K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canim cok gecmis olsun kiyamam ben sana....biz hic yastik falan denememistik daha once ama bu ay yastikta koydum.benimde senin gibi ayaga kalktigim an spermler yok oluyor.esimle dun aksam konustuk o vitamin ilaclari kullnacak,ben caktirmadan keciboynuzu kurunude arada iciricem :))). birde nette okudugum kadariyla dr.folik asiti erkeklerede onermisti...onun dogrulugunu ogrenirsem onada baslariz...bende senin kurunu deniycem insallah...bakalim artik kismet.onumuzdeki gunlerde baslarim artik....cok tesekkur ederim sonuclarin yorumu icin,cok sevindim....tekrar gecmis olsun....:ecrin_bebek: bu arada sen preseed kullandinmi? ben siparis ettim gelmis benimkisi artik onumuzdeki ay insallah hepimiz hamile kaliriz...
hepimiz bir gün anne olacaz ben buna inaıyorum
vallaaa yapmadığımız maymunluk kalmıyoo,bisiklet çevirmelermi istersiniz amuda kalkıp bütün kan beynime gidiyoo midem bulanıyo busefer bağırsaklarım birbirine karışıyolarkaydirigubbakcemile3..çok pişmanım doğum kontrol hapı kullandığım için keşke kullanmasaymışım..:1no2: tecrübesizken birsürü doktora gidip kafamı karıştırıp yolladılar paralarımızıda sömürdülerkötükedihüsopiskolojim bozulmuştu bi ara..hatta bir doktorun lafını asla unutmam;NOLUR NOLMAZ BEN ÖLÜRSEM KIZIM ŞUNU BİLKİ SENİN BEBEĞİN OLUR ,TÜPLEDE OLUR.DÜŞÜNÜÜN benim ilk randüvüüm çok aşırmıştıım güya antalyanın en iyi doktoruu:dilcikar:
teşekür ederiiim canım beniiim sağoool..canım yastığı gerçekten dene bak bacakların bi 15 dk yukarıda kalsın .duvara falan daya bacaklarını..vitaminleri ikinizde ihmal etmeyin canııım ..
sana preseed geldimmii?sen internetten mii sipariş vermiştiiin..ohoo ben 2 ay olduu hala bekliyoruum bak şimdii yaaa gıcık olduuum..sen bu ay bayağı donanımlısın bakıyoruuum:jeyyar: hadii inaşşaaallah güzel haberlerini alırııız canıım:Saruboceq: ama kafana takmıyosuuun rahat ool ok muu??yerimseniben
hepimiz bir gün anne olacaz ben buna inaıyorum
evet canim preseed geldi elime ulasmadi ama tc sinirlari icinde :) bana ABD'den geldi.halamin kizi ordaydi o getirdi sagolsun.simdi onun evinde bir ara ugrayip alicam insallah...evet canim ya artik donanimli olucam yastik koymamistim ama bu ay kullandm.evet bacaklarimida duvara dayiycam artik.esim le dun aksam gaza geldik ikimizde sperm sonuclari elimizde.bana akil veriyordu gormeliydin :sm_cool: benden cok o istiyor gibiydihihoyyyt bu hafta disari cakamam hep misafirlerim gelecek ama haftaya allah nasip kismet ederse butun vitaminleri alicam.sonrada senin polem kurunucokacimcoook kullanicam...insallah rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz....bu arada esin kac yasinda benim esim 76'li bende 85 liyim.sende 84 herhalde...
vaay çok şanslısıın pre-seed konusunda.ben sipariş verdim 2 ay henüz haber yok.şimdide baktım internetten sipariş veriliyomuş.üşendim üye olmamı istiyolar..neyse bekliycem vardır bir hayır bundada..canım senin adına çok seviniyoruum valla ne güzel eşinde istiyosa artık kollarınızı sıvayın ,misafir olsada siz çalışmalara devam edin Şenizyerimseniben..hem o aralar daha iyi tutaar.aklın misafirlerde olur ,aman onlar duymasın aman belli etmeyelim derkeeen bide bakmışsınkiiiiiiiii:dance: :dance: :dance::CüvCüv::ecrin_bebek:canıım ben 84 eşimde 85 liii..ben kartlaştım eşimide küçük aldıımkaydirigubbakcemile3...ama ben onun yanındaa çocuğum resmen..yaaa kızlaar bişey sormuştum ben geçen sayfalarda heralde atladınıız.aceba siz facebook'ta kayıtlımısınııız???orda kadınlar kulübüde varmış oraya kayıt olunuyomuuuş??bilgisi olan varmıı??öpüyoruum canıım seniiii.şimdiden kolay gelsiiin BELİNE KUVVEEET yerimsenibenkaydirigubbakcemile2:asigim:
oooo herkes burda? nasiliz bakalim?
