Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzunaz2 hoşgeldin canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın opuyorumnanaktan

inşallah güzel dilekleriniz için sağolun yalnız arkadaşlar ben daha adet olmadım adet olup bittikten sonrada dr un verdiği fitili kullanıcam peki bu adaçayı yağını ne zamn kullanacağım ya birde şu var pamuğa dökmekten korkuyorum bende şey var hani denize adetli iken girmek çin kullanılan tamponlar varya onlardan var buna yağı döküp koysam olmaz mı

olur canim zaten dün bir tanidik makyaj pamugu olsa bile rahime zararli kücük parcalar seklinde rahim onlari cekiomus ve icerde biriktirip tikaniklik iltihap yapiomus. onun icin adet olundugunda kullanilan tamponlardan kullanmak gerek dedi. dermatolojik testlerden geciomus onlar onun icin saglikliymis.

çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın sen burdasın benim gibi uyumayacaksan muhabbet edebiliriz ne dersin

olur canim. ben baska konulara dalinca buraya bakamadim:) kusura bakma. bide internet gelip gidio.

olur canim. ben baska konulara dalinca buraya bakamadim:) kusura bakma. bide internet gelip gidio.

şu an ikimizde tamamen aynı durumdayız başka konulara bakınca burayı unuttum sana dedim ama bende unuttum kusura bakma neler yapıyorsun anlatsana neyin var kaç yaşındasın bebek sahibi olmak isteyip olamıyormuusun

27 yasindayim. 3,5 senelik evliyim. 3 senedir bebek istiyorum. tek tütpm islevsiz. cok kürler yaptim ama olmadi. insallah olacak. almanyadayim ama ekimde ankaraya dönüyoruz. olmazsa o zamana kadar artik asilama yaptirmayi düsünüyorum. iste böyle canim. bu ara yaptigim kür polen preseed ovulasyon testi ve incir. bundan da sonuc alamazsam birakicam artik kürleri. zaten ekime kadar 3 ay sansim var.

inşallah allah nasip eder sana dün dr a gittiğimde sordum soğan suyunu bir hastam soğan suyuyla hamile kaldı hemde tüp yapmıştı olmadı dedi bu arada tek tüpün işlevsiz derken tıkalımı iltihaplımı neden yani

bu araada ovülasyon testini nasıl yapıyorsun yani adetlerin düzenlimi bende düşündüm ama adetlerim çok düzensiz müdahele etmesem ilaçla veya bitkiyle hiç olmayacak nerdeyse

sogan denedim canim, olmadi maalesef.

ovulasyonu da adetim düzenli ama preseed kullanirken daha yardimci oluyor böyle. hele senin adetin düzensizse mutlaka kullanmalisin, internetteki alisveris sitelerinden al, ecznede cok pahali ve sadece alti adet satiliyor. bir ayda 10 fazla kullanildigi icin internette 25 li 50 li paketler halinde satilyior, fiyati da cok uygun.

herkese günaydın
kuzunaz eğer hipoglisemin varsa incir kürünü dikkatli uygula canım ben incir kürünü
uygularken resmen hasta olmuştum yarım bırakmak zorunda kaldım
biliyorsun incir şeker oranı çok yüksek bir meyve incir kürü çok faydalı ben yapamadığım için hala
çok üzülüyorum ama sağlığımızı bozmadan bu kürleri yapmak lazım

canım ilaç kullanımıyla ilgili bir sıkıntın olmasın bende geçen haftadan beri ilaç kullanmak
zorunda kaldım doktora sordum hamilelik varsa ne olucak dedim adet günün geçmeden
rahme düşmeden içtiğin ilacın zararı olmaz eğer zararı olursa da zaten gebelik olmaz dedi
için rahat olsun

canlarım herkese GÜNAYDINNNNN

naılsınız bakalım..neler yapıyorsunuz öpüyorum hepinizi

Günaydın Kızlar,
Ben kısmetse ağustosta aşılama yapıcamda, şimdi adetimin gelmesini bekliyorum benim çok düzensiz çünkü, farlutal kullanıyorum. Bide bununla birlikte dün incir kürüne başladım. 7-8 Adet inciri kaynatıp, öplen ve akşam suyunu içtim. doğrumu yaptım acaba? inciri yememmi gerekir di? bana yardımcı olursanız sevinirim.

sibel'ce canım bak aşağıya kopyaladım

Yarım litre (2,5 bardak) kaynayan klorsuz suyun içine onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ederek yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Yirmi dakika dolduktan sonra ılıması için bekleyin. Ilıdıktan sonra süzün. Üçe ya da ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına için.

Bu kürün uygulama şekli:

Kuru incir kürü, iki kez yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığı zaman yedi gün ara verilir. Toplam uygulama süresi kırkiki gün olmalıdır.

Uygulama sürelerine yedi gün verilen aralar dahil edilmez. Her seferinde günlük olarak hazırlanması gerekmektedir.

Kuru incirleri ikiye kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave edin. Kuru incirlerin üzerlerinde beyaz pudrası varsa, önce soğuk su altında yıkadıktan sonra ilave edin.

Kuru ıncir kürünü yumurta çatlatmak için kullanmak isterseniz:
Önce kuru incirleri 6 dakika kaynattıktan sonra içine orta boyda,taze ve gevrek bir havucu dilimleyerek içine atarak 4 dakika daha kaynatın. Bu şekilde hazırlandığında yumurtaların kolay çatlamasına yardımcı olacaktır.

*** Bu kürün etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde beyaz kuru soğanı (Mor-kırmızı soğan olmaz) ince ince kıyıp üzerine 1 yemek kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.Bunu haftada 4 kez tekrar edin.Bu sizi yumurtalık kisti-polikistik over 'den de koruyacaktır.

Yumurtalık kisti-polikistik over için soğan kürü için tıklayın : Bu kür adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

prof.ibrahim saraçoğlu sitesinden alıntıdır.

durulaya, çok saol canım. aklım karıştı şimdi bende pkos var adet olmak için farlutal içiyorum. şimdi soğan kürünemi başlasam acaba?

gunaydın arkadaslar
uzun zamandr taıp edıyrum ama yenı yazıyorum 3 gundr polen ve bal karısımısnı sabahları ac karnına ıcıyorum
dun gecede adacaı yagına basladım
ılk gın ama bnde akıntı felkan olmadı
ama agzımve genzımde cok fena nanemsı bı yanma ve acılık hısettm kı hala var
akıntı ne zaman baslar bılgısı olan varsa !!!!!
bıde tamponla yapııyorum ama dun ılk yaptım yagın yarısını emdı sıse yarıa ındı :kedi:

durulaya, çok saol canım. aklım karıştı şimdi bende pkos var adet olmak için farlutal içiyorum. şimdi soğan kürünemi başlasam acaba?

canım şimdi pkos ile ilgili bilgim yok maalesef bilen arkadaşlarım sana yardımcı olacaktır farlutal iyi bir ilaç adetini söktürür soğan kürü hiç denemedim

bak aşağıya kopyaladım bir oku istersen:

Vajinal akıntıyı gidermek için soğan suyu kürü :

1 orta boy beyaz soğanı ( kırmızı ve mor soğan olmaz ) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak suyunu için. Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Hamile kalmak için bu soğan suyu kürünü uyguladıktan sonra kuru incir kürünü uygulamalısınız.(her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Bu soğan suyu kürünü 15 günden fazla uygulamayın.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.

Prof. İbrahim Saraçoğlu sitesinden alıntıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…