Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bir çok sitede kalıcı olamadım daha doğrusu herkes yazmadı hep yarım bırakıorlar konuları ama bu konu çok güzel bir şekilde uzamış gitmiş ve şu an tamda bana göre bir konu, kendimden bahsetmek istiyorum öncelikle ben 25 yaşımdayım 2,5 yılı aşkın evliyim nişanlılık döneminide sayarsak (1 yıl) 3,5 sene kadar korunmasız bir ilişkim var ve bebek sahibi olamadım henüz sebebide pko hastası olmam kendimi bildim bileli düzensiz adet oldum sonra pko hastası olduğumu öğrendim 2 kere ara vererek 6 ay süreyle cyclo progynava kullanarak kilo aldım sonra çok aşırı olmasada tüylenme sorunumda oldu sonrasında hipoglisemi oldum vs. vs. ama sonuç olarak bebiş yok şu andada kafam çok karışık bunları size anlatmak ve destek almak istiyorum mümkünse ben haziranın 20 sinde adet oldum en son sonra bu ayın yani temmuzun 13-14-15-16 sında kahverengi lekelenme ve çok azda kanama yaşadım yerleşme kanaması sanarak test yaptım adetim geçince 2 kere tekrarladım testi ama sonuç negatifti sonra akıntılarım çoğaldı şeffaf ve kokusuz ama çok yoğundu dün dr a gittim tvusg ile bakıldı ve göz ile alttan muayenede iltihap ve rehim ağzı yarası olduğunu söyledi dr sonra bana monodox kapsül novasef iğne neopenotran fitil verdi. Ben önce gebelik varmı diye sordum yok dedi görünmüyor ki olsa görünürdü zaten ama dedi sen yinede önce farlutal kullan adet ol ondan sonra bunları kullan dedi ve ben kafamda bir plan yaptım dün akşam dr dan geldikten sonra farlutala başladım farlutalı kullanırken bugünde soğan suyuna başladım bilirsiniz farlutalın kullanımı 5 gün sürüyor ve 10 gün içinde adet başlıyor yani toplamda bu 15 gğnde soğan suyu içmek istiyorum tabi adetim erken gelmezse ondan sonra adetimin 1. günü itibari ile incir kürüne başlamayı düşünüyorum adetim biter bitmezde bu ilaçları kullanacağım kapsül iğne fitili yani 7 gün sürer kullanımı zaten ama hu arada incir kürüne 21 günü tamamlayana kadar devam edeceğim zaten adet ve adet bitiminde o ilaçları 7 gün kullanmam dan sonra yani adetimin 14 15 inci günlerinden sonra yumurtlamamın olup olmadığını takip edeceğim yani belirtilere dikkat ederek tabi ve bu günlerde çalışmalara başlayacağım sizce bu program uygunmu burada sakıncalı bir durum varmı arkadaşlar yani özellikle bu antibiyotik kullanımı ama adetimden hemen sonra kullanacağım için yumurtlama (ki olursa) dönemine gelmez hiç bir şekilde ama sizin tecrübeleriniz neler söyler çok merak ediyorum ayrıca bişi daha var ben daha önceden böğürtlen kökü civan perçemi aslanpençesi ve hayıt tohumu almışım ölece duruyor bunları arada kullansam bu dönemde ne olur gerçi nasıl kullanacağımı bilmiyorum ama bu ay çok azimliyim ki allah nazardan saklasın umarım böyle devam eder bu arada bişi daha var bu sabah bal çörekotu ve tarçın karışımı yapıp yemeye başladım eşimede bal+polen+arısütü karışımından almasını söyledim akşamlarıda onu kullanmayı düşünüyorum kızlar bana yanlışlarımı söylerseniz çok sevinirim allah hepinize anne olmayı nasip etsin benide unutmasın :)

kuzunaz2 öncelikle hoşgeldin aramıza emek istiyorum . en kısa sürede hayırlısyla bebeğine kavuşmanı diliyorum . yazdıklarını okudum ve anladığım kadarı ile güzel bir plan yapmışsın ama sana önce kilo sorununu hallettinmi bunu merak ediyorum. doktorum bana verdiğim her 5 kg gebe kalma şansımı %20 arttırdığını söylemişti. bende pikoluyum ve verdiğim kilolarla bu sorunu aştım .
ayrıca hipoglisemi olduğunu söylemiştin sitemizde buna uygun beslenme şekilleride mevcut .ben önceklikle kilo konusuna takıldımda

canımcığım ben 45 lerden 60 lara çıktım bir anda boyum 1,52 ve dün tartıldım 58,6 kiloyum şu an tabi kilolu sayılmam zaten bu 8 kilo göbek bölgemde ve etrafındaki can simitlerindedir hipoglisemi ile ilgili dr glucophage verdi ben çok nadir kullandım düzenli kullanmadım hiç ilaç kullanmayı sevmşyorum ilaç sanayi silah sanayinin yavaş öldürenidir diye düşünüyorum ama şöle bişi var çok şükür rabbime aylardır kan şekerim düşmüyor ekmeğimi değiştirdim hep kepekli çavdarlı yiyorum elma yiyorum hemen her gün ama ben zayıfkende düzensiz adet oluyordum kendimi bildim bileli düzensiz adet oluyorum ben zaten

