kuzunaz2 öncelikle hoşgeldin aramıza emek istiyorum . en kısa sürede hayırlısyla bebeğine kavuşmanı diliyorum . yazdıklarını okudum ve anladığım kadarı ile güzel bir plan yapmışsın ama sana önce kilo sorununu hallettinmi bunu merak ediyorum. doktorum bana verdiğim her 5 kg gebe kalma şansımı %20 arttırdığını söylemişti. bende pikoluyum ve verdiğim kilolarla bu sorunu aştım .
ayrıca hipoglisemi olduğunu söylemiştin sitemizde buna uygun beslenme şekilleride mevcut .ben önceklikle kilo konusuna takıldımda
Anladım canım kilon çok abartılı değilmiş ama yinede dikkat etmen gerekir. bende yıllardır aynı sorunla uğraşınca hemen bu noktadan uyarmak istemiştim :)
umarım olaylar isğin doğrultusunda gelişir arkadaşım
:1hug:nedemeek canııım seve seve ne biliyosam paylaşmaya çalışıyorum VE BUNU SİZE DEĞİL KUSURA BAKMAYIIIN BEN MİNİK POLEN TANELERİME MİNOŞLARIMAA YANİ YEĞENLERİME YAPIYORUUMkaydirigubbakcemile5..hayırlısıyla bir sonuç göründe ben çok çok mutlu olurum inan..a.sarnavut güzeli ne kadar candan ve ne kadar yardım seversin...inşallah en kısa zamanda yaptığın iyiliklerin karşılığında allah sana bebek hediye eder.herşey gönlünce olsun...a.s.
kıssslar bişi daha sorabilirmiyim???? :)))
yumurtanın çatlayıp çatlamadığını nasıl anlarız ?? netten araştırıyorum ama kesin bişi öğrenemedim.düzenli reğli gören birisinde de yumurta çatlamaması yada oluşmama ihtimali varmı?kafam karıştı o kadar çok şey okudum ki....cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdidena.s.
bu arada arnavutum güzelim avatarın süpermiş seni maceracı seniiiiiiiiiiiii
merhabalar arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bir çok sitede kalıcı olamadım daha doğrusu herkes yazmadı hep yarım bırakıorlar konuları ama bu konu çok güzel bir şekilde uzamış gitmiş ve şu an tamda bana göre bir konu, kendimden bahsetmek istiyorum öncelikle ben 25 yaşımdayım 2,5 yılı aşkın evliyim nişanlılık döneminide sayarsak (1 yıl) 3,5 sene kadar korunmasız bir ilişkim var ve bebek sahibi olamadım henüz sebebide pko hastası olmam kendimi bildim bileli düzensiz adet oldum sonra pko hastası olduğumu öğrendim 2 kere ara vererek 6 ay süreyle cyclo progynava kullanarak kilo aldım sonra çok aşırı olmasada tüylenme sorunumda oldu sonrasında hipoglisemi oldum vs. vs. ama sonuç olarak bebiş yok şu andada kafam çok karışık bunları size anlatmak ve destek almak istiyorum mümkünse ben haziranın 20 sinde adet oldum en son sonra bu ayın yani temmuzun 13-14-15-16 sında kahverengi lekelenme ve çok azda kanama yaşadım yerleşme kanaması sanarak test yaptım adetim geçince 2 kere tekrarladım testi ama sonuç negatifti sonra akıntılarım çoğaldı şeffaf ve kokusuz ama çok yoğundu dün dr a gittim tvusg ile bakıldı ve göz ile alttan muayenede iltihap ve rehim ağzı yarası olduğunu söyledi dr sonra bana monodox kapsül novasef iğne neopenotran fitil verdi. Ben önce gebelik varmı diye sordum yok dedi görünmüyor ki olsa görünürdü zaten ama dedi sen yinede önce farlutal kullan adet ol ondan sonra bunları kullan dedi ve ben kafamda bir plan yaptım dün akşam dr dan geldikten sonra farlutala başladım farlutalı kullanırken bugünde soğan suyuna başladım bilirsiniz farlutalın kullanımı 5 gün sürüyor ve 10 gün içinde adet başlıyor yani toplamda bu 15 gğnde soğan suyu içmek istiyorum tabi adetim erken gelmezse ondan sonra adetimin 1. günü itibari ile incir kürüne başlamayı düşünüyorum adetim biter bitmezde bu ilaçları kullanacağım kapsül iğne fitili yani 7 gün sürer kullanımı zaten ama hu arada incir kürüne 21 günü tamamlayana kadar devam edeceğim zaten adet ve adet bitiminde o ilaçları 7 gün kullanmam dan sonra yani adetimin 14 15 inci günlerinden sonra yumurtlamamın olup olmadığını takip edeceğim yani belirtilere dikkat ederek tabi ve bu günlerde çalışmalara başlayacağım sizce bu program uygunmu burada sakıncalı bir durum varmı arkadaşlar yani özellikle bu antibiyotik kullanımı ama adetimden hemen sonra kullanacağım için yumurtlama (ki olursa) dönemine gelmez hiç bir şekilde ama sizin tecrübeleriniz neler söyler çok merak ediyorum ayrıca bişi daha var ben daha önceden böğürtlen kökü civan perçemi aslanpençesi ve hayıt tohumu almışım ölece duruyor bunları arada kullansam bu dönemde ne olur gerçi nasıl kullanacağımı bilmiyorum ama bu ay çok azimliyim ki allah nazardan saklasın umarım böyle devam eder bu arada bişi daha var bu sabah bal çörekotu ve tarçın karışımı yapıp yemeye başladım eşimede bal+polen+arısütü karışımından almasını söyledim akşamlarıda onu kullanmayı düşünüyorum kızlar bana yanlışlarımı söylerseniz çok sevinirim allah hepinize anne olmayı nasip etsin benide unutmasın :)
herkesler gitmiş bizde gidiyoz o zaman :gitme: :gitme:
duruuum burdayıım güzel anneciiiiiiiiiiik..cevap yazıyoduuuuuum:çok üzgünüm:
kuzunaz2 hoşgeldin canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın opuyorumnanaktan
duydun sesimi hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kizlar sanirim yarin dr a gidecem. benim kanamam cildirmis durumda :bbo:
korkuyorum(
CANIM BENİİİİİİİİİİM HAYIRDIR İNŞALLAAAH:sm_confused:NOLDUKİ BİTANEEEEM..ağrın sancın varmı tatlım yat uzaan..
hem neden sen adaçayı yağını adetine yakın kullandınkii yaaaa:çok üzgünüm: ..senin gibi bilinçli bir kıııız..nolursa olsuuun ben ağzıma ne ilaç sokarım nede koşaarım haa aceba hamişim diyee..allahım inşallah bişeyin yoktur inşallah kedersizimin dediği gibii rahmin temizleniyoduuuur:Saruboceq: inşallah bu kanamaa hamile kalmana sebep olucatır..yarın ilk işin doktora gitmek olsuun taamaam ve mutlaka bizi haberdar et.allahtan telefonun yok bende yoksa şimdi seni rahat bırakmazdım vallaaaa...kuzum beniim yoktur kesin bişeyin yoksa oturup burda bize birşey bile yazacak kadar halin olmazdııı sıkma nolur canınıı iyi düşüün..allaha emanet ol:teselli:
selam arkadaşlar..
ya benim adet olmama 1 hafta var (inş olmam :))
ama 2 gündür sol tarafımda bi sancı oluyor ve sık sık tuvalete çıkıorum..
bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?