K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.121
canim senin altinci hislerin varya müthisler :))))
insallah canim, hazirlik yapiyor rahim:)))
bu ay polene basladim, incir kürü ovulasyon testi ve preseed le calisicaz. olmazsa doooogggru asilamaya dedik. insallah hep diyorum Rabbim bizi oralara muhtac etmeden meleklerimizi yollasin.
kiz valla heyecanlandim. senin hislerin benim icin cok önemli opuyorumnanaktan
canim dedim ya adetim bu ay sorunlu oldu ama kedesiz icimi rahatlatti:)
kedersiz canim senin tatil ne zaman? nereye gideceksin?
bilemiyorum ya. dr a bu halde gidemem. nasil bakcak ki?
adetime iki gün kala adacayi yagi kullanmistim belki o söküyor biseyleri icerde. temizlensin ona bisey demiyorum ama klozeti tikamazsam iyidir kaydirigubbakcemile3
yarinda gecmezse gidecem dr a artik
ahhhh nerde o günlerrkizlar ben preseed i gecen ay siparisini gec verdigim icin kacirdim. zaten sagdan geldi yumurtam. yani olsada olmazdi. onun icin bu ay incir yapicam ki yumurtalarim iki taraftan da olsn.
hakkimizda hayirlisi.
kedersiz canim varya yazlikta sen bu isi halletcen gibime gelio. deniz kum günes tatil ve preseed biraraya gelince insallah sana mucizeni getirsin:)))
meyram adetliyken muayene oluyor hemde daha iyi görüyolar çekinme sakın
zaten aşılama yapıldığında adetin 2. yada 3. günü gel diyecekler muayene yapıyolar
aslında doktora git derim ama sen bilirsin
kızlar meraba ben geldim ee naptınız
rahim filminden korkcak bişey yok eşinle git tabiki ama gitmeden yarım saat önce ağrı kesici içmeni öneririm ben öyle yapmıştım sadece 1 kaç saniyelik adet sancısı gibi bi sancı oluyo sıvıyı verirken sonra geçiyo sakın stres yapma kendinide kasmaki rahat geçsin canım
meyracım rahmin temizleniyodur bendende hamileyken gelmişti ama düşük yapmamıştım yani sadece çok kanama ve çok fazla kocaman pıhtılar gelmişti çok şaşırmıştım doktor bebekten gelmediğini söylemişti içim temizleniyomuş öyle dedi
ammada pismiş içim bee o kadar şey nasıl ordaydı anlamamıştım
ben dün hiç bişey içmedim tek klomen kullandım unuttum yani bişey olurmuki acaba
durumm yeğenimin tatlı annesi nasılsınız bakalım bence senin kzın oluyor (bide erkekse 6. hissimin namı yerlerde dolaşacak):roflol:
canim hosgeldin:)
bende düsündüm de burdaki dr lar iyi degil, gittigim kadin herseye normal diyor. simdi buna da normal diyecek. yarin da aynisi olursa gidecem artik.
burda dr olayi cok sinir bozucu. hic iyi dr yok. iyi olanlarda dolu, yeni hasta almiyorlar. valla tr nin gözünü seviyim. gidiosun muayene oluosun. ülkemin kiymetini bilin kizlar.
durumm yeğenimin tatlı annesi nasılsınız bakalım bence senin kzın oluyor (bide erkekse 6. hissimin namı yerlerde dolaşacak):roflol:
ben çıkıyorum kociş geldi beni pek buralarda görmek istemiyor kıskanç şey
senin kiz göstermio bence, kiz ya hani edepli utaniyooo kaydirigubbakcemile3
ama ben hala erkek oldugunu düsünüyorum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?