Anladım canım kilon çok abartılı değilmiş ama yinede dikkat etmen gerekir. bende yıllardır aynı sorunla uğraşınca hemen bu noktadan uyarmak istemiştim :)

umarım olaylar isğin doğrultusunda gelişir arkadaşım

teşekkür ederim canım çok sağol pko hakkında bilgisiz olduğum için ilk etapta bu kadar kiloyu aldım bi ara bu senenin ilk aylarında klomn progestan ilacı filan derken 62,5 a kadar çıkmıştım sonra ne oluyoruz ya dedim 58 hatta 57 ye kadar düştüm ama bu aralar adetim geçti birde bu iltihap yara olayı filan bayağı bi şiştim karnım davul gibi ödemde oluyor tabi ben bu ay azimle bunları yaparsam dediklerimi büyük umutlar taşıyorum inşalah olur

kuzunaz2 hoşgeldin canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın opuyorumnanaktan

herkesler gitmiş bizde gidiyoz o zaman :gitme: :gitme:

arnavut güzeli ne kadar candan ve ne kadar yardım seversin...inşallah en kısa zamanda yaptığın iyiliklerin karşılığında allah sana bebek hediye eder.herşey gönlünce olsun...a.s.
:1hug:nedemeek canııım seve seve ne biliyosam paylaşmaya çalışıyorum VE BUNU SİZE DEĞİL KUSURA BAKMAYIIIN BEN MİNİK POLEN TANELERİME MİNOŞLARIMAA YANİ YEĞENLERİME YAPIYORUUMkaydirigubbakcemile5..hayırlısıyla bir sonuç göründe ben çok çok mutlu olurum inan..a.s

canım şöyle anlatayım ben sana yumurtama çatlamasını...MESELA BEN HER 26. GÜNDE ADET OLURUM O YÜZDEN BENİM YUMURTLAMAM 12.GÜNÜNDEN BAŞLIYO..(AMA İLİŞKİYE BİZ GENELDE 5 GÜN ÖNCESİ HERGÜN OLMASI ŞARTIYLA BAŞLIYORUZ) DİĞER GÜNLERDE GÜN AŞIRI DEVAM EDİYOSUN..ÇATLAMADA MUTLAKA ADET BELİRTİSİ GİBİ ASIĞINDA SANCI OLUYO YA SAĞINDA YA SOLUNDA HANGİSİ ÇATLARSA ONDA SANCI BATMALAR OLUYO.SONRA BELİNDE VE GÖĞÜSÜNDE ARA ARA SANCILAR VE MUTLAKA AKINTIN YOĞURT GİBİ YADA YAPIŞ YAPIŞ OLUYO İKİ PARMAK ARASINDA ALDIĞINDA UZAYACAKTIR UHU GİBİ..)ODA 4-5 GÜN DEVAM EDİP SONRA KIVAMI DEĞİŞİYO.AMA GENELDE 12. GÜNÜNDEN İTİBAREN OLUR..YADA SEN GEÇ ADET OLUYOSAN BU 15-17 GÜNLERİ ARASINDA DA ÇATLAYABİLİR.OLMADI SEN OVULASYON TESTİ İLE NEZAMAN HANGİ GÜNLER ÇATLADIĞINI ÖĞRENEBİLİRSİN CANIM.hadi kolay gelsiiiiin..yerimseniben

bu arada arnavutum güzelim avatarın süpermiş seni maceracı seniiiiiiiiiiiii

canııııım beniiiiiiiiiiim:1hug: :asigim: a.s.

canım beniiim hoşgeldiiiinvereliniortak.bencede çok doğru bir yerdesin.elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışıcaaazz.
ama lütfen pko 'lusun diye kendine dert etme inan listede hamile olan iki arkadaşımız hamile kaldılar o şekilde.sende allahın izniyle poleni kullanmaya başla mutlaka adetinide düzene sokucaktır..aynı zamanda incir ve soğan suyuda çok iyi gelecektir sana güzel bir program yapmışsın benceee kendine dediğin gibi azimleeeee yaptığın için seeen heran sonuç bile alabilirsiin böyle devam etyerimseniben canım beniiim keşke daha fazla yardımcı olabilsem.inan kullandığın ilaçlar içinde bilgi vermek isterdim ama mutlaka bilen biri çıkar sana hemen cevap verir canım beniim hiç sen merak etmee allahın izniyleee seninde adını listeye koyucaaaaz..sağlıcakla kaal:Saruboceq::lepi::1hug:

