L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.081
Günaydın kızlar nasılsınız dün öğleden sonra sitede sorun oldu giremedim bir türlü :umursamaz:
bugün kısmetse hsg çekilecek allahım bana yardımcı ol :Saruboceq: umarım bende korkulcak birşey yok diyenlerden olurum ağır geçmez benimkide inş. arkadaşım olmuştu onun 2 gün kanaması durmadı çocuk bezi kullanıyodu artık düşünün :1shok: inş.ben öyle olmam
bu arada sizler yalnızmı gittiniz yoksa yanımızda biri olsun mu :bbo: annemler memlekete gittiler,arkadaşlarım ya tatildeler ya çalışıyolar kimseyi işinden etmek istemiyorum akşam üzeri iş çıkışı yaptırabilirsem zaten eşim gelecek laelaelaelaelae
sağol hayatım sende çektirmiştin dimi yalnızmıydın, kanaman oldumu ,ağrı kesici içtinmi ne çok soru sordum yaww :roflol:
durualya+, nmh, sibel'ce esra hepinize günaydın....
günün güzelliği üstünüze doğsun
sağol canım benim Şeniz sen çektimişmiydin ?
merhaba kızlar nasıl gidiyo bakem:)
saol yeğenimin tatlı annesi saol opuyorumnanaktan gerçekten çok iyi geldi 2 senedir gitmemiştim çünkü ...düğün için annem acele ediyor bir an önce düğün stresinden kurtulmak istiyocanım annen için geçmiş olsun senin için bu tatil iyi gelmiştir hava değişimi herzaman iyidir ooo bu ne hız hemen düğün yapıyolar :lepi: süper hayırlısı olsun :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
[/QUOTE]aman da aman biz sana anlatmaya çalışırız ama nerde kalmıştın onu hatırlamak lazım:)))))))
oh güzelce gezdin eglendin.Bu yıl leyleği havada gördün galiba ...çok gezene öyle derler bizim oralarda...
neyse artık evine oturdu bebiş yapmaya çalış:))))
biz halay çekmek istiyoz iyice kurtlandık:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
canım bu sıcaklarda bebiş işi zor işler kesat anlıyacağın kaydirigubbakcemile3 1 hafta sonra eşimle kuşadasına yazlığa gidiyoruz orda çalışırız artık bol bol -tatlicadiarzu-
:
ÖZLEMEZ OLURMU:kedi: HEMDE NASILKedersiz geçmiş olsun canım.Ne güzel kalabalıkta olsa insan sevdikleriyle birlikte olunca o işler hiç sorun olmuyor bilirim.eşinde özlemiştir ama seni 1 ay dile kolay artık kocişinle ilgilen :roflol: ve bebiş haberi ver bize malum ayrılıklar eşlere iyi geliyomuş sizede yarar inş. canım :CüvCüv: sırnaşık şey
kızlar günaydın amma çok şey yazmışsınız
tatilden gelenler olmuş ben tanımıyorum ama hoş geldin bacım tatilin iyi geçmiş sevindim
HOŞBULDUK BACUM HOŞBULDUK SENDE ARAMIZA HOŞGELDİN CANIMvereliniortak
.
İYİYİM TATLIM SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR İŞLERnurcanım kedersizim hoşgeldin, tatlım nasılsın anlattıklarına göre bomba gibisi maşallah, ağbin için hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin,annen içinde geçmişolsun güzel kardeşim.. Geldikten sonra yapacakların vardı hııııııııııı hıııııııııııııııııııı unutmadım hatırlatırım öpüyorum görüşme dileğiyle
..
amiiiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:dance: KEDERSİZİİİİİİİİİM CANIIIIIM HOŞGELMİŞSİİİİN SEFALAAR GETİRMİŞSİİİİİİİİİİİİN:teytey: KUZUM BENİM YAA ÖZLETTİİN HAAA KENDİNİİ TOPİĞİMİN GÜLÜÜ..NASIL GEÇTİ TATİLİN KOCİŞİNLE GİTTİNİZMİİ??BELİN NASIL OLDU VARMI AĞRIN SIZIIN??BİLİYOMUSUN BENDE GÖBEĞİMİ ÇEKTİRDİİM KASIĞIM DÜŞÜK DEDİ EVET DOĞRU BİDE İLTHAB HİÇ YOK DEDİİ NASIL ANLADIYSAA TABİ AMELYAT OLDUĞUMU SÖYLEMEDİM ARTIIK..
