Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah güzelim rabbim gönlünün muradını versin :Saruboceq: bu ay damı kullanıyorsun preseedi hadi hayırlısı bende bu ay kullanacam bakalım artık :kedi:

canim dedim ya adetim bu ay sorunlu oldu ama kedesiz icimi rahatlatti:)

kedersiz canim senin tatil ne zaman? nereye gideceksin?

canım kuşadasında yazlığımız var 1 haftalığına gidecez abim ve kardeşimde geliyor ama şuanda yazlıkta kiracılar var onların çıkmasını bekli,yoruz

meyram gidince preseedlerimide götürecem kendimle :jeyyar:

kızlar meraba ben geldim ee naptınız

rahim filminden korkcak bişey yok eşinle git tabiki ama gitmeden yarım saat önce ağrı kesici içmeni öneririm ben öyle yapmıştım sadece 1 kaç saniyelik adet sancısı gibi bi sancı oluyo sıvıyı verirken sonra geçiyo sakın stres yapma kendinide kasmaki rahat geçsin canım

meyracım rahmin temizleniyodur bendende hamileyken gelmişti ama düşük yapmamıştım yani sadece çok kanama ve çok fazla kocaman pıhtılar gelmişti çok şaşırmıştım doktor bebekten gelmediğini söylemişti içim temizleniyomuş öyle dedi

ammada pismiş içim bee o kadar şey nasıl ordaydı anlamamıştım

ben dün hiç bişey içmedim tek klomen kullandım unuttum yani bişey olurmuki acaba

evte süper fikir:)))
basla sende preseed lere. kibele dogum yapti. cok tatli bir kizi var.
esinde bayilacak bak gör.
insallah canim senin de sebebin bu olsun insallah.
Allah im kedersizime keder verme

meyram adetliyken muayene oluyor hemde daha iyi görüyolar çekinme sakın
zaten aşılama yapıldığında adetin 2. yada 3. günü gel diyecekler muayene yapıyolar

aslında doktora git derim ama sen bilirsin

kizlar ben preseed i gecen ay siparisini gec verdigim icin kacirdim. zaten sagdan geldi yumurtam. yani olsada olmazdi. onun icin bu ay incir yapicam ki yumurtalarim iki taraftan da olsn.
hakkimizda hayirlisi.

kedersiz canim varya yazlikta sen bu isi halletcen gibime gelio. deniz kum günes tatil ve preseed biraraya gelince insallah sana mucizeni getirsin:)))

ahhhh nerde o günlerr

meyram adetliyken muayene oluyor hemde daha iyi görüyolar çekinme sakın
zaten aşılama yapıldığında adetin 2. yada 3. günü gel diyecekler muayene yapıyolar

aslında doktora git derim ama sen bilirsin

canim hosgeldin:)

bende düsündüm de burdaki dr lar iyi degil, gittigim kadin herseye normal diyor. simdi buna da normal diyecek. yarin da aynisi olursa gidecem artik.
burda dr olayi cok sinir bozucu. hic iyi dr yok. iyi olanlarda dolu, yeni hasta almiyorlar. valla tr nin gözünü seviyim. gidiosun muayene oluosun. ülkemin kiymetini bilin kizlar.

durumm yeğenimin tatlı annesi nasılsınız bakalım bence senin kzın oluyor (bide erkekse 6. hissimin namı yerlerde dolaşacak):roflol:

hoşgeldin canım

ben çıkıyorum kociş geldi beni pek buralarda görmek istemiyor kıskanç şey

güle güle canim

lolo canim sen ovulasyon testi kullansana, yumurtladigini en iyi öyle anlarsin.
birde canim incir kürü klomanden daha tesirli hemde dogal. denedin mi hic?
ben bugün basliyorum nasipse.

canım senin türkiye'ye gelmene az kaldı :teytey:
git derim bakalım ne diyecek ama kedersizimin dediği gibi belki için temizleniyordur

durumm yeğenimin tatlı annesi nasılsınız bakalım bence senin kzın oluyor (bide erkekse 6. hissimin namı yerlerde dolaşacak):roflol:

canııımmmmm senin hissin kuvvetli sen kızmı diyosun hadi bakalım hayırlı olsun o zaman .... bu hafta sonu kontrol var ama benim doktorum hala cinsiyetini göremiyo :roflol: :roflol: :roflol: yada görüyoda söylemiyo :ecrin_bebek:

senin kiz göstermio bence, kiz ya hani edepli utaniyooo kaydirigubbakcemile3

canim hala erkek diyrum, dogmamis bebekten umut kesilmez :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…