Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
everest gelince bizi kesecek. doldurduk sayfalari :roflol: :roflol:

meyra ben ovulasyon testi hiç kullanmadım genelde geç yumurtluyorum 31 günde bir olduğum için heralde

incir kürüde denemedim bilmemki neyse bu ay böyle olsun olmassa önümüzdeki ayda incir denerim

yada normal incir yesem olmazmı acaba

canim ben incir kürü kullandigim zaman klomeni solda sifir birakti. yani o kadar etkili. sana önerim incir. normla yesen olmaz sanirsam, kaynayinca etkisi cikiyor ortaya. birde havucla kaynatman son günlerinde catlatsin diye.

ikincisi heleki 31 günde bir oluyorsan kesin ovlulasyon testi kullanmalisin. böylece kacirmazsin. yani cok ise yariyor.

olmazsa bu ay ki insallah olur, gerek kalmaz, inciri dene

Son düzenleme:
oda olur meyram minik spor ayakkabıları alırım askılı kısa pantalonlar arnavut teyzesi süsleyecek onu kulağına küpe takcak :roflol: :roflol: :roflol:

abbowwww punk ci yapicaklar bebeyiii saclarinida yesil pembe yapariz:roflol: :roflol:

abbowwww punk ci yapicaklar bebeyiii saclarinida yesil pembe yapariz:roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:
sen mi siskosun, hamis olunca ebemde sisko olur :roflol:

abbauuwww benim kociş sinir krizi geçirir herhalde :roflol: :roflol:
heeeee şişko patates yarım kilo domates oldum yawww

kızlar walla ne yapın edin kesinlikle kilo verin derim benden size nasihat

kızlar dmin kileri düzenliyodum yıllar önce hamile kalmak için yazdığım şeyleri buldum

ceviz içi ezilerek dövülür soğan tohumu susam yağı katılıp yoğurulur hap şekline getir adetten sonra 3 5 yut

pelin otu nar çiçeği ve soğan tohumunu demle süz bal koy macun yap 1 kaşık ye

sabah taze süt akşamda susam yağı iç

sabah adetten sonra karanfil tohumu ye

bakla ile birlikte tere otu sıcak suda haşlanır süzülerek elde edilen posa bal ile karıştırılarak içine karanfil tozu ilave edilerek macun kıvamına gelinceye dek yoğurulur hazırlanan bu macundan aç karına bir çorba kaşığı yenir ayrıca elde edilen sıvıya şeker ilave edilerek şerbet yapılır yemekten sonra bir fincan içilir

kızlar bu tarifleri şifalı bitkiler kitabından almıştım yıllar önce yazmıştım inşallah bi yararı olur ama ben doğru olduğuna eminim böğürtlen köküde yazıyo burda ama eşler birlikte içsin diyo

kızlar bunlarda benden inşallah işe yarar :lepi:

kizlar sanirim normale döndü adetim. az önce aldigim bilgilere göre normal bir kanama basladi nihayet. sanirim icim temizlendi gercekten. adacayi yaginin etkisiydi sanirim. iltihaptan tamamen kurtulcam insallah.

abbauuwww benim kociş sinir krizi geçirir herhalde :roflol: :roflol:
heeeee şişko patates yarım kilo domates oldum yawww

kızlar walla ne yapın edin kesinlikle kilo verin derim benden size nasihat

evet canim 56 idim. 54 oldum. veriyorum yavas yavas. ramazana kadar 50 olcam insallah

canım inşallah faydasını görür emeklerinin karşılığını alırsın hihoyyyt :teytey:

kizlar sanirim normale döndü adetim. az önce aldigim bilgilere göre normal bir kanama basladi nihayet. sanirim icim temizlendi gercekten. adacayi yaginin etkisiydi sanirim. iltihaptan tamamen kurtulcam insallah.

evet canim 56 idim. 54 oldum. veriyorum yavas yavas. ramazana kadar 50 olcam insallah

canım süper :lepi:
meyram aslında çok kilolu değilsinki canımmmmmm

evet canım 4 yıl sonra kavuşmuştum oğluma

canım süper :lepi:
meyram aslında çok kilolu değilsinki canımmmmmm

canim almanyaya ilk geldigimde 48 dim. 60 lara vurmustum bi ara. ama toparladim kendimi. dügünden önce 55 filandim. sonra yine aldim 58 oldum. önce 56 ya düstüm simdide 54 e. insallah 50 ye kadar inmek istiyorum. spor yapiyorum ve cikolatayi tamamen biraktim. bide ekmek olayini bayagi bi azalttim. hergün 1 saat filan yürüyorum. derdim göbek:) aslinda esim iyisin diyor ama ben oyalaniyorum böyle. yani kafami baska biseyle mesgul etmek iyi gelio.
zayiflayanlar topigine de girdim, orayada adimi yazdirdim, listelerde ismim sürekli. gebelik listesi, adet listesi, preseed listesi, zayiflama listesi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
listelerin kraliyim yani

evet canım 4 yıl sonra kavuşmuştum oğluma

normal mi olmustu canim? yoksa tedavimi

yok canım normal olmadı tedaviyle oldu

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yani meyram alemsin wallaaa listelerin kraliçesi buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn zemuszemus opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: yani meyram alemsin wallaaa listelerin kraliçesi buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn zemuszemus opuyorumnanaktan

saol canim opuyorumnanaktan

ben kactim kizlar. daha diyet yemekleri yapicam :roflol:

kendinize iyi bakin. a.s.

Son düzenleme:
saol canim opuyorumnanaktan

ben kactim kizlar. daha diyet yemekleri yapicam :roflol:

kendinize iyi bakin. a.s.

Diyet kraliçesi yap bakalım diyet yimeklerini afiyet olsun zemuszemus

bende çıktım kızlar hepicinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu arada arnavutum güzelim avatarın süpermiş seni maceracı seniiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…