alkisalkisalkis süpersin everestim opuyorumnanaktan geçmiş olsun kötü birşey yoktur umarım a.s.
teşekkür ederim arkadaşlar, önemli bişey değil dişi çürümüştü onu aldırdık arkadan yeni diş gelecek,bugün yine burası sessiz bende cumartesi gidiyorum 20 gün yokumgünaydın gül yüzlü arkadaşlarım ................
Everstim geçmiş olsun cnm ögleden sonra görüşürüz
cosmopoli sende hoşgeldin aramıza
hayırlısı canım umarım bu işsizlik fazla sürmez, neyse başabaşa tatil fırsatı da iyi olmuş gidin dinlenin enerji toplayın gelince inş. hemen bebişiniz olurSelam kızlar herkese günaydın nasılsınızz
Benim biraz moralim bozuk eşim işten çıkarıldıbakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı haftaya izine ayrılacaktım 1 haftalığına büyük ihtimalle biraz tatil yaparız eşimle hazır işten çıkmışken yoksa hiç izni olmayacak kaydirigubbakcemile balıkesir sarımsaklı yı düşünüyos kısmetse bir sorun çıkmazsa tabi giden varmı oraya nasıl güzelmi bi yer tavsiye edebilirmisiniz
canım ben aktardan aldım poleni yani karışık değildi senin aldığın karışıkmış balla bilemiyorum etkisi aynı olurmu sen genede aktardan alırsan poleni daha iyi olur bence bide bal alırsın tarçında kullan hatta çörek otuda kullana bilirsin
tamam canım sağolasın
ben bu ay bunu bitireyim olmadı önümüzdeki ay da onu alırım:))
inş faydası olur ne deyim
sen bu yollamı hamile kaldın :kedi:
canım ben aktardan aldım poleni yani karışık değildi senin aldığın karışıkmış balla bilemiyorum etkisi aynı olurmu sen genede aktardan alırsan poleni daha iyi olur bence bide bal alırsın tarçında kullan hatta çörek otuda kullana bilirsin
Adetin ikinci yada üçüncü günü gitmeni tavsiye ederim zaten doktorlarda o zamanda gelmeni ister yumurtalıklarını o şekilde daha net görürler
kızlar merhabalar
bişey sorucam,buay incir kürü yapıyordum
ama bugün kürün 17 günü ben kırmızıları gördüm.küre devam etmelimiyim?
kırmızılarıda çok erken gördüm,neyapacağımı bilemiyorum.yardım edin lütfennnnnnn.
kızlar kimse yokmu hala soruma yanıt alamadımmmm
nerdesinizzzzzzzzz?
ne için oluyo bu doktor olayı neden 3 günü yani merak ettim canım? bende gidicem doktora yarın inş. o yüzden sordum.
ya kızlar bu adaçayı yağı kasıkalrımı ağrıtıyo benim
iyimidir kötümüdür anlamadım...
ama kullanmaya devam ediiciiiiimmmmm pes etmiyciiiimmmm
selam kızlar.benim asker gitti gün saymaya başladım şafak :gitme:153
kızlar merhabalar
bişey sorucam,buay incir kürü yapıyordum
ama bugün kürün 17 günü ben kırmızıları gördüm.küre devam etmelimiyim?
kırmızılarıda çok erken gördüm,neyapacağımı bilemiyorum.yardım edin lütfennnnnnn.
ya kızlar şu hayıt olayı nedir benim adetlerim düzenlidir ama ağrılı oluyo bilen birileri açıklayı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?