E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.361
yoksa kocan sana bazen 'basim agriyor hayatim' diyor mu :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: sorma bazen halı saha maçı oynayınca başından savıyoo :roflol: :roflol: naniknanik naniknanik
ay aklima ne geldi. bi karikatür görmüstüm taaa magarada yasanan zamanlardan
bi kadin kaciyo adam kovaliyo kadin kaciyo adam kovaliyo
evleniyolar
sonra ilk gece adam kacio kadin kovaliyodu
:roflol: bulsaydim ekliycektim ama bulamadim pc de :)))
kızlar yataktan kalkarken nasıl kalktıysam sağ kürek kemiğim tutuldu ayy çok ağrıyo sıcak duş alsam geçermi acep üff tamda çalışmalar başlamışken başıma gelene bakın :jeyyar:
hosgeldin fistik yerimseniben
kızlar yataktan kalkarken nasıl kalktıysam sağ kürek kemiğim tutuldu ayy çok ağrıyo sıcak duş alsam geçermi acep üff tamda çalışmalar başlamışken başıma gelene bakın :jeyyar:
hoşbulduuuuum canıııım:1hug:
nasılsııın?hazırlık yapıyormusuun? toplaşıyormusunuuuz yavaş yavaaş??sen şimdi nasıl heycanlısındıııııırzemuszemus
adaçayıyağının kokusunu ağzında hissetmek tüplerin açık olduğunu gösterirmiş....vajinal akıntıyı yumurtlama günlerindeki akıntı ile karıştırmıyosun dimi eğer herzaman akıntın varsa bence doktora gitmelisin
bu arada herkeze merhabalarrr kızlar yeni arkadaşlarda hoşgelmişler.
seker o agrı bendede oluyo cogu zaman adet olacagım zaman bende dr gıtmedım ama hep usutmekten oluyo dıyolar cok agrıyosa ıhmal etme derımselam arkadaşlar
size bi sorum olacak
benim adetime 10 gün var ama sağ yumurtalığımdada bir ağrı var sanki adet olacakmışım gibi
acaba iltihap falanmı varki
doktora gidecem hep erteliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?