Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bi şey daha sorucam benim muayene günü 6. güne denk geliyo yani doktor o zaman varmış şimdi yerinde yokmu..o zamanda bakabilirmi olurmu yani?:uhm:

Bakmasına bakar tabiki de eğer test falan isteyecekse gelecek ay adet zamanında tekrar çağırır.Hormon testleri o zaman yapılıyo mesela.ama yine de muayene eder seni:lepi:

internetimiz bugün kesilecek. bizde yarin gidiyoruz. kendinize iyi bakin, beni unutmayin:))

hepiniz kocaman öpüldünüz sekerler.

döndügümde herkesin isminin hamile kalanlarin arasinda olmasi dilegiyle...

meyracım kendine çok iyi bak hayırlı yolcuklar umarım türkiye sana uğurlu geliropuyorumnanaktan

internetimiz bugün kesilecek. bizde yarin gidiyoruz. kendinize iyi bakin, beni unutmayin:))

hepiniz kocaman öpüldünüz sekerler.

döndügümde herkesin isminin hamile kalanlarin arasinda olmasi dilegiyle...

canımm hayırlı yolculuklar sana opuyorumnanaktan dikkat et kendine a.s. geldiğinde görüşürüz meyra teyzemmmmmm:ecrin_bebek:

everestim tatlıya bayılırım ama bebek beni yönlendiriyooo inanırmısın hiç tatlı aramıyorum genelde sebze yemek istiyorum a.s

ya birde benim kan verdiğim yer sağlık ocağına bildirmiş sağlık ocağından eve hemşire gelmiş tabi ben çalıştığım için beni bulamamış mutlaka bizi arayın diye şaşırdım devlet hamileleri ve bebekleri takip ediyormuş bunu biliyormuydunuz

ooy can dostlarımda burdaymııııııŞ..
Nasılsınıııız akıde Şekerlerım benııııııııım..
Sızı Çok Çok Çok Özledııııııııım..
Umarım herŞey yolundadır aklım hep sızlerde..
HerŞey gÖnlÜnÜzce olsuuuun..

Meyraaaam bıtanem dedıĞım gıbıı hayırlı uĞurlu yolculuklar :))))saĞ saĞlım varmanız dıleĞıleeee..tÜrkıyeye gırdınmı dua oku ve dılek dıleee:)))

DURUUM EVET ÇOK İYİ İLGİLENİYOLAR HEMDEEE..İNANIRMISIN BENİM EVE GELMİŞTİ BİKERESİNDE OZAMAN KORUNUYODUM TABİİ.BİR YIL SONRA TEKRAR GELDİ KORUNMAYI BIRAKTINIZMI BEBEK DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ DİYEE.NASIL ŞAŞIRMIŞTIIM..İLERDE BEBİŞ OLDUMU BÜTÜN AŞILARINI BİLE ONLAR TAKİP EDİYOLAR HABERİN OLSUN.ANLAYACAĞIN SENİN KAFAN RAHAT TELEFON AÇIYOLAR BİR HAFTA ÖNCE AŞI ZAMANI DİYEEE..a.sÇOK ŞÜKÜR DEVLET BARİ BU YÖNDEN ÇOK İYİİİa.s

Nerelerdesin kuzum sen özletme kendini...................

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ArnavutGüzeli, durualya+, everest+, latsibel+, sevdanehri+

işte topiğimiiin gülleriiiiiiiiii..
sizi burda eskisi gibi hep beraber görmeeek beni çok mutlu ediyoooo..iyiki varsınız

canııımmm öncelikle sayfaları tek tek okuduğuna çok sevindim ve kendi adıma teşekkür ederim... baştan itibaren her sayfamızda çok güzel bilgiler var .... umarım sende bu bilgileriden faydalanır ve kısa sürede hamile kalırsın ammmaa önce doktora gidip neyin var neyin yok iyice bilmelisin allaha emanet ol canım

evet durucum ben biliyordum bir şekilde hamilelere ulaşıyorlar onlarada görünmen lazım yoksa doğurmana izin vermezler :roflol: :roflol:şaka şaka takiptesin artık... yaaaa birisi benimde internetimi kessin yarın yola çıkcam bir sürü işim var ben ne yapıyorum burda pinekliyorum arabayı sattık bu sefer otobüsle gidiyoruz eşim fazla valiz hazırlama demişti ben bu gidişle hiçç valiz hazırlayamayacağım neyse bahane hazır eşime sen öyle demiştin derim:roflol: :roflol: :roflol:biz memlekete kırıkkaleye gidiyoruz 20 gün sonra kısmetse burdayım gelip hemen temizlik yapacağım off off işim çok ben kalkıyım en iyisi

Eve gelip senimi kotnrol ettiler bunu bilmiyordum süpermiş :lepi: devletin ücretsiz aşı yaptığını biliyorum en azından bu uygulamalar güzel öğleden sonra arayacam bakalım ne diyecekler

canııımmm bizde seni görünce mutlu oluyoruz güzeller güzeliiiiii zemuszemus

:1shok: doğurtmazlarmı :roflol: :roflol: naniknanik
canım sen hamaratsındır hazırlamışsındır valizlerini 20 gün yoksun özliycem walla şimdi kim bize günaydın mesajı atcakk :gitme: eşimin abisi orda iyi yolculuklar canım sanada :gitme:

Hoşgeldin canım nerelerdesin yaaa özlettin kendini opuyorumnanaktan

Ben bilmiyordum sağlık ocağından mı geldiler her ikinizede :umursamaz: bizim gelinde devlete gidiyor ama hiç öyle birşey olmadı kafamçokkarıştı yere göremi değişiyo acaba Ama çok güzelmiş araştırılması ilgilenilmesi bilgi verilmesi vay be devletimizde baya bir ilerle gördüm delikafadulden

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
everest, ArnavutGüzeli+, asiyah+, durualya+, kuzunaz2, sevdanehri+

valla bende özleyeceğim yerime vekil tayin etsem bak yukarıda asiyah isimli kişiyi ben gelene kadar idare eder kendisi benim ablam olurda

Bakmasına bakar tabiki de eğer test falan isteyecekse gelecek ay adet zamanında tekrar çağırır.Hormon testleri o zaman yapılıyo mesela.ama yine de muayene eder seni:lepi:

bu muayenenin adet yoğunluğu ilemi alakası var yani 6. günde keslmiyo adetim8 veya9. gün garanti bitiyo..off bide öbür ayı beklicez desene

bu sayfaya aylar önce tesadüf denk gelmiştim ve şöyle bi yazı okumuştum GÜZEL YAVRUM,BEN RAZIYIM NE ZAMAN ıSTERSEN OZAMAN GEL,YETERKı SENı BEKLEDıĞıMıZ HER GÜN HER SANıYE ÖMRÜNE ÖMÜR KATSIN..ANNEN....

EY SEVDıKLERıNı SEVıNDıRMEKTEN HOŞLANAN RABBıM,SANA AÇILAN ELLERıMıZı GERı ÇEVıRME...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…