E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #10.001
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
harika bir özet gecmissin canim yaaa cok güldümmm
ben katildigimda sayfa kacti acaba merak ettim simdi arayip bulcam delikafadulden
süppersin yaaa :lepi:
kızlar selam 1 aylık tatilden sonra bugün döndüm tatilim çok güzel geçti ama aklım hep sizdeydi çok özledim sizleri ama internete girme fırsatım hiç olmadı daha sayfaları okumadım bayağı çok olmuş yarın sabahtan okuycam işallah müjdeli haberler vardır
hoşgeldin canım nasıl geçti tatilin gezdiğin gördüğün senin olsun , yediğin içtiğini anlat,:roflol: :roflol:şaka şaka pek bir enerjik hissettim seni tatil sana enerji yüklemiş, kayınvaliden görümcen nasıllar yanlarında iyi vakit geçirdinmi sen anlat sonra okursun yoksa sen okuyana kadar ben gidicem, şimdiden söyleyim sana eziyet olmasın hamilemiz yoklmaz:
günaydın kızlar... susuz yaz hoşgeldin...tatilin güzel geçmiştir umarım..lolo sanada geçmiş olsun.. stres yapma inşallah rahim filminden 1-2 ay sonra hamile haberini alırız..
esram durum nasılsınız bakalım bugün
Günaydııınnn nasılsınızzz :lepi: :lepi: :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
susuzyaz hoşgeldin canııımm zemuszemus opuyorumnanaktan
lolocum rahim filmini neden istediki bir bildiği vardır herhalde
kızlarrr iyi bakın kendinizeee
Selam Kızlar nasılsınız
susuzyazım hoşgeldin valla çok iyi gördüm seni tatil yaramış sana canım.herkesin yapması gereken bir şey aslında yılda 15 gün bile ayıramıyos kendimize
lolo geçmiş olsun korkma ve rahim filmini yaptır zaten tecrübelisin.Orada soyunmak falan artık alışkın olman lazım bu tür olaylara sonuçta sağlık için herşey unutma.
kızlar ilginiz için çok teşekkür ederim doktor ilk filmimin üzerinden 1 yıl geçtiği için yeniden rahim filmi çektirmemi uygun gördü bide folbiol verdi kullanmaya başla dedi bu ay hamile kalmassam eğer adetin 5. günü çağırdı rahim filmi çektiricem
yaa gerçekten çok utanıyorum ben 3 kişi oluyo odada doktordan çekinmiyorum çok fazla ama röntgen çeken kişide ordaya altımı tamamen çıkarıyorum öylece kurbanlık koyun gibi ayy ço kötü yaa
kuzunaz canım üzme kendini bu kadar herşeyin hayırlısı hayırlı zamanda olur canım inan vakti geldiğinde allah bir şeyleri vesile kılar kavuşursun bebeğine tedavi olamıyorum diye hiç üzülme sakın inan bundada vardır bi hayır herşeyi gidişatına bırak vaktini bekle zaten vakti geldiğinde herşey kendiliğinden gelişiyo hiiçç kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?