şimdi farkettimde yazdığım mesaj slogan gibi olmuş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızz inşallah allahmı söyletti ama ben öyle hemen 1 ayda kalabileceğimi sanmıyorum zaten bu son tedavi görüşüm olcak bu seferde olmassa büyük konuşmim ama daha doktora gitmicem bırakcam herşeyi yıllardır bıktım artık uğraşmaktan
kızlar bende pco luyum ve dün hamile olduğumu öğrendim,Allah herkese nasip etsin...
kızlar bende pco luyum ve dün hamile olduğumu öğrendim,Allah herkese nasip etsin...
yaa ben girince niye herkez kaçıyo bendemi bi gariplik var acaba
kızlar kaçmayın söz ısırmıcam sizi
Benim bugüüün evlilik yıldönümüüüüüüüüümmafoldumben ve hiç biriniz farketmediniiiiiiiiiz:dilcikar: KÜSTÜÜÜÜÜÜÜM GELMİYCM BİRDAHAA ÇOCUĞUMUN YÜZÜNÜDE GÖSTERMİYCEM İŞTE SİZEEEElülülülülülü
ANAM 3 YILI DEVİRDİİİİİİİİİK DİLE KOLAAAY 3 delikafadulden ..
AŞKIMI ÇOK ÇOK SEVİYORUUUUUUUUM RABBİM ONU BAŞIMDAN EKSİK ETMESİİİİİİİİN:Saruboceq: RABBİM BİZE HAYIRLI BİR EVLAT GÖNDER ARTIK LÜTFEEEEN ŞU TEMİZ KALPLİ KOCİŞİMEE BABA OLUCAĞINI MÜJDESİNİ VEREYİM NOLUR ALLAHIIIIIIIIM..:Saruboceq:
Allah Hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin canım
ne denedin peki biraz bilgi verirmisin .
bende alternatif tıbba yeni yöneldim de ne duyarsam yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?