Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cosmopoli günaydın canım.bahsettiğin adaçayı yagını nasıl kullandın hamileliğe etkisi nasıl açıklarmısın

Tabi canım şöyle anlatayım buyrunnnnnnnnn
Pamuğun ucuna damlatıyosun sonra ittireveriyosun rahime doğru yatıyosun
Sabah kalkıp atıyosun çöpe a.s
İçerideki iltihabı söktürüp tüpleri açıyomuş bu yağ
cosmopoli günaydın canım.bahsettiğin adaçayı yagını nasıl kullandın hamileliğe etkisi nasıl açıklarmısın

ıii dir everest sen nasılsın?
BEnde sanki 40 yıldır tanışıyomuşuz giib damladım hemen ama neyse kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar... Meyram az kalmış hadi yolun açık olsun... Cosmopoli sanırım sen 1-2 ay önce düşük yapmıştın.. acaba çok erken değilmi..

Aman durucum boşver hiç uğraşamam doktorla falan
Yılmışım zaten o beyaz önlüklülerden

sorma artık alıştık göstermekten :roflol: ama yinede bence ağrın için gitmelisin canım yinede sen bilirsin

İii dir everest sen nasılsın?
BEnde sanki 40 yıldır tanışıyomuşuz giib damladım hemen ama neyse kaydirigubbakcemile3

:roflol: ohh ne güzel damla tabiiiii :roflol:

Herkes gitmiş :gitme:
Pes etmiycem biri benimle ilgilenene kadar burdayım :enbuyukkk:

:roflol: :roflol: bugünlerde topiğimizde sessizlik var yaz geldi böyle az kaldı hepimizin toplanmasına

vayyy aramiza cosmopoli adinda yeni bir nese küpü katilmis:))) hosgelmis:)))

kizlar hepinize ayri ayri tisekkür ederim. insallah sag salim varirim vatana.
ilgilenen herkes sagolsun

bu arada arnavutumuzdan haberi olan var mi? nerelerde kac gündür?? merak ettim

Selam kızlar yine sessizlik almış burayı inşallah bu ay hamile haberiyle şenlenir burası.Kim olduğu önemli değil hangimizin sırası ise rabbim hangimize verecekse o olsunnn ama yeterki olsun :roflol: bu sessizlik yoksa bitmeyecek

kızlarr günaydın hepinizee nasılsınız fıstıklar
benim keyfim yerinde bu gün en azından biyerden başladım bebiş için umut işte ama inanın bıktım muayne olmaktan her yerimi deşifre ediyo doktor yaa
sanki bu sefer olucak çok ümitliyim kızlar ama çocuk diye kafayı yemeye başladım ben

geçen gece rüyamda tavuk ciğerini övüyorum millete tavuk ciğerinin suyunu içmek yararlıymış hamile kalınabiliyomuş bende ciğer alıyorum suyunu çıkarıyorum içsemmi, diye düşünüyorum hani içersem iyi geliyomuşya
ıyyy zaten bi o kaldı denemediğimiz kızlar yoksa yararlımı malummu oldu acaba haa

anam bugün uykulumusun canııımmmmmm mirmirmirmir
evet ya bugün zor kalktım dünde misafir vardı yoruldum öğlen iki saat daha uyudum yok hala açılamadım, bugün yalnızım bide baba kız denize gittiler :gitme:ben kaldım malum gündeyim şimdi gidip denize girmeden oturmak istemedim yalnızım dostlarım yalnızım yalnızmafoldumben
Everest geri dön anacım derdimi yazcem sana ben kaydirigubbakcemile
kız ben tam konsantre olmuştum senin derdini dinleyecektim siteden bir yazı geldi hata oluştu sonra tekrar deneyin diye bende çıktım dinleyemedim derdini bacım kader utansın :gitme:
he valla seyhancim yaa

sana bir kere özelden verecez müjdeli haberi o yüzden haber bekle artık bir aymı, üç aymı, altı aymı ne zaman veririz haberi bilmem o yüzden sen baya bir tatil yap bizden haber bekle anacım:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nbr kızlar ne zamandır buralardayım ama sadece sizi izliyodum:)..benimde kırmızılar geldi ben sadece polen bal tarçın çörek otu karışımı kullanıyorum bide aslan pençesi içiyorum..bide çocuk olayını takmıyoruz kendi kendimize dedikki eşimle biz çocuk düşünmüyoruz en az 3 sene insan sinir oluyokafaya takınca benim zaten bi sene 1 ay oldu evleneli bide biz zaman zaman yumurtlama günlerini tutturamıyoduk nedense o günlerde illa moralim bi şeylere bozuluyodu en az 5 ayı böyle geçmiştir:) 1 senin içinde toplarsan verimsiz günleri 5 ay olmuştur:)o yüzden bende hafiften alıyorum..sadece kontrol amacı ile gidicez doktora başka bi uygulama içerisine girmicem kist miyom yada adet düzensizliği iltihab yok bende yinede her ihtimale karşılık şu sütle maydanoz buharını denicem fazla uygulama göz çıkarmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…