E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.581
gıt gıt gıdak yumurtam çoook sıcak
bak
ben yumurtladım canimmm-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
şaftım kaydı
tüh yine herkes gitmis(
sibel canım nasılsın bende geldim meyra kaçmış tabiii dünkü konuşmalardan sonra bir süre kaybolacaklar kazen görmesin diye:1ninca:
canım sanada günaydın.. ya lütfen kendini böyle bırakma sıkılma lütfen .. tahlil sonuçları nasıl çıktıki.. keçi boynuz kürü denesenize.. veya aktarlarda çekilmişi varmış balla karıştırılıyormuş..miasfirleride yolcu etmişsin hadi hayırlısı..
...
canım bende diyorum kaç gündür yok diye herhalde yazlığa gitti dedim..misafirin varmış aslında misafir berekettir ama sıcaklarda olmuyo tabiii
canım eşin keçiboynuzu içse iyi olacak ama sanıyorum içmiyor ne diyim hayırlısı
yok biz daha gitmedik canım şuanda kiracılar var pazar günü çıkıyorlar onlar çıktıkları gibi biz gidiyoruz
evet canım maalesef içmiyor ama en azından aklı başına geldi gibi ürologa gidecekmiş böyle olmaz diyo hayırlısı artık :gitme:
Valla kızlar ben gelirim anca kazen beni çevrimdışı bırakır eyvallah derim şeriatin kestiği parmak acımazkaydirigubbakcemile3
Bu arada hepinize selamlarrrr buyrunnnnnnnnn
sanada selam dopiğin yeni neşesiopuyorumnanaktan
Valla kızlar ben gelirim anca kazen beni çevrimdışı bırakır eyvallah derim şeriatin kestiği parmak acımazkaydirigubbakcemile3
Bu arada hepinize selamlarrrr buyrunnnnnnnnn
burdayız canım ama ben birazdan çıkıyorum eşim cins cins bakıyokızlar ben geldim gene gitmişsiniz kızlar benmi zamanı iyi ayarlıyamıyorum ne
opuyorumnanaktan canım ya hiç selamım alınmıcak sandım biran için gidiyodum sağolll cicimmmm opuyorumnanaktan
Durum hoşgeldi yavrum.................nasılsın neler yaptın nasıl geçti günün
duru yakaladım seni ce eeeeeeeeeeeeeeeee
burdayız canım ama ben birazdan çıkıyorum eşim cins cins bakıyolmaz:
kafa dengi derken yanlış anlama şeker anlarsın ne demek istediğimitoplu yazayım kızlarr kafa dengi ne hepiniz kafamın dengisizinz kızlarrrr özbekimmm gel kız yakala beni kedersiz az daha kal bacım bizde çıkcaz opuyorumnanaktan
kafa dengi derken yanlış anlama şeker anlarsın ne demek istediğimieşim pc başından kalkmam için sabırsızlanıyor bugün adetten temizlendim gerisini sen düşün:kedi:
kafa dengi derken yanlış anlama şeker anlarsın ne demek istediğimieşim pc başından kalkmam için sabırsızlanıyor bugün adetten temizlendim gerisini sen düşün:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?