Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off ben yazdım ben kaçtım dimi ama valla adetim bitti ya bugün ayıptır sölemesi laptop benim kucağımda ben eşimin kucağında yatakta bulduk kendimizi bırakmadı ama aklım hep burdaydı ve bu yüzden yemin ederim bornozlayım şu an giyinmedim bile ama kıslar adetim yeni bittiği için beklemedim hemen duş aldım nede olsa yumurtlamam olmaz diye sizce iyimi ettim

bu arada adetim aslında dün bitti dün son damla gelmişti ben kendime bekleme süresi veriyorum en az bir gün ve ped koyuyorum ki eşim yoklasa bile bitmedi sansın :) ne olur ne olmaz dimi

esmyrna, SadeceMeyra merhabalar kızlar nasılsınız sizde burada görünüyorsunuz şu an :)

esmyrna, SadeceMeyra merhabalar kızlar nasılsınız sizde burada görünüyorsunuz şu an :)

İyiyim şeker sen nasılsın ben zaten buranın müdavimi oldum benim adetimde bugün bitti gi ama az az geliyo perşembe kısmetse açılışı yapıcazyerimsenibenAllah yüzümüze bakar inşallah:Saruboceq:

inşallah canım ben unuttum yine burayı ama mesajı yazdıktan sonra baktım baktım gelmemişti mesaj face kapılmışım bende

şu an yanıyor alt taraf yanıyor mu soğuyor mu anlamadım gerçi adaçayı yağını koydum ama tamponu baya batırdım yağa çok oldu bu sefer yani bakalım inşallah içimdeki kötü şeyler varsa söker atar

kuzunaz ben 3 gündür yapıyorum bu 4. gecem olacak. Benim aldığımın üzerinde sadece adaçayı yağı yazıyordu henüz ben de sökülen bir şey olmadı. Doğru şeyi aldığımı düşünüyorum kokusu aynı arnavutgüzelinin yazdığı gibi vicks kokusu. ben de tampono döküp içeri sokuyorum ama henüz bir şey yokCADIARZU

bendede olmadı akıntı henüz 2. günüm bugün uyguluyorum yarın bakacağız artık eğer gelmediyse bişi yok demektir temizdir bence çünki eltim kasıkları ağrıyor ve az da olsa idrara çıkıyor du ben kullan dedim 2 gün kullandı bayağı bi akıntısı olmuştu ama onun kisi ya sistit yada böbrekte kum da olabilir ama iltihaı da var dı bence ki söktü

kedersizde burada merhaba canımcığım ne var ne yok uyumamışsınız sizde benim gibi

esmyrna sen korunmayı bırakmıştın bebek düşünmeye yeni başlamıştın sanırım

ben de 2 gün daha yapayım perşembe bırakayım gelmiyorsa çok şükür diyeyim di mihihoyyyt polen tozu ile bala devam tabii.

herhangi bir sorun yoksa inciri de yap istersen yani ben yapmaya başladım ama pko ve hipoglisemi olduğu için şekerli besinler yasak ki dokunuyor inciri 3 gün kullanıp bıraktım şimdi böğürtlen kökü içiyorum balpolenarısütü karışımı bal tarçın çörek otu karışımı sabahlar birde hayıtın ilaç şeklinde olanını kullanıyorum

sen ne kadardır istiyorsun kuzunaz bizim bu ay 3. denememiz olacak allah büyük inşallah yardımcı oluropuyorumnanaktan

ben evleneli 2 sene 8 ay oldu korunmadım hiç bekarlığımdan beri biliyordum pko olduğumu ve çocuğumun tedavisiz olamayabileceğini ama pek tedai oldum sayılmaz yani 3 kere ovülasyon uyarıcı ilaçla ama bunlarda çok güçlü tedaviler değil valla maddi olarak şu an müsait değiliz bi bebeğimiz olsa bakarız çok şükür ama tedaviler ssk da yok o kadar pahalı diyolar ki geçenlerde bi tüp bebek merkezine gittim aşılama 750 ilaçlarla 1500 ü bulur dedi ama bana tüp bebek önerdi aşılama olunca riski varmış çok fazla yumurtam oluşurda hipersitimilasyon sendromu yaşarmışım yani karın ve göğüslerde su toplama olurmuş ama bu tüp bebekte olmazmış çünki yumurtalar kendiğinden atılmaya bırakılmıyor hepsi toplanıyormuş valla ben nerde tüp bebek nerde 4500 dedi valla çok zor hem istemem hemen tüp bebek denemyi daha ne tedavi oldum ki para için bu dr ların yapmayacağı şey yok ben medikal firmada çalışıyordum neler var neler neyse boşver en iyisi güvnmiyorum ama bir yandanda mecburuz onlara ama onlarda birer araç sebep sadece önce allah tan herşey vaktin oldukça elini karnına koyup ya şafi diye tesbih çek ama önce niyet et sorun eşimde veya bendeyse her neyse allahım şifamızı ver bize hayırlı bir evlat nasip et diye niyet edebilirsin örneğin ya şafi unutma şifa veren anlamında

sen nasıl korundn doğum kontrol hapıylamı eğer doğum kontrol hapı kullandıysan nasıl etki ettiğini biliyorsundur ama ben yinede söyliyim d.k. hapları yumurtlamayı engelleyerek adet olmayı sağlar yani doğum kontrol hapı kullandığın zaman yumurtlaman olmaz ve bıraktıktan sonra bu süre devam edebilir bişi daha söyleyeyim bu konuda ben klomen kullanırken 3 yumurtam oldu 11 mm kadar büyüdü ve kaldı gelişmedi o ay adet oldum ve tekrar yumurta takibi için dr a gittiğimde o gelişmeyen yumurtalardan biri kist olarak kalmıştı ve doğum kontrol hapı kullanmıştım o ay bi dahaki ay adet olunca kist yok olmuştu fakat klomen kullanmama rağmen tekrardan hiç yumurtam olmamıştı yani gelişen gelişmeyen hiç yoktu yani d.k hapının arkasından oldu bu böle olabilir seninde tabi eğer d.k. hapı kullandıysan

kuzunaz doktorlar acayip sömürüyorlar bizim allaha şükür sağlığımız %100 karşılanıyor bunu bildiklerinden grip için gitsen bile emar istiyorlar o yüzden güvenebileceğim sadece bir doktorum var. Bence tamam herşeyi yaptım demeden o kadar külfetli şeyin altına girmeyin hangimiz parayı kolay kazanıyoruz ki düşünmeden kolayca verelim. Allah büyük dualarımızı kabul eder. pkosu olupta hamile kalan bir sürü üye vardı forumda. Dediğin gibi şifayı veren de alllah alan da. Ben bu ay medismartın ovulasyon testini aldım bakalım onu deneyeceğim. onun içindede 5 tane varmış umarım yeter 27 tl çünkü:bbo:

inşallah olur bende ovülasyon testi aldım bekliyorum gelmesini gittigidiyordan aldım bu arada kasıklarım ağrıyor şu an adaçayı yaından

ben 4,5 senelik evliyim ilk 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ama beni çok şişirdi ve sinirli gergin biri olmuştum. sonra eşim korunmaya başladı . Ama aklıma geliyor bi sürü kişi eşi korunurken hamile kalmış patlak p den yani