bugün tek cizgiyle yüz yüze geldim ama hayirlisi dedim gectim.
bir de evlilik yildönümümde kendimi mutlu hissetmek istiyorum. esimi seviyorum, o da beni seviyor. insallah bebis de olucak.
Allah bütün yuvalara huzur versin. hepinizi öptüm kizlar.
bir preseed birde es seciminde sansli ciktim :sm_cool: baskada sansimin calistigini gormedim:tomato: ama bunada sukur.benimde esim 76 li olmasina ragmen cok kucuk gosteriyor kaydirigubbakcemile3 biz bayanlar herzaman genc ve guzel gozukuyoruz tabi o ayri mesele :)))))).evet dedigin gibi misafirlere dalinca unutabiliyorum gerci bugune kadar cok daldim ama...........sonuc yok..hemde adetime 12 kaldi yumurtlama gunum gecti yani....sagol canim hersey icin tesekkurler...ben normal facebook'a uyeyim ama kadinlar kulubununkini bilmiyorum canim...
oooo herkes burda? nasiliz bakalim?
bugün tek cizgiyle yüz yüze geldim ama hayirlisi dedim gectim.
bir de evlilik yildönümümde kendimi mutlu hissetmek istiyorum. esimi seviyorum, o da beni seviyor. insallah bebis de olucak.
Allah bütün yuvalara huzur versin. hepinizi öptüm kizlar.
amin canim sagol.herkesin evliligi mutlu olsun.
bu preesed ovulasyon testiyle mi beraber kullaniliodu ? biliyormusunuz burda eczanelerde var preesed. gidip hemen alabiliosun. keske elimde olsa, size yollardim, beklemezdiniz aylarca:)
e daha ne olsuuun eşin seni sevip sayıyosaaa...canım beniim KUTLARIIIIZ OZAMAANa.s...allah size ilk başta sağlık,mutluluk,huzur aşk dolu nice yıllar versiin. eşin senin herzaman değerini bilsiiin ..veee size boy boy rabbim çocuk versiiiiin... BERABER YAŞLANMANIZ DİLEĞİLEEE,HERŞEY GÖNLÜNÜZCEE OLSUUN ..çizgiyide takma kafanaa bundada vardır bir hayıır. rabbim işlerimizi yola soktuktan sonra bizim için hayırlı olan bebişlerimizi gönderecektiir.bundan hiiç şüphen bile olmasııın..bende seni öptüüm AMİİİİİİİİN SENİN YUVANADAA:1hug::asigim:
..eylülcüm daha ne olsun eş seçiminde şanslıysan gerisini boşver..artık bundan sonraki hayatımızda hep onlar var ..anlayışlı sevgi dolu kocalarımız olduktan sonra hayatta bütün zorlukların üstesinden geliriz allahın izniyle.bir de bebişlerimiz geldimi...tamam artık degmeyin keyfimize yupppppppiii.az kaldı sabır.
:1shok:VAAAY demek eczanelerde var haa.abe bizede gündereeenee beaa..kaydirigubbakcemile3nekadar şanslısıın seeen bak ,bence onuda al kullan eğer ucuzsa canım..çok faydası var.kibele arkadaşımın tek tüpü ile bu pre-seed ile hamile kaldıı..denemeni tavsiye ederiiim..
..eylülcüm daha ne olsun eş seçiminde şanslıysan gerisini boşver..artık bundan sonraki hayatımızda hep onlaet r var ..anlayışlı sevgi dolu kocalarımız olduktan sonra hayatta bütün zorlukların üstesinden geliriz allahın izniyle.bir de bebişlerimiz geldimi...tamam artık degmeyin keyfimize yupppppppiii.az kaldı sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?