Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızz inşallah allahmı söyletti ama ben öyle hemen 1 ayda kalabileceğimi sanmıyorum zaten bu son tedavi görüşüm olcak bu seferde olmassa büyük konuşmim ama daha doktora gitmicem bırakcam herşeyi yıllardır bıktım artık uğraşmaktan

yaa ben girince niye herkez kaçıyo bendemi bi gariplik var acaba

kızlar kaçmayın söz ısırmıcam sizi

kızlar bende pco luyum ve dün hamile olduğumu öğrendim,Allah herkese nasip etsin...

şimdi farkettimde yazdığım mesaj slogan gibi olmuş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bende farkettimmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

pes etmek yok canım klava:

kızlar bende pco luyum ve dün hamile olduğumu öğrendim,Allah herkese nasip etsin...

allah kucağına almayı nasip etsin canım :ecrin_bebek:

yaa ben girince niye herkez kaçıyo bendemi bi gariplik var acaba

kızlar kaçmayın söz ısırmıcam sizi

ben mutfaktayım misafirim var çok yoruldum dadlumuda yapıp geliyorum ne hamarat kadınım 1 saatte bisürü şey yaptım bakma bi çocuk yapamıyorum laelaelaelaelae

bende şimdi bi duş alcam sonrada işe girişcem baya bi iş birikti evde temizlikten sonrada yemek yapılcak akşamda belki oğluşla bi dışarı çıkarız bisiklet sürmeye gideriz zaten okullar açılınca hiç biryere gidemicez son 1 ayımız kaldı gezmek için

kolay gelsin bels ne tatlısı yapcan sorması ayıp

kız allah canını almazsın senin KEDERSıııııııZ..ANAM NE OOO öylee kız duyan basacak şimdi burayıı.anam üfürükçü değilim ki beeeen abooow valla çok utandım..babaannem sağolsun o söyledi bende paylaştım rabbim vesile olmuş poleni yaratmış her derde deva sonrada bebiş vermiiiiiş..
allah herkeze nasib eylesiiiiin..AMııııııııN..
lolo canııım hasta olursanda hiç canını sıkma napalım allah büyük vardır bundada bir hayır.hayat insanı çok olgunlaştırıyo.ben burda neler yapardım her hasta olduğumda ama baktım gene günaha giren been bir b..k olmuyo maesef ..her ay ümit edip beklemeeeek ayrı bir duygu dilerim rabbim yakında hepimize o duyguyu vesile kılaaaaaar..

Hayırlısı olsun canım beniim GZÖÜN AYDIIIIIN..
rabbim hayırlı evlat ,sağlıklı evlat nasib etsin..
hayırlı ve kolay hamilelikle beraber ,sağlıklı doğum yapman dileğile:Saruboceq:
:1hug: a.s.

Benim bugüüün evlilik yıldönümüüüüüüüüümmafoldumben ve hiç biriniz farketmediniiiiiiiiiz:dilcikar: KÜSTÜÜÜÜÜÜÜM GELMİYCM BİRDAHAA ÇOCUĞUMUN YÜZÜNÜDE GÖSTERMİYCEM İŞTE SİZEEEElülülülülülü

ANAM 3 YILI DEVİRDİİİİİİİİİK DİLE KOLAAAY 3 delikafadulden ..
AŞKIMI ÇOK ÇOK SEVİYORUUUUUUUUM RABBİM ONU BAŞIMDAN EKSİK ETMESİİİİİİİİN:Saruboceq: RABBİM BİZE HAYIRLI BİR EVLAT GÖNDER ARTIK LÜTFEEEEN ŞU TEMİZ KALPLİ KOCİŞİMEE BABA OLUCAĞINI MÜJDESİNİ VEREYİM NOLUR ALLAHIIIIIIIIM..:Saruboceq:

arnavutum doğru söylüyosun lakin ben bu sefer doktorumun dediklerini tam tedbir yapıcam rahim filmide çekincem ama olmassada napim gerçi geçen sefer rahim filminden 3 ay sonra hamile kalmıştım belki gene öyle olur diye bi ümit var içimde yaa hamile kalabiliyosam niye doktora gitmeden kalamıyorum anlamıyorum

acep denkmi getiremiyorum ne ama kanıtlanmış 3 hamilelik geçirdim 3 ündede yumurtlama gününe falan dikkat etmedim rast gele ilişkiler oldu denk geldi kendiliğinden demekki bişey eksik ama ney ??

arnavutum allah nice 3 seneler versin canım inşallah birbirinizin yaşlılığınızdada birlikte olmanız dileğimle evet canım yıllar su gibi akıp gidiyo

amin canım allahım tüm dualarını kabul etsin canım inşallah 4. yılınıza bebeğinizle girersiniz

iyi dileklerininz için çok teşekkürler kızlar,

Allah Hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin canım
ne denedin peki biraz bilgi verirmisin .
bende alternatif tıbba yeni yöneldim de ne duyarsam yapıyorum :)

Nice Güzel Senelere Hep Birlikte Girin :)
Yüzünden güller eksik olmasın ,
bu mutlu gününde Allah gönlündekinide versin inşl sana .
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :)

nice senelere arnavutgüzeli 15gün var aramızda inşallah 4.yılımız hamile geçecek demedi deme sositososito

ya kızlar bu preseed ne şimdi önceki sayfalarda aramayım:Saruboceq: bikaç arkadaşımızın onunla hamile kaldığını okudum fakat tam olarak ne için kullanıldığını anlamadım :uhm::uhm:

Allah Hayırlı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin canım
ne denedin peki biraz bilgi verirmisin .
bende alternatif tıbba yeni yöneldim de ne duyarsam yapıyorum :)

canım sadece 15 gün soğan suyu içmiştim o kdar başka bişey yapmadım,Allah isteyen herkese versin...

canlarım merhaba... umarım hepiniz iyisinizdir.. ben kaçgündür topiğe giremedim.. size müjdeli haber verecekten terslikler oldu.. bu ay hamile olduğumu öğrendim malesef bebeğimi kaybettim.. 14 ünde hasta olmam gerekiyordu..mafoldumben mafoldumben olmadım.. kan tahlili yaptırdık ve sonuç pozitifti değer çok düşüktü.. sabah kanamam açıldı doktor riskli olduğunu söyledi.. dinlenmem gerektiğini söyledi.. dinlendim herşeyime dikkat ettim ama bebeğim bana tutanamadı malesef düşükle sonuçlandı..senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama çok kötüyüm sinirlerim bozuldu birkaç gün daha topiğe giremeyebilirim haber vermek için yazdım..mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…