Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de kullanıyorum hayıt tohumu çayını iki ay oldu en az üç ay kullanmak gerekmiş bakalım hormonlarımızı adam edecekmi CADIARZU

bendede daha oncelerı hormon bozuklugu vardı hayıtın ıcıne bır tutam aslan pencesı katarsan daha ıyı oluyor uzun bır zaman hormon bozuklugu problemı yasamıyorsun ınsallah ıyı gelır kullandıkların

adacayi yagini adet bitiminden itibaren kullaniyoruz, adetin 5. günü degil cnm

merhaba arkadaşlar kimse yokmu ben geç geldim sanırım üzgünüm biraz da paylaşmak istedim

merhaba meyra cım sağol yazdığın için bugün umut tüp bebek merkezine gittim muayene ettiler ve ön görüşme yaptık aşılama 750 tl ilaçlarla birlikte 1500 tl tüp bebekte 4500 tl bana aşılamayı önermediğini söyleedi Hipersitimulasyon Sendromu yaşayabilirmişim pko hastası olduğum için buda riskliymiş yani çok yumurta oluşmasından kaynaklanan bişiymiş ve vücut su topluyormuş ve eşim de 5-6 ay para biriktirecekmişte aşılama yapacakmış şimdi iş arıyorum kimseye güvenerek bişi yapamıyorum kocam bile olsa ailesine bileziklerim herşeyim gitti birde onlara tek laf ettimiyor nefret ediyorum iyice herkesten daha bir kere sizin neden çocuğunuz olmuyor diye soran olmadı ama iş bulayım allahım bana bir evlat nasip etsin kimseye yüzünü göstermeyeceğim sinir oluyorum

çok üzgünüm ya kimse anlamıyor eşim cici cici davranıyor güya hassas hassas 3 sene beklediğim yetmiyor birde 5-6 ay para biriktirmesini bekleyecekmişim deliricem allahım beni şunların umuduna koymasa bir yandan da eşimede hakvermemem mümkün değil aslında yani kaç parçaya bölündüğünü bir bilsen

canim cektiklerini biliyorum, okumustum.

sen pre seed i denedin mi?

özellikle pkolular icin ve erkek inf icin ise yarar bir ürün.
bence bir kac ayda onu dene
hem o sirada ise gir para biriktir. kafani da dagitmis olursun

ya birazda ticari geldi bana ben sadece 3 kere klomenle tedavi oldum hiç bişi denenmedi ki hemen tüp bebek yapmamı istiyorlar çıkmaz bi yoldayım sanki tek sığınacaım varlık rabbim ne yapacağımı şaşırdım işte bulamıyorum bu aralar ağlaya ağlaya mafvoldum kendi ailemde para olsa gözünü kırpmadan verir onlarda çok istiyor babam dede olmayı çok istiyor ablamında benimde olmuyor çocuğumuz

presed ovülasyon takibi içinmi bana dr senede belki en fazla kere yumurtlaman olur dedi pko ilerlemiş bende hormon değerlerin kötü dedi katı iyice umudumu kırdılar

klomen kullansam kendi kendime birde yumurta takibi yapsam olurmu ama kere kullandım cevap vermedi ki yumurtalarım en ilkinde cevap vermişti ama sonrasında olmadı hep dr lar da para için oyalıyolar bilmiyolar ki ne durumdayız

canim ovulasyon testiyle yumurtladigin günü bulup, o gece pre seed le iliskiye giriliyor, pkolu olan arkadaslar kullanip hamile kaldilar. zar zor adet olanlar filan.
hem ucuz bisey yani. sarsmaz bütceni
ben dene derim

ay çok üzgünüm ya ağlamaktan ne yazdığımı nasıl yazdığımı da tam olarak bilmiyorum kusura bakma

dr lara ne desen haklisin, bu konuda insani cok yipratiyorlar.
bizim bile bir sorunumuz olmadigi halde tüp bebek yapalim dediler hemen.
halbuki cok caresi var.

bence önce hormonlarini düzenlemelisin
hayit filan kullandin mi hic? en iyi o düzenliyormus
yada aktara gidip sorsan, pko cok ilerlemis, hangi bitki iyi gelir desen?
onlar dr lardan daha bilgili bence. en azindan kimyasal bisey vermiolar.
klomen bende kullandim ama incir klomene yüz basar. dogali varken neden klomen aliyim ki

pre seed ovulasyon degil
bir jel sadece.
iliskiden önce vajinaya SIKIYORSUN
spermleri sag salim yumurtaya ulastiriyor. yani sansi artirmak icin.
eger tüplerin aciksa bence bunu dene
17 hamile var orda bir yil olmadi sanirim deneyenlerin cogu hemen sonuc aldi
bende deniyorum, 4. defa denedim bu ay
genelde ilkinde ikincide ve altincida tuttu arkadaslarinki

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

bak burdan oku.

tr dende alabilirsin ama biraz pahali
amerikadan ebay.comda var
ingilizcen varsa orda arat bul
ovulasyon testleriyle birlikte 25 dolar civari
dedim ya calisip para biriktir bi yandan
eger preseed ise yararsa bebegin icin harcarsin paralarini
olmazsa düsünür asilama yada tüp bebek artik neyse olursun
ama mutlaka bunu denemelisin

ne yapacağımıda şaşırdım zaten şimdi ben sana şöyle anlatayım sende akıl ver bu dr senede kere yumurtlarsın belki dedi çok üzdü beni bir kere bu bir hiç kimse dememişti pko çok ilerlemişte dememişti evde hayıt var böğürtlen kökü var incir var arslanpençesi bal tarçın çörek otu arı sütü bal polen karışımı var hangisini nasıl kullanacağımı bilmiyorum hepsini almışım ama kullanmadım ben dün akşam adet oldum ama lekelenme tarzında başladı bugün söküldüm şimdi ne yapayım sence hangisini ne şekilde nasıl yapmalıyım sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…