- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #10.021
canim ben iki ay filan giremem heralde. ramazandan sonra da tatile gidiyoruz. gelip isleride halledince ancak girebilirim.
ama eger bir müjde verilecek filan olursa müjdeyi vermek icin mutlaka gelirim:))
kuzunaz sıkma canını mevlam vermiyorsa vardır bir hayır isyan etme sakın Allah tan her zaman hayırlısını dile canım
peki biz müjdeli haber vereceğimiz zaman seni nerde bulabiliriz :jeyyar::roflol:canım hayırlı yolculuklar sana gel yeni yuvana yerleşondan sonra müjdeli haberini verirsin inş.zemuszemus kaydirigubbakcemile Şeniz :kedi: :CüvCüv: :ecrin_bebek: anladın sen onu :roflol: :roflol:
regl günüm ayın 21inde inş.bu sefer tutturmuşuzdur yavaş yavaş sıkılıyom walla rahim filmine inş.gerek kalmaz çok korkuyorum o yüzden doktora falan gitmek istemiyorum yok mu hamiş haberi falan
canım inşallah tutmuşsundur bu ay inşallah gerek kalmas filme ama olsun gerekirsede çekin korkulacak bişey yok bak ben 2. ciyi çektiricem ama bende utandığım için tırsıyorum bıktım yaa bende çekinmek istemiyorum inşallah benimde tutmuşturda gerek kalmaz filme falan tutmadıysa yandım mecbur paşa paşa gidip çektiricem adetin 5. günü
Canlarım günaydın,
Ben bu adaçayı yağını kullanıp haziranda hamile kalmıştım ama düşük yaptım(
Son 3 gündür yine kullanıyom fakat kasıklarımda ağrı yaptı böyle acıma ağrı karışık gibi...
Fikrinizi öğreneblrmym niye böyle oluyo?
Ahan da çivi çaktım buraya gitmiyom biyere :sm_cool:
Hıh :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?