canım beniiim hoşgeldiiiinvereliniortak.bencede çok doğru bir yerdesin.elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışıcaaazz.
ama lütfen pko 'lusun diye kendine dert etme inan listede hamile olan iki arkadaşımız hamile kaldılar o şekilde.sende allahın izniyle poleni kullanmaya başla mutlaka adetinide düzene sokucaktır..aynı zamanda incir ve soğan suyuda çok iyi gelecektir sana güzel bir program yapmışsın benceee kendine dediğin gibi azimleeeee yaptığın için seeen heran sonuç bile alabilirsiin böyle devam etyerimseniben canım beniiim keşke daha fazla yardımcı olabilsem.inan kullandığın ilaçlar içinde bilgi vermek isterdim ama mutlaka bilen biri çıkar sana hemen cevap verir canım beniim hiç sen merak etmee allahın izniyleee seninde adını listeye koyucaaaaz..sağlıcakla kaal:Saruboceq::lepi::1hug:
[/QUOTE]

çok teşekkür ederim çok sağol ben az önce arısütü polen bal karışımınada başladım eşime sipariş vermiştim getirdi ve yanında adaçayı yağınıda getirdi bişi söylicem ben adetim biter bitmez fitil kullanacağım için bu yağı ikisi bir arada kullanabileceğimi sanmıyorum ben bugün soğan suyuna ve farlutala başladım adet olmak için şimdiden yapsam bu yağ olayını adet olmadan yani olmazmı acaba söylediğim gibi rahimde yara ve iltihap çıktı ayrıca buna çok şaşırıyorum ben her banyoda özellikle ilişkiden sonraki banyolarda intimit kullanıyorum enfeksiyon nasıl oldu anlayamıyorum ama sanırım adetlerim düzensiz olduğu için rahim kendini yenileyemiyor zaten bu yara internetten araştırdığım kadar ile bu rahim ağzı yarası halk dilinde böyleymiş tıp dilinde erozyon deniyor yani aşınmaymış neyse bakalım bu kadar ilaçla geçeceğini umuyorum ki zaten ben ilişki esnasında olsun normalde olsun ağrı duymuyorum ama son zamanlarda ileri çok giderse eşim ağrı oluyordu yani bu yüzden çok kötü durumda olduğunu sanmıyorum ama inşallah bu ilaçlarla gider ve iltihp yok olur bu 1 soğan suyu da söker belki hormonları düzenler lh fsh yani incirde yumurtlatır arı sütü bal tarçın çörek otuda buna destek olur ve bebeiş gelirrr inşallah ama bu konuyu başlatan sensin ve birçok kişiye vesile olmuşsun en çok sen hakediyorsun allah inşallah nasip eder sana tez zamanda

kizlar sanirim yarin dr a gidecem. benim kanamam cildirmis durumda :bbo:
korkuyorum(

kizlar sanirim yarin dr a gidecem. benim kanamam cildirmis durumda :bbo:
korkuyorum(

CANIM BENİİİİİİİİİİM HAYIRDIR İNŞALLAAAH:sm_confused:NOLDUKİ BİTANEEEEM..ağrın sancın varmı tatlım yat uzaan..
hem neden sen adaçayı yağını adetine yakın kullandınkii yaaaa:çok üzgünüm: ..senin gibi bilinçli bir kıııız..nolursa olsuuun ben ağzıma ne ilaç sokarım nede koşaarım haa aceba hamişim diyee..allahım inşallah bişeyin yoktur inşallah kedersizimin dediği gibii rahmin temizleniyoduuuur:Saruboceq: inşallah bu kanamaa hamile kalmana sebep olucatır..yarın ilk işin doktora gitmek olsuun taamaam ve mutlaka bizi haberdar et.allahtan telefonun yok bende yoksa şimdi seni rahat bırakmazdım vallaaaa...kuzum beniim yoktur kesin bişeyin yoksa oturup burda bize birşey bile yazacak kadar halin olmazdııı sıkma nolur canınıı iyi düşüün..allaha emanet ol:teselli:

selam arkadaşlar..
ya benim adet olmama 1 hafta var (inş olmam :))
ama 2 gündür sol tarafımda bi sancı oluyor ve sık sık tuvalete çıkıorum..
bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi???

canimm saol. agrim sizim yok ama cok büyük parcalar geliyor. yani nasil desem, et parcasi gibi. düsük sandim ben ama günün gecmemis düsük degil dedi annem. yarin görcez bakalim.
canim test yaptim negatif cikinca adet öncesi kullandim ki acsin yollari rahat gecsin diye. normal agrim oldu abartili degildi. ama bu kanama beni korkuttu. insallah icim temizlenmistir.

yarin sabah gidice, haber veririm mutlaka. iyki tlf yokmus bu arada :)))
canim olsada sesini duysam:) :1hug:

selam arkadaşlar..
ya benim adet olmama 1 hafta var (inş olmam :))
ama 2 gündür sol tarafımda bi sancı oluyor ve sık sık tuvalete çıkıorum..
bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi???

durumun nedir canim? yani herhangi bir kür filan yaptin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…