ben bu yağ olayını üçgün denedim ama ben saf zeytinyağıyla yaptım akşam yataken pamuğa zeytinyağı döküp koyuyordum kızlar sabah kalktığımda nasıl akıntı geliyodu anlatamam daha doğrusu iltihap gibi bişey geliyodu öyle asitli bir sıvıydıki bulaşan yerleri tahriş oldu üçüncü gün yaptığımda sabah kalktım böyle nasıl diyeyim çökelek gibi pütür pütür şeyler geldi eşimle hayret ettik sanırım iltihabı söküp attı iki gün öncede aşılama oldum 2.aşılamam inşallah bi faydası olmuştur
KIZLAAAR gittik eşim endoskopi oldu hiçte abartılacak kadar zor değilmiş.acı yok bişey yok sadece boğazınızdan geçerken biraz öğürme oluyo okadar.yada benim kocaam çok güçlü ve dayanıklı biriiiopuyorumnanaktanŞeniz Şeniz..
eşimde gastrit başlangıcı varmış ama onada çok şükür rabbimee ilacına düşsün yeter.ne olduğunu bilmiyoduk çünküü..:1rolleyes:..şimdi çok iyi maşalllah midesi biraz büyükmüüüüşkaydirigubbakcemile3 ye anam ye doymuyoduuu.sigarayı bırakma kararı da aldıı hayırlısı inşşşş:Saruboceq::lepi:.
CANLAAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİMa.s. ÇOK SAĞOLUUUN DEDİĞİNİZ GİBİİ HİÇ BÜYÜTÜLECEK BİR PROBLEMİ YOK ŞÜKÜRLER OLSUUN..öpüyorum hepiniziii:1hug: a.s.
kizlar adetime üc gün kaldi. pazartesi olcam sanirim. biliosunuz dönüs yapinca dooooru asilamaya gidecem dedim onun icin calismalarimiza sadece preseed le devam edioz. ama yarin gidip polen almayi düsünüyorum yine de. hatta adetim sancili olmasin iltihabimi alsin diye adacayi yagi kullandim bu gece. otomatige bagladim yani, bisey yapmiyorum dedim ama bos da durmuyorum yani :))
Durumun BEBİŞİ Kız mı ? Erkek mi ? OLUCAK DİYENLER BUYRUUUUN LİSTEYE..
butaraftan lütfeeeen
1.ArnavutGüzeli ..............Erkek olucak diyenlerden
2.Sadecemeyra...............Erkek olucak diyenlerden
3.everest.........................Kız olacak diyenlerden
4.esram82.......................Erkek olcak diyenlerden
5.Mehalim.......................Kız olacak diyenlerden
6. arzu ...........................Kız olacak diyenlerden (gönlüm öyle istiyor)
7.lolo..............................Kız olacak diyenlerden
Kızlar cuma günü doktora gittim.Klomene başladım.Bu çarşamba bir aksilik olmazsa hsg yapıcaz ve aşılama deneyeceğiz anlayacağınız bu aralar stresli acılı bir evre geçiricem allahım sen bizi boş çevirme yarabbim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?