D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #10.141
günaydınlar hayırlı cumalar herkese
destinacım allah kavuştursun
kuzum sanada geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin...
Durum canım bebişimiz nasıl
Günaydınn şekerlerrrrrrrrr
kasık ağrısından dolayı dr gittim sabah tahlil aldı sonuçlar 1 saat sonra
böbreklerimden şüpheleniyom ben ama hadi hayırlısı
Kızlar iltihap varsa ki büyük ihtimalle var
gebeliğe engel midir? ondan mı bebek olmuyo acaba?
sevdam aşılaman ne oldu güzelim merak ettim
Durucum aşılamayı erteledi doktor rahim filminden sonra kendi haline bırakalım dedi 3 ay beklicez işte opuyorumnanaktan
sibelim şekerimi düşürmeye çalışıyorum iyiyiz canım benim bebişde iyi görünüyor ayrıntılaya gircez perşembe günü
ailenle geziyomusun
Durum dikkat et kendine... yegenimize iyi bak....
inşallah perşembe günde hiç bişey çıkmayacak aslan gibi çıkacak testen sonrada size apacık bamyasını gösterecek:)))))))
sizde aaaa diyip kalcaksınız:1shok: :1shok: :1shok:
sağol canım kızım iyi dişi çektirdik arkadan yenisi geliyor, hemen cevap yazamıyorum çünkü pc yi açıp gidip kahvaltı hazırlıyorum arada gelip bakıyorumEverset gelmiş hoşgeldinnnn
Sanada hayırlı cumalarr
kızının dişi nasıl oldu everest? geçmişe bakaamdım ben
ayyy canımm kıyamam şekerin mi çıktı şimdi diyettemisin Allah yardımcın olsun senin tatlıya düşkünlüğün yoktu fazla zorlanmassın, ya benim hamilelik zamanımda böyle şeker testi ,şeker yükselmesi, tetanoz iğnesi yoktu bunlar yeni çıktısibelim şekerimi düşürmeye çalışıyorum iyiyiz canım benim bebişde iyi görünüyor ayrıntılaya gircez perşembe günü
ailenle geziyomusun
Durucum aşılamayı erteledi doktor rahim filminden sonra kendi haline bırakalım dedi 3 ay beklicez işte opuyorumnanaktan
anladım canım rahim filminden sonra kendiliğinden olma ihtimali yüksek doktor o yüzden beklemek istemiş olabilir hayırlısı bi tanem ... bu arada eşin işten çıkarılmış çok üzüldüm olsun bulur yine herşeyde bir hayır vardır opuyorumnanaktan
inş. gerek kalmaz aşılamaya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol canım kızım iyi dişi çektirdik arkadan yenisi geliyor, hemen cevap yazamıyorum çünkü pc yi açıp gidip kahvaltı hazırlıyorum arada gelip bakıyorum
ayyy canımm kıyamam şekerin mi çıktı şimdi diyettemisin Allah yardımcın olsun senin tatlıya düşkünlüğün yoktu fazla zorlanmassın, ya benim hamilelik zamanımda böyle şeker testi ,şeker yükselmesi, tetanoz iğnesi yoktu bunlar yeni çıktı
inş. gerek kalmaz aşılamaya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sorma everestim hayatımda tansiyonumun 18 olduğunu bilmem ama o gün doktor ölçtü 18 dedi dondum kaldım şekerim hep sınırdaydı oda çıkmış 212 :1shok: 1 haftadır diyetteyim 3 beyaz yasak un,tuz, şeker sizlerde dikkat edin
dünden beri nerdeyse bütün sayfaları okudum ben kendimi tek sanıyodum allahım neden ben diyodum kendi üzüntümü unuttum anladımki bu sorunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz.Ben 11aydır istiyorum ama yok ilk zamanalar çok ağlıyodum şimdi çok fazla umursamıyorum,doktora falanda gitmedim sorunumun yada sorunumuzun ne olduğunu bilmeden bu kürleri uygulamam ne kadar doğru olur korkuyorum çünkü doktordan ve psikolojimin bozulmasından
umursamıyorum derken 22günde bir enaz4.5 gün süren adetim son 6 aydır heray 3.4 gün geç oluyo ve 2gün sürüyo ve geçen ay adetten 3.4gün önce çamur gibi akıntım oldu bu bana bebek neden olmuyo derdini unutturdu.3aylık evliyken bu akıntı vardı dr ye gittim iltihap ve yara olmadığını yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını sölemişti çocuk yapmaya karar verdiğinizde eşimin tahlil yaptırmasını istemişti, eşim 3 defa sperm tahlili yaptırdı 1.si 8milyon 2.si 66milyon 3.sü 13milyon çıkmıştı kafamçokkarıştı buarada 8milyondan 66milyona ÇAKŞIR OTU denen bi çayla yükseltmiştim :) üff
Canım adetin 2. ve 3. günü yoğunluk olduğundan ve adetliyken sorun olup olmadığını daha net görebildikleri için böyle.
canım bi şey daha sorucam benim muayene günü 6. güne denk geliyo yani doktor o zaman varmış şimdi yerinde yokmu..o zamanda bakabilirmi olurmu yani?:uhm:
internetimiz bugün kesilecek. bizde yarin gidiyoruz. kendinize iyi bakin, beni unutmayin:))
hepiniz kocaman öpüldünüz sekerler.
döndügümde herkesin isminin hamile kalanlarin arasinda olmasi dilegiyle...
sorma everestim hayatımda tansiyonumun 18 olduğunu bilmem ama o gün doktor ölçtü 18 dedi dondum kaldım şekerim hep sınırdaydı oda çıkmış 212 :1shok: 1 haftadır diyetteyim 3 beyaz yasak un,tuz, şeker sizlerde dikkat edin
kızının dişinin iyileştiğine sevindim canım diş ağrısı hiçbişeye benzemez tatil için hazırlık başladımı nereye gidiyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?