D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.021
canım ben biraz çekingenim sanal alemde bilemi diyeceksin maalesef evet
ben adet olmayı bekliyorum tarihim 4 ağustos adet olunca iğneyle yumurta takibine başlıcak doktorumuz inşallah hayırlısı olur
sibeliiiimm antalya yanıyo dimiiii ya ben burda pişiyorum abbauuwww antalya'da buhar olur uçarım herhal canıııımmmm sanada kocaman bir günaydıııınnnnnnn
canım ben biraz çekingenim sanal alemde bilemi diyeceksin maalesef evet
ben adet olmayı bekliyorum tarihim 4 ağustos adet olunca iğneyle yumurta takibine başlıcak doktorumuz inşallah hayırlısı olur
yiyin bebişkonuzu kaydirigubbakcemile3 ya sorma geceleri üfleyerek kalkıyorum doğru salona klimaya 15 dk sonra ohhhhhhh diyip uyuyorum hemde koltukta kaydirigubbakcemile3
1-2 aydır sıcaklardan galiba çalışmalar zayıfladı ve güzel haberler alamıyoz
Günaydınlar Tadlu Annecimiz
offf hemde ne sıcak .... evde yemek yapmadım dün mutfagım okadar sıcaktıki bide fırın veya ocağı açtımmı tamam yani su içinde kalıyorum....Ama cumartesiden beri böle yoksa havalar gayet iyiydi.NEmle birlikte hava sıcaklıgı 50 dereceyi buluyo.
ayşeeemmm senide görüyorummm yawriimmm uzun zamandır girmiyosuuunnnn sendelmaz:
koltukta yatıyon vayyy...:roflol: :roflol: :roflol: tembel seniii...naniknanik
iyiyim durucum geldim ama yine çok kısa bakıp çıkmak zorundayım bu ara işler çok yoğun, yeğenimin cinsine olacak diye tahmin listesi var, bence de erkek olacak, yani ben erkek bebişim olmasını istiyorum.. hayırlısıyla... canım öpüyorum herkesi
durum
durum
durum
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5
esrammm selam nasılsın
Canım ya sen çekinme katıl aramıza
inşallah adetin gelmezde güzel haberleri sen verirsin bu ay 1-2 aydır sıcaklardan galiba çalışmalar zayıfladı ve güzel haberler alamıyoz
canıımmm Şeniz Şeniz Şeniz çekinme güzelim bu arada yumurta takibi inşallah hayırlı olur bu vesile ile bebişimiz gelir halay çekelim artık :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ayyyyy hoşgeldin canııımmmmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz ohhhh şükür kavuşturana Şeniz hihoyyyt :teytey:
hoşgeldinnnn......:1hug: abin içinde hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin...:teytey: :teytey: :teytey: şimdi yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin gördüğün duyduklarını anlat bakim...tatilin güzel geçmiş bellii...:asigim:
evet evet kedersizim yediğin içtiğin senin olsun anlat bakiiimmm
abin için hayırlı uğurlu olsun ahhh bide benim abim nişanlanıp evlenseeeeee :sinifsinif:
Kedersizim hoşgeldin nerelerdesin yaa baya bi uzun tatil yaptın hayırlı olsun abinin nişanı bu arada neler yaptın anlat
günaydın canlarımmm...
aa kedersizimiz gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş..
canım inşallah ama hiç sanmıyorum geçen hafta idrar yolu iltihabıyla hastanelik oldum
antibiyotikler verdiler bebişin tutunabilceğini hiç sanmıyorum
inşallah canım bu arada bende senin bebiş için erkek diyorum
hoşbulduk arkadaşlar hoşbulduk buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
anlatacam ama bir şartla :jeyyar: sizde bana 1 ay boyunca neler olup bittiğini anlatacaksınız geçmişi okumak çok zor gelecek
tatilim fena değildi annem biraz hastaydı ona çok üzülüyordum :çok üzgünüm: onun haricinde iyiydi 1 haftalığına mardine gitmiştim ablamlara orda gezdik baya güzel görülmeye değer tarihi yerler vardı ...memlekettede eş dost akraraba konukomşu ziyareti oldu hep biz gittik onlar geldi aslında pek bişey anlamadım desem yeridir çnükü baya bir kalabalktı ev 3 ablamda gelmişti eşleri ve çocuklarıyla beraber anlıyacağınız yemek bulaşık evi toplama işleriyle daha çok uğraşıyorduk ama herşeye rağmen güzeldi şimdiden özledim onları mafoldumben ama bayramdan sonra yine yol görünüyor bana abimin düğünü olacak inşallah o zaman yine gidiyorum :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
sağol canım benim.Klima karşısında duramıyorum da direk yarım saat sonra başım ağrımaya başlıyo.offf vay bana vay bana gece balkonda uyuyakalmısım .2-3 gibi kocişim yatakda bulamayınca aramaya çıkmış:)))))))) nerdesin sen diyooo:))))):1shok: 50 derecemi kafamçokkarıştı canım allah yardımcınız olsun sibelim....
sibelim selam nasılsın yaa bebiş yok demi yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşbulduk arkadaşlar hoşbulduk buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
anlatacam ama bir şartla :jeyyar: sizde bana 1 ay boyunca neler olup bittiğini anlatacaksınız geçmişi okumak çok zor gelecek
tatilim fena değildi annem biraz hastaydı ona çok üzülüyordum :çok üzgünüm: onun haricinde iyiydi 1 haftalığına mardine gitmiştim ablamlara orda gezdik baya güzel görülmeye değer tarihi yerler vardı ...memlekettede eş dost akraraba konukomşu ziyareti oldu hep biz gittik onlar geldi aslında pek bişey anlamadım desem yeridir çnükü baya bir kalabalktı ev 3 ablamda gelmişti eşleri ve çocuklarıyla beraber anlıyacağınız yemek bulaşık evi toplama işleriyle daha çok uğraşıyorduk ama herşeye rağmen güzeldi şimdiden özledim onları mafoldumben ama bayramdan sonra yine yol görünüyor bana abimin düğünü olacak inşallah o zaman yine gidiyorum :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?