Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım tiple kiloyla ne alakası var bak bizde tip varda ne oluyo hiç bişey ben hala şaşırıyorum bu kıza nasıl hamile kaldım ya acemi şansı yada o zamanki bildiklerimiz şimdi unuttuk :uhm: ben gidiyimde biraz tıp kitabı okuyim işi kitabına uyduralım belkim işe yarar yoksa yıllarca uğraşsak olmuyacak

Arnavutum ben iyiyim canım izine çıkıyorum bugün sonra 1 hafta yokum bende giremeyeceğim.Eşimle biraz kafa dağıtcaz tabi bu arada adet olabilirim ve tatilim hüsran olabilir napalım artık hayırlısı diyelim

ayy sevdam bende atlamışım sen tatile gidiyordun iyi tatiller sana bi tanem güle güle git güle güle gel iyi dinlen olur mu :gitme:

slmm kızlar nasılsınız bakalım gorüşmeyeli ben yata yata büyütüyorum :kedi: :kedi:
ewet durucum saglık ocakları cok ılgılenıyolar bu konuyla cocuk olunca da gelıp bakıyorlarmıs saglıgı nasıl dıye ben asıyı 2 hafta once oldum gozunu korkutan olursa sakın aldırma bana cok agrı oluyo kolunu 2 gun kaldıramıyosun dedıler 3 gece uyku uyuyamadım asıya gıtmeden cok korktum ama ınan var ya hıssetmedım bıle agrım sızım hıcbırseyım olmadı o yuzden dogum ve hamılelık hıkayelerıne kulaklarını tıka yerimseniben sen kendı hamılelıgıne bak tatlım nasıl gıdıyor bu arada sekerın ve tansıyonun cıkmıs aman dıkkat canım benım ınsallah en yakın zamanda duzelır :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Arnavutum ben iyiyim canım izine çıkıyorum bugün sonra 1 hafta yokum bende giremeyeceğim.Eşimle biraz kafa dağıtcaz tabi bu arada adet olabilirim ve tatilim hüsran olabilir napalım artık hayırlısı diyelim

canın sağolsuun tatlım yaaa TAMPONLAR NE GÜNE DURUYOOyerimseniben..belkide olmazsııın kafana takmada bari gelmesin erkendeeen..
sana ozaman iyi tatilller kuşum keyfine baaak tadını çıkarııın.bol bol fotoraf da çektiriin ana biriniz bir facebooka kayıt olmadınızda göriiiiiim..:kedi:
öpüyorum seni iyi yolculuklaaaaaar:dance: :jeyyar:Şeniz

ayy sevdam bende atlamışım sen tatile gidiyordun iyi tatiller sana bi tanem güle güle git güle güle gel iyi dinlen olur mu :gitme:

sağol canım benim bir hafta yokum çok şeyler yazmayın bak okumak zor oluyo :lepi: valla iyi dinlenicem bir senedir bu anı hayal ediyom delikafadulden delikafadulden sende küçük durumuza iyi bak olurmu :CüvCüv:

hoşgeldiiiiiin topiğimiin güzel annelerindeeen biriiiopuyorumnanaktan biz iyiz çok şüküüüüür BİZE YUVARLANIP GİDİYOZ İŞTEEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2..
asıl sen nasılsıın POLEN TANEM NASILLAR,KEYİFLERİ YERİNDEMİİİ.OH BULMUŞ YATAN ANNEYİİİ TADINI ÇIKARSIN İÇERDE,KONFORLU KONFORLUU..:1hug:
ALLAHA EMANET OL CANIM.ALLAH SANADA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİB EYLESİİİİİİİİİN..:Saruboceq::asigim:

cemrecim özel yada devlette yaptırdığın tahlil veya muayeneler bilgisayarda otomatik olarak ekrana düşüyormuş çok şaşırdım güzel bir uygulama ... yalnız o kol ağrısını bende duydum eşimde tutturdu ben sağlık ocağında yaptırmam hiçbirşeyi diye ...sorma şeker tansiyon diyete soktu doktor endişe ediyor insan acaba bebk besleniyormu diye ama neyse vitaminler var a.s bu arada benimde erkek galiba ama tam sonuç haftaya belli olur ayrıntılı ultrasona gircem a.s canım sen nasılsın bebişimiz ne yapıyor tekme atıyormu :ecrin_bebek:

sağol canım benim bir hafta yokum çok şeyler yazmayın bak okumak zor oluyo :lepi: valla iyi dinlenicem bir senedir bu anı hayal ediyom delikafadulden delikafadulden sende küçük durumuza iyi bak olurmu :CüvCüv:

canım benim dikkat et kendine bakarım teyzesi :gitme:

