Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutum günaydınnn.... nasılsınn...

selaaam canııım,iyiim sen nasılsıın.
ben bugün arkadaşlarımla çıktım gezdim biraz iy geldi bana.kaç gün eşiminde hastalığından stres oldum..ama şimdi çok iyim çok şüküür..

inşallaaah canım beniiim amiiiiin güzel duana:Saruboceq:.
a çok ilginç bu oruç meselesiiii,bak onu duymamıştım sen yap bakalım neymiş o dua olmadı bizede gönderirsin kargoyla olmazmııyerimseniben..
canım benim sen bir sonuç alda biz sana dua bile ederiiiz.:lepi:

kizlarrr bakin naptim:)))
arnavut güzelinin polen denesi
annesinin bi denesi
kücük seferin poposu burda isteeee delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allahıııııııııııııııııııııııııııım yerim ben bunun poposunuuuuuuuu:dance:
canıım eline sağlıııııııııııııııııık süper olmuş yaaaaa süpeeeer:lepi: bayıldııııım
bundan sonra böyleeee yapıcaksınııız haaaa..
bende nazlanim artıkııın biraaaz:dilcikar: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt ..
KÜÇÜK SEFERİİİİİİİİİİİM TEYZESİNİN Bİ Bİ BİTANESİİİİİİİİ.OY KURBAN OLURUUM YARADANAA VERENEEEEE:teytey::lepi::lepi::lepi:

kizlar o kadar ugrastim mutlaka yorumlarinizi bekliyorum

simdi kimsey yok ben cikiyorum

geldigimde tüm raporlari masamin üstünde görmek istiyorum :roflol:

efendiiiiiiiiiim harika olmuş bayıldıım yaaaaaa süpeeer yaaaaaa..
keşke pazartesi yapsaydıııın kızlar şok olurlardıııı hem daha çok yorum olurdu baaaaak..

süper bideneem beniiim.rabbim sanadaa böyle ton ton bir evlat versinde resmini burda koyalım inşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq: amiiiiiiiiiiiiiiin..
sağol canım benim neşe kattıııııııın..:asigim: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

evet canım doğruduuur acayip şekilde ilthabı döküyo..hem en doğrusu asıııl saf zeytin yağı ile yapılıyodu ama ben yazmamıştııım..onunla ilgili bir tahminde bulunamazdım.ne işe yarıyo sorduklarında da bir cevabım olamazdı. ama eskiler zeytin yağıyla yapıyolarmış..
canım hadi inşallah buda vesile olurr inşallaah aşılaman tutaaar hayırlısı olsuuuun.dualarım seninleee.
dilerim birdaki yazışında bize müjdeli haberi verirsiiiiiiiiiin:teytey: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :dance:

annesinin bi denesi

DURUUUUUM DURUUUUUM:teytey: BAK SENİN OĞLUŞUUUN POPOSUNAA DURUUUUUUMkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafaduldendelikafadulden..ANNESİNE SURATINI DÖNMEDEN POPOSUNU GÖSTERMİİİİİİİİİİŞ PİŞPİRİİİİİİİİKkaydirigubbakcemile3

annesinin bi denesi

harika,mükemmel,çokk güzel olmuş alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisduru görünce şaşıracak naptınız be benim çocuma dicek :roflol: :roflol:bizde deriz o artık özel bir çocuk TSE uygun damgaladık :roflol: :roflol: :roflol:buraya gelip hamile kalanlar yeni uygulama bu hamile kalınca bebekleriniz damgalanacak işinize gelirse yoksa yok polen molen:enbuyukkk:a.s :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey evet damgalandıııı..

valla kabul etmeyene dediğin gibi POLEN MOLEN YOK HIIIIIIIIH:dilcikar:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

annesinin bi denesi

maşşallah ne tontiş durumun bebeğinin poposu ne güzel damgalanmış bide nasıl meydana geldği poposuna yazılmış çok hoş olmuş

kzılar demek bütün bebekler böyle damgalancak haa yani benim için önemli değilde çocuk evlenince napar bilemiyorum sırnaşık şey

kızlar benimde olsun boynuna asarım ben damgasını yeterki sağlıklı bi bebiş daha gelsin

saol canım iyi dileklerin için eğer hamile olursam ilk buraya yazıcam
çünkü senin sayende öğrendim zeytinyağının faydasını allah razı olsun canım

annesinin bi denesi

meyram süper olmuş ellerine sağlık eşimle çok güldük :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar maşşallah yani bi erken kalkalım dedik siz yoksunuz tabii pazar ya yatın kocişlerinizin koynunda aman çıkmayın üşürsünüz....

herkeze iyi pazarlaarrr

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

Günaydııınnnnn polen güzellerim yeni bir hafta hepinize uğur getirsin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus zemuszemus

GÜNAYDIN FISTIKLAR....GÜNÜNÜZ AYDIN HAFTANIZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAHHH...:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

annesinin bi denesi

meyram ellerine sağlık.. süper olmuşş..:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

busecim inşallah faydasını görürsün canım..

canımm bak allahaa şükür temiz çıkmışş endoskopi demek o kadar kötü değilmiş :sm_confused: benime olmam gerekli ama olmadım benimde amma sorunum varmış :roflol: reflü var bende de ülserde olabilir diye endoskopi istemişti.Gerçi sigarayı bırakınca bayaaa bir ilerleme oldu önceki gibi rahatsız etmiyo okadar.Bencede eşin sigarayı bıraksın hem kendi sağlığı için hem bebek için

canım inşaalah hakkımızda hayırlısı ve pozitif değerleri alırız en yakın zamanda

8.lastsibel.......................Kız olacak diyenlerden

9.Sevdanehri...................Kız olacak diyenlerden

Kızlar cuma günü doktora gittim.Klomene başladım.Bu çarşamba bir aksilik olmazsa hsg yapıcaz ve aşılama deneyeceğiz anlayacağınız bu aralar stresli acılı bir evre geçiricem allahım sen bizi boş çevirme yarabbim :Saruboceq:

Durumun BEBıŞı Kız mı ? Erkek mi ? OLUCAK DıYENLER BUYRUUUUN LıSTEYE..
butaraftan lütfeeeen

1.ArnavutGüzeli ..............Erkek olucak diyenlerden

2.Sadecemeyra...............Erkek olucak diyenlerden

3.everest.........................Kız olacak diyenlerden

4.esram82.......................Erkek olcak diyenlerden

5.Mehalim.......................Kız olacak diyenlerden

6. arzu ...........................Kız olacak diyenlerden (gönlüm öyle istiyor)

7.lolo..............................Kız olacak diyenlerden

8.lastsibel.......................Kız olacak diyenlerden

9.Sevdanehri...................Kız olacak diyenlerden

Listeyi yapamamışımda :kedi:

Everestim valla süpersin çok hoş resimler koyuyosun a.s. a.s.

canım hayırlısı olsun hiç sıkıntı yapma sakın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…