D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.001
kaydirigubbakcemile3 Allah seni ne etmesin kaydirigubbakcemile3
evet dün gece regl oldum hep gece gelir benim misafir zaten :umursamaz:
belim çatlıyor. bu ayıda atlattık inşallah önümüzdeki ay yeni tarihi veriyorum efendim
29 ağustos
çok güzel o yüzden ben hep diyorum herşeyin hayırlısını isteyelim Allahtan, her hayırda bir şer,her şerde bir hayır vardır....................................evet arkedeşler ben bir süre uğrayamayacağım buraya arada belki kaçamak yaparım yarın arkadaşlar gelecek bir hafta kadar kalırlar.............şimdi size bir kaç tembihte bulunuyum, fazla yazıp sayfaları doldurmayın ben okuyamıyorum gözlerim pörtlüyor, :1shok: :1shok: ben yokken kimse hamile kalmasın ,:CüvCüv: :CüvCüv:sakın sakın bende halay çekicem,:teytey: durum bebeğin cinsiyeti bu ara belli olursa beni bekle sakın açıklamazemuszemus zemuszemusbiliyorum beni özleyeceksiniz, günler geçmek bilmeyecek, topiğe girip yazı yazmak bile istemeyeceksiniz ama ne yaparsın işte misafir baş tacı ağırlamam lazım:roflol: :roflol: :roflol: hepinizi öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan a.s.
Allah hayirlisini versin canim.
spermler egitilirken onlara söyle ögretilmis: ciktiginiz andan itibaren firlayin, olabildigince hizli olun. sonra karsiniza büyük kirmizi bir top cikacak ona merhaba ben sperm deyin, oda size merhaba bende yumurta diyecek ve sizi iceri alacak...
bizimki günlerce antreman yapmis. calismis da calismis. sonunda disari firlayinca olabildigince hizli gitmis gitmis gitmis. sonunda kirmizi yuvarlagi bulmus ve demiski gururla: merhaba ben sperm. cevap gelmis: merhaba ben bademcik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yok durualyam aslında için içinde iyi oldu diyorum bu ay olsaydı çin takvimine göre erkek olacaktı ama ağustosta kız olacak diyor heheheheh bir aslanım var bide prensesim olsa süper olur demi
yok durualyam aslında için içinde iyi oldu diyorum bu ay olsaydı çin takvimine göre erkek olacaktı ama ağustosta kız olacak diyor heheheheh bir aslanım var bide prensesim olsa süper olur demi
esrammmm ne yapıyon canııımmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben geldimmmmmmmmmmm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
hepinize günaydınlar gününüz aydın, neşeniz, huzurunuz bol olsun canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben dün sabah geldim geldiğim gibi üstümü değiştirp temizliğe giriştim afedersiniz evi b.k götürüyordu :sinifsinif: akşama kadar temizle babam temizle belim koptu valla :gitme: yaww bu erkekler neden pasaklı oluyor anlamadım
aslında ben geçen hafta geliyordum ama abim yıldırım nişanıyla nişanlandı kaydirigubbakcemile3 biletleri iptal edip nişanı beklemek zorunda kaldık yine kutlarımı döktürdüm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito darısı bütün bekarların başına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ben geldimmmmmmmmmmm :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
hepinize günaydınlar gününüz aydın, neşeniz, huzurunuz bol olsun canım arkadaşlarımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben dün sabah geldim geldiğim gibi üstümü değiştirp temizliğe giriştim afedersiniz evi b.k götürüyordu :sinifsinif: akşama kadar temizle babam temizle belim koptu valla :gitme: yaww bu erkekler neden pasaklı oluyor anlamadım
aslında ben geçen hafta geliyordum ama abim yıldırım nişanıyla nişanlandı kaydirigubbakcemile3 biletleri iptal edip nişanı beklemek zorunda kaldık yine kutlarımı döktürdüm sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito darısı bütün bekarların başına hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
iyiyim güzeller güzeli hamişimiz... sen nasılsın bebişko nasıl...
iyiyim esram Şeniz Şeniz Şeniz bebişkonuzda iyi biraz sıcaklarla aramız iyi değil
ben o bebişkoyuda annesinide yerim yerr....:asigim: evet sıcaklar malesef hepimizi bitirdi.. eee birde sen iki canlısın durum.. Allah yardımcın olsun...:Saruboceq:
iipekkk canım takip ediyon ama sesin çıkmıyoooo ne yapıyosuuuunnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?