E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
fıstığım benim.sen hiiiiiç kafana takma böle olumsuz eleştiri yada soruları.bak benim bebeişim olmadaı daha ama en azından adaçayı yağı sayesinde enfeksiyon diye bişi de kalmadı bende.herşeyde vardır bi hayır.biz seni çok ama çok seviyoruz.sana minnettarım.canım arkadaşım.8 bebiş yola çıktı bile.bizimde olcakkkkk.burada bangır bangır bağıracağız hamileyim diye.seni çok öpüyorum tatlı arkadaşım benimmm.
Slm kızlar, arnavutgüzeli84 canım takma kafana 5 parmağın beşide bir değil.rabbim inş.her isteyene hayırlı evlatlar versin.Bende antalya da ikamet ediyorum sen merkezdemisin.Kader arkadaşım benimde bebiş yok temmuz gelse 2 yıl olacak.seninle tanışmak bilgi paylaşımında bulunmak isterim eğer sende istersen tabi.Allah a emanet olun canlarım.
arkadaslar esimin sperm sonuclari hakkinda yorum yaparmisiniz?..dr olmadigindan sonuclari gosteremedim..
spermatozoa sayisi:62.000.000 cc
total spermatozoa:198.400.000
yuvarlak hucre sayisi:2.100.000cc
lokosit;904.000 cc
hizli ileri harektl:%15
yavas ileri harktl%25
yerinde %15
hareketsiz%45
sanirim sadece hareket problemimiz degilmi? bu sonuclarla hamile kalbilirmiyim acaba?
canııım beniiiim inaan hiç bir bilgiiim yoook:sm_confused:napıcaz bende merak ettim baaak:uhm:bunu buldum bi bak inşallah yardımcı olur sanaCADIARZU
Canıııım hadi bakalım HAYIRLI VE UĞURLUUU olsuuun :teytey: bekliyoruuuz sabırsızlıklaaa..inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur seni bırakmaaaz :Saruboceq:dualarım seninlee sağlıcaklaa kaal:1hug:herşey gönlünce olsuuun..5 gün sonra buralaar İNLESİİİİİİİİİN:dance::CüvCüv::ecrin_bebek:
xxeylulxx canım dr lar sadece ileri hızlı hareketliye bakıyorlar.o önemli yani.oda bebek sahibi olmanız için yeteri düzeyde canım.benim eşimde yaptırdı ordan biliyorum
slm kızlar eylul bu sonuçu doktora gösterdinmi
slm kızlar eylul bu sonuçu doktora gösterdinmi
canııım xxeylulxx bizde dün eşime beraber baktın sonuçlara gayet iyi dedi eşim hamile kalınabilir dedi kafasına takmasıın,,herşey olumluu,sen yinede onada kçiboynuzu pekmezni yedir bakalım ,,hadii inşallaaah tutaaar..birde size bşey söyliycem ben bir yıldır ilişkiden sonra yastık koyuyodum ama yinde hepisi, dışarı çıkıyoduuu(zaten yastık dediğin incecik bişeey)neyse bu ay bacaklarımı hem yukarıya diktiim hem 3-4 adet ystık koydum belime..hattaa eşim kaç kere öyle salladı beniii çalkaladııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 resmen ağzımdan çıkacaak-tatlicadiarzu-..inanırmısınız sabah kalktığmda dışarıya hiç bireşy çıkmıyoo..:dance:demekki bayağı derine gidiyo bunlar böyle yapıncaa..bakalım bu yakın zamanlarda nolucaakCADIARZU..KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIIIN HAVALAR ISINIYO YAVAŞ YAVAŞ,o yüzden doğurganlık zamanı da başlıyoo,ama bu aralar acayip şekilde salgın var herkez grip,bende çok hastayım kulaklarım duymuyoo ,yutkunamıyoruuum,boğazım ağrıyoo:çok üzgünüm: sağlıcakla kalııın,öpüyorum hepiniziiia.s.
canııım xxeylulxx bizde dün eşime beraber baktın sonuçlara gayet iyi dedi eşim hamile kalınabilir dedi kafasına takmasıın,,herşey olumluu,sen yinede onada kçiboynuzu pekmezni yedir bakalım ,,hadii inşallaaah tutaaar..birde size bşey söyliycem ben bir yıldır ilişkiden sonra yastık koyuyodum ama yinde hepisi, dışarı çıkıyoduuu(zaten yastık dediğin incecik bişeey)neyse bu ay bacaklarımı hem yukarıya diktiim hem 3-4 adet ystık koydum belime..hattaa eşim kaç kere öyle salladı beniii çalkaladııkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3 resmen ağzımdan çıkacaak-tatlicadiarzu-..inanırmısınız sabah kalktığmda dışarıya hiç bireşy çıkmıyoo..:dance:demekki bayağı derine gidiyo bunlar böyle yapıncaa..bakalım bu yakın zamanlarda nolucaakCADIARZU..KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIIIN HAVALAR ISINIYO YAVAŞ YAVAŞ,o yüzden doğurganlık zamanı da başlıyoo,ama bu aralar acayip şekilde salgın var herkez grip,bende çok hastayım kulaklarım duymuyoo ,yutkunamıyoruuum,boğazım ağrıyoo:çok üzgünüm: sağlıcakla kalııın,öpüyorum hepiniziiia.s.
kız bebeğim olsa bu topikte ne işim var kaydirigubbakcemile3 biz karar verdik hemen o gün dr a gittik önce eşim sonra ben muyene olduk bir sorun varmı diye sorun yok çok şükür 3 ay kadar oldu deneyeli ama daha gelen giden yok gamyoncuiremsu bende burdaki küre başladım işte kısmet artık rabbim nezaman kısmet ederse :Saruboceq: dileyen herkese hayırlısıyla versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?