CANIM BENİM HAYIRLI UĞURLU OLSUN NİŞANINIIIIZ DÜĞÜNDE YAKINMIŞ HAA OH NE GÜZEEL GEZ VALLAA..KURTLARINIDA DÖKTÜN GELDİİİİİİN:dance:
CANIM BENİİİİM ARTIK BİZİ BIRAKMA YETERİNCE İHMAL ETTİN ZATEEN.HEM EVİ DELİ GİBİ TEMİZLEYİP DURMA BİR GÜNDE CANIIIM DİNLEN ZATEN BELİN SAKAAAT YORMA FAZLA KENDİNİİİ..
KOCAİŞİNİNDE GÖZÜ AYDIIIIIN KAVUŞTU SANAAAzemuszemuskaydirigubbakcemile:jeyyar:
HOŞBULDUK ARNAVUTUM HOŞBULDUK BENDE SİZİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM ..DAHA KOCİŞİMLE GİDEMEDİK YAZLIKTA KİRACILAR VAR ONLARIN ÇIKMASINI BEKLİYORUZ ..
İNAN BELİM ÇOK AĞRIYOR GELDİĞİM GÜN AKŞAMA KADAR TEMİZLİK YAPTIM O GECE AĞRIDAN UYUYAMADIM YARIM İNSAN GİBİ OLDUM BU BELİM YÜZÜNDEN:gitme:
SİZ BENİ KOVSANIZA GİTMEM VALLA SİZE ÇOK ALIŞTIM BEN kaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlar nasılsınız dün öğleden sonra sitede sorun oldu giremedim bir türlü :umursamaz:
bugün kısmetse hsg çekilecek allahım bana yardımcı ol :Saruboceq: umarım bende korkulcak birşey yok diyenlerden olurum ağır geçmez benimkide inş. arkadaşım olmuştu onun 2 gün kanaması durmadı çocuk bezi kullanıyodu artık düşünün :1shok: inş.ben öyle olmam
bu arada sizler yalnızmı gittiniz yoksa yanımızda biri olsun mu :bbo: annemler memlekete gittiler,arkadaşlarım ya tatildeler ya çalışıyolar kimseyi işinden etmek istemiyorum akşam üzeri iş çıkışı yaptırabilirsem zaten eşim gelecek laelaelaelaelae
günaydın kısslarrrr
cevabın için teşekkürler arnavutgüzeli...ramazandan sonra allahında izniyle eni konu bebek düşünüyoruz herşeyin hayırlısı tabiii...bu soruyu sorma sebebim herşeyi normal devam eden bayanlarda yumurtaları güçlendirecek gıdaların veya ilaçların tüketimi sonucunda kist falan oluşabileceğ,ine dair yazılar vardı içim rahat etsin diye sormuştum şimdi rahatladım.sağlıkla kalına.s.
[/COLOR][/B]
yok canım yanlış anlarmıyım seni hiç.biz neden burdayız birbirimize destek olup, yanlış bildiklerimizi paylaşmak için. canım ben zaten tüp bebekten önce histereskopi oldum. rahim şelim düzeltildi. şimdiki doktorum da senin gibi düşünüyor, daha önce neden düşük yaptın, beden 2. si tutmadı bun u araştıralım dedi, o yüzden hsg çektirdim. pazarteside görüşmeye gittik hsg fimimde yine şekil bozukluğu çıktı (daha önce istanbulun en iyi hastenisinde histereskopi olmuştum, ama yalandan olmuşum pek bi fark yokmuş) neyseki o bebek olması için problem arz etmiyormuş canım. bakalım ağustosta aşılama deniyicez. hayırlısıysa olur, olmazsa tekrar denerim:sm_cool:
sevdam geçmiş şimdiden geçmiş olsun güzelim sakın korkma inan bana çok acı çekmiyeceksin tabi kendini kasmasan o çok önemli rahat ol toplam 5 dakka sürüyor eşinde yanında olsun muhakkak sengözlerimebaksanabSağolun kızlar valla beni sakinleştirdiniz akşam iş çıkışı gidicem randevuyu aldım eşim gelir yanıma ağrı kesici içerim her ihtimale karşı.Teşekkürler kızlar a.s.
kızlar ben iyi değilim hastayım geçen hafta sistit olmuştum ilaçlarımı aldım
iki üç gündür iyiydim bugün tekrar yanma ve kasıklarımda ağrı başladı birde bütün
eklem yerlerim ağrıyo midem bozulmuş çıkarıyorum bana öneribileceğiniz bir şey varmı moralim bozuldu tam yumurta takibi başlamak üzereyken hasta oldum onu etkilermi aldığım ilaçlar veya idrar yolu iltihabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?