CANIM NEDEMEEEEK RİCA EDERİM..
madem eşin öyle diyo sende güçlü ol ve sakın panik yapmaa,onu mahçup et bakalım biraz güçlü davran canııım.hem nevarmış kilonda herkez eminim o kiloya düşmek ister vallaaa..biz kiloluyuzda noluyoo:dilcikar: anam sen altından da olsaan yaranamazsıııııınnnkaydirigubbakcemile3 boşver sen takma kafanaa kocişin seni çok seviyokiii senin iyiliğini istiyodur benceee..
hiiiç kafana takma bak beni kızdırmaa daha çocuk doğuracaz ne diye bu korkun endişen yerimseniben.
hadii topla kendiniiii de kocişini şaşırrrt:dance: :teytey: a.s.

canım inan telaşlanma benim eşim de benden telaşlı sen ona uyma kişiyle alakalı o sen içinde iyi olacağın duygusuyla gidersen hiçbirşey oolmuyo sakın acıycak diye şartlama kendini oğluşum çok iyi teyzesi 4 boyutlu gördük eli ensesinde yatıyodu var ya inanamıycaksın görünce çok hızlı büyüyolar ,hadi bakalım teyzesi oğluma asker arkadaşı geliyo hihoyyyt benimki çok hareketli sürekli dürtüyo beni doğunca da böyle olursa yandık zemuszemus zemuszemus beslenme işine gelince hiç korkma sadece bol meyve ve sebze ye benim 6 ay bitti daha bir kilo aldım hiç birşey yememezlik etmedim özellikle memleketin bu seneki meyve rezervinin yarısını ben yedim sanırım :kedi: :kedi: doktor önemli olan bebeğin sağlıklı olması ve kilo almaso dedi senin kilo almaman önemli dedğil dedi o yuzden sakın o beslenemiyo mu diye düşünme aç kalmaz onlar hiç bişey bulamazlarsa seni yerler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım kullanacağın şeyler normal ama şeker ilacı hakkında bi bilgim yok kendini illa olsun diye şartlandırma inan hiç ummadığın zamanda bebeğin gelicek kafana takma iş bul çalış bebeği düşünme kendini oyala tabi evdede bu kürlere devam et eşinede baskı yapma bence oda istiyodur baba olmayı ama napsın maddiyat iyi olucakki o da gönül rahatlığıyla seninle doktora gitsin para olmayaınca olmuyo malesef herşeyi oluruna bırak eşinin cebi rahatlasın sende bi iş bul stresten uzaklaş birbirinizle evli olmanın tadını çıkarın nasıl olsa bebiş olur herşey yoluna girincede el ele tutuşur gidersiniz iyi bir doktora

tabiki o kadar çok kişi varki istediği zaman hamile kalamayan ama bilmiyoruz böyle karşılaşıncada tek olmadığımız için rahatlıyoruz herkez hemen hamile kalmıyo napalım bizim bebişler nazlı vede masraflı bizi biraz uğraştırmak istiyolar katlancaz yapıcak bişey yok inşallahta emeklerimiz karşılıksız kalmıcak burdaki bebek isteyen herkezin tek tek bebeği olucak

canım hayırlı yolculuklar iyice dinlen öyle gel tamamı canım seni dört gözle beklicez

ne güzel işte manken gibi bi anne olursun.. bebeğin bide kız olursa beraber giyinirsiniz kıyafetlerinizi herşeyin hayırlısı doktora git bende merak ettim doktordan gelince haber ver olurmu

canım tabiki tatil yap eğlen iyice dinlen ki bebiş dinlenmiş vicuduna gelsin ay benim annem ne kadar rahat bi anneymiş desin

zaten rahim filminden sonra ki 3 ay kendiliğinden hamile kalına biliyo geçen sene ben rahim filminden 3 ay sonra hamile kalmıştım gerçi düşükle sonuçlandı ama olsun sonuçta kalınıyo inşallah sende hamile kalıcaksın

kızlar hızınıza yetişmek mümkün değil uzaktan uzaktan okuyorum sizi bu arada bişi sölicem bi ara bu evde sağlık hizmetinden bahsettiniz ya ben size numarasını vereyim belediyeye ait bişi 0212 444 02 27 hamileler için söylüyorum böyle bir şeye ihtiyacınız varsa arayabilirsiniz

bilgimi veriyorlar bak bunuda bilmiyordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…