E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #10.161
canım bi şey daha sorucam benim muayene günü 6. güne denk geliyo yani doktor o zaman varmış şimdi yerinde yokmu..o zamanda bakabilirmi olurmu yani?:uhm:
internetimiz bugün kesilecek. bizde yarin gidiyoruz. kendinize iyi bakin, beni unutmayin:))
hepiniz kocaman öpüldünüz sekerler.
döndügümde herkesin isminin hamile kalanlarin arasinda olmasi dilegiyle...
geçmiş olsun canım ya ben geçmişte görmedim sanırım rahatsızlandığını çok yükselmiş tansiyonun yaa aman dikkat et kendine ve küçük durumuza opuyorumnanaktan
internetimiz bugün kesilecek. bizde yarin gidiyoruz. kendinize iyi bakin, beni unutmayin:))
hepiniz kocaman öpüldünüz sekerler.
döndügümde herkesin isminin hamile kalanlarin arasinda olmasi dilegiyle...
bu gidişle hamile kalmak mucizevi bişey olacak hamile kalıp bebeği dünyaya getirmekte bu mucizeye dahil olacak vayyy be daha neler görecez CADIARZUayyy diyet deme bana özellikle tatlı diyeti ben biraz tatlı manyağı oluyorumda kendim, kızım ve eşimde aynı bir tepsi baklava yapıyım 3 en fazla 4 gün üç kişi bitiririz cokacimcoookneyse sen kendine dikkat et sayılı zaman çabuk geçer hem fazla kiloda almazsın doğumdan sonra acısını çıkartırsıncokacimcoook
everestim tatlıya bayılırım ama bebek beni yönlendiriyooo inanırmısın hiç tatlı aramıyorum genelde sebze yemek istiyorum a.s
ya birde benim kan verdiğim yer sağlık ocağına bildirmiş sağlık ocağından eve hemşire gelmiş tabi ben çalıştığım için beni bulamamış mutlaka bizi arayın diye şaşırdım devlet hamileleri ve bebekleri takip ediyormuş bunu biliyormuydunuz
ooy can dostlarımda burdaymııııııŞ..
Nasılsınıııız akİde Şekerlerİm benİİİİİİİİİm..
Sİzİ Çok Çok Çok Özledİİİİİİİİİm..
Umarım herŞey yolundadır aklım hep sİzlerde..
HerŞey gÖnlÜnÜzce olsuuuun..
Meyraaaam bİtanem dedİĞİm gİbİİ hayırlı uĞurlu yolculuklar :))))saĞ saĞlİm varmanız dİleĞİleeee..tÜrkİyeye gİrdİnmİ dua oku ve dİlek dİleee:)))
dünden beri nerdeyse bütün sayfaları okudum ben kendimi tek sanıyodum allahım neden ben diyodum kendi üzüntümü unuttum anladımki bu sorunu yaşamayan kimse bizi anlayamaz.Ben 11aydır istiyorum ama yok ilk zamanalar çok ağlıyodum şimdi çok fazla umursamıyorum,doktora falanda gitmedim sorunumun yada sorunumuzun ne olduğunu bilmeden bu kürleri uygulamam ne kadar doğru olur korkuyorum çünkü doktordan ve psikolojimin bozulmasından
DURUUM EVET ÇOK İYİ İLGİLENİYOLAR HEMDEEE..İNANIRMISIN BENİM EVE GELMİŞTİ BİKERESİNDE OZAMAN KORUNUYODUM TABİİ.BİR YIL SONRA TEKRAR GELDİ KORUNMAYI BIRAKTINIZMI BEBEK DÜŞÜNÜYOMUSUNUZ DİYEE.NASIL ŞAŞIRMIŞTIIM..İLERDE BEBİŞ OLDUMU BÜTÜN AŞILARINI BİLE ONLAR TAKİP EDİYOLAR HABERİN OLSUN.ANLAYACAĞIN SENİN KAFAN RAHAT TELEFON AÇIYOLAR BİR HAFTA ÖNCE AŞI ZAMANI DİYEEE..a.sÇOK ŞÜKÜR DEVLET BARİ BU YÖNDEN ÇOK İYİİİa.s
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ArnavutGüzeli, durualya+, everest+, latsibel+, sevdanehri+
işte topiğimiiin gülleriiiiiiiiii..
sizi burda eskisi gibi hep beraber görmeeek beni çok mutlu ediyoooo..iyiki varsınız
evet durucum ben biliyordum bir şekilde hamilelere ulaşıyorlar onlarada görünmen lazım yoksa doğurmana izin vermezler :roflol: :roflol:şaka şaka takiptesin artık... yaaaa birisi benimde internetimi kessin yarın yola çıkcam bir sürü işim var ben ne yapıyorum burda pinekliyorum arabayı sattık bu sefer otobüsle gidiyoruz eşim fazla valiz hazırlama demişti ben bu gidişle hiçç valiz hazırlayamayacağım neyse bahane hazır eşime sen öyle demiştin derim:roflol: :roflol: :roflol:biz memlekete kırıkkaleye gidiyoruz 20 gün sonra kısmetse burdayım gelip hemen temizlik yapacağım off off işim çok ben kalkıyım en iyisi
meyracım kendine çok iyi bak hayırlı yolcuklar umarım türkiye sana uğurlu geliropuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ArnavutGüzeli, durualya+, everest+, latsibel+, sevdanehri+
işte topiğimiiin gülleriiiiiiiiii..
sizi burda eskisi gibi hep beraber görmeeek beni çok mutlu ediyoooo..iyiki varsınız
:1shok: doğurtmazlarmı :roflol: :roflol: naniknanik
canım sen hamaratsındır hazırlamışsındır valizlerini 20 gün yoksun özliycem walla şimdi kim bize günaydın mesajı atcakk :gitme: eşimin abisi orda iyi yolculuklar canım sanada :gitme:
Bakmasına bakar tabiki de eğer test falan isteyecekse gelecek ay adet zamanında tekrar çağırır.Hormon testleri o zaman yapılıyo mesela.ama yine de muayene eder seni:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?