nbr kızlar ne zamandır buralardayım ama sadece sizi izliyodum:)..benimde kırmızılar geldi ben sadece polen bal tarçın çörek otu karışımı kullanıyorum bide aslan pençesi içiyorum..bide çocuk olayını takmıyoruz kendi kendimize dedikki eşimle biz çocuk düşünmüyoruz en az 3 seneinsan sinir oluyokafaya takınca benim zaten bi sene 1 ay oldu evleneli bide biz zaman zaman yumurtlama günlerini tutturamıyoduk nedense o günlerde illa moralim bi şeylere bozuluyodu en az 5 ayı böyle geçmiştir:) 1 senin içinde toplarsan verimsiz günleri 5 ay olmuştur:)o yüzden bende hafiften alıyorum..sadece kontrol amacı ile gidicez doktora başka bi uygulama içerisine girmicem kist miyom yada adet düzensizliği iltihab yok bende yinede her ihtimale karşılık şu sütle maydanoz buharını denicem fazla uygulama göz çıkarmaz:)
benimde buğün adet günüm ama hala olmadım gerçi karnım ağrıyo adet olacam gibi inşallah olmam:Saruboceq:doktorada gidemedim korkuyorum bide size bişey sorayım doktora gidince adetli olmakta bi sakınca varmı yosa adet bittikten sonramı gitmeli
vayyy aramiza cosmopoli adinda yeni bir nese küpü katilmis:))) hosgelmis:)))
kizlar hepinize ayri ayri tisekkür ederim. insallah sag salim varirim vatana.
ilgilenen herkes sagolsun
bu arada arnavutumuzdan haberi olan var mi? nerelerde kac gündür?? merak ettim
sana bir kere özelden verecez müjdeli haberi o yüzden haber bekle artık bir aymı, üç aymı, altı aymı ne zaman veririz haberi bilmem o yüzden sen baya bir tatil yap bizden haber bekle anacım:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canım beniiiiiiim buralardayım geneldeekaydirigubbakcemile5 sizi okuyorum takip ediyorum soru soranlara cevap yazmak için bekliyoruuum..
siz idare ediyosunuz diye bende kenarda duruyorum..
canııım gözün aydın şimdideen ÖNCELİKLE TAŞINMAN HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN:teytey: ..çoğu gitti azı kaldı bak artık vatanına kavuşmana az kaldıızemuszemus..
SANA KOLAY GELSİİN ,AYAĞIN UĞURLU GELSİİİİİİN..:Saruboceq: :Saruboceq:BEN SENİ TAKİP EDİYORUM SEN MERAK ETME DUALARIMDASIIIIIN..SENİ ÇOK SEVİYORUUUUUUM:asigim::1hug:CANIMSIN ALLAHA EMANET OL
yani ne dimek istion sen sindi??? :uhm:
anlamadim valla :))
kizlar msn imi biraktim kedersize
isteyen ondan alsin, herkese izin verdim:))
eger girebilirsem tabi onada:)
saglicakla kalinnnn
[/URL]
evetttt ilk defa dükkanı ben açtım he he :jeyyar:kızımı dişçiye götürüyorum o yüzden erken kalktım öğleden sonra görüşürüz
günaydın kızlar
nasılsın
yeni gelenler hoşgelmişler
ben bugün hastalandım
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff,
sibelim nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
çok üzüldüm canım ya inşallah bir an önce iş bulur...Selam kızlar herkese günaydın nasılsınızz
Benim biraz moralim bozuk eşim işten çıkarıldıbakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı haftaya izine ayrılacaktım 1 haftalığına büyük ihtimalle biraz tatil yaparız eşimle hazır işten çıkmışken yoksa hiç izni olmayacak kaydirigubbakcemile balıkesir sarımsaklı yı düşünüyos kısmetse bir sorun çıkmazsa tabi giden varmı oraya nasıl güzelmi bi yer tavsiye edebilirmisiniz
Sibelcim hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
HEY.. millet günaydınnnnnnnn zemuszemus
kızlar nerdesiniz kaç gündür burda kök saldım :Saruboceq:
cosmpoli sende hoş geldin canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?