Arkadaşlar Merhaba,
Dün doktoruma gittim, doktorum bu sefer aşılama deneyelim dedi. Hayırlısıyla Ağustosta yapıcaz bakalım. Ha bu arada bilmeyenler için söyleyeyim; Daha önce İlk tüp bebek denememde tuttu fakat düşük oldu, daha sonra dondurulmuşlarla denedik tutmadı. Şimdide aşılama. Bende PCOS var, eşimdede sperm hareketliliği %35 lerde biraz düşükmüş, sizce şansım varmı? Bide doktorum iğne ile değilde klomenle uyaracakmış yumurtalıkları.
canım inşallah tutar canım eşinin harketliliği az değil korkulacak bişey değil canım.bende klomen kullanıyorum canım ama pco lu değilim doktorun bir bildiği vardır canım bol şanslar güzel haberler verirsin bize :Saruboceq:
Arkadaşlar Merhaba,
Dün doktoruma gittim, doktorum bu sefer aşılama deneyelim dedi. Hayırlısıyla Ağustosta yapıcaz bakalım. Ha bu arada bilmeyenler için söyleyeyim; Daha önce İlk tüp bebek denememde tuttu fakat düşük oldu, daha sonra dondurulmuşlarla denedik tutmadı. Şimdide aşılama. Bende PCOS var, eşimdede sperm hareketliliği %35 lerde biraz düşükmüş, sizce şansım varmı? Bide doktorum iğne ile değilde klomenle uyaracakmış yumurtalıkları.
kızlar günaydın amma çok şey yazmışsınız
tatilden gelenler olmuş ben tanımıyorum ama hoş geldin bacım tatilin iyi geçmiş sevindim
sevda nehri evet bi liste yapalım hamile olmayanların gününü bilelimki ona göre gün sayalım dimi
ben yapamıyorum yapabilsem yapardım artık bilenler yapsın arkadaşlar
kızlar ben doktora gitmeye karar verdim en azından doktorumu arıcam ve ben klomene başladım ne zaman gelmem uygun diye sorcam ki o beni yönlendirirse içim daha rahat olur .
sağol canım benim.Klima karşısında duramıyorum da direk yarım saat sonra başım ağrımaya başlıyo.offf vay bana vay bana gece balkonda uyuyakalmısım .2-3 gibi kocişim yatakda bulamayınca aramaya çıkmış:)))))))) nerdesin sen diyooo:)))))
Hadi hayırlısı canım :ecrin_bebek:
Saol çok teşekkürler canım
ayyyyy kıyamam balkonda uyuyamı kaldın Şeniz allahtan yetişti eniştemiz ya seni balkondan kaçırsalardı :1shok:
3.kattan heleki 50 kiloyu taşıyamazlar sanırsam.....
:)))))))))
ayy öle deme şekerim eşim anlattı geçenlerde 5.katta oturuyomuş anlatan kişi hava sıcak diye camı açıp yatmış veeeee eve hırsız girmiş çalmış bişiler :1shok: 5.kata nasıl çıkarlar hayret yaniiii ee sen balkondasın bayansın 50 kilosun 3. kat aman yarabbi sibelim :1ninca:
Durum korkutma beni yahu ..biz herzaman cam kapı açık yatıyoz.yanımızdsa 24 saat açık petrol ofisi var hep ışık yani ona güveniyoz
kızlar bende 3. katta oturuyorum benimde evime hırsız girdi hırsız evini gözüne kestirirse giri yo canım bende hayret etmiştim sabah kalktığımda şok durumundaydım resmen
ayyy çok sıcakkkk şimdi dondurma gibi eriyip bitecem... Yarabbim şükürler olsun ya ne sıcağa gelebiliyoz ne soğuğa...:uhm:
eee nasılsınız bakalım... hırsızlardab felan bahsetmişsiniz.. benim ev 2. kat.. vallahi korktum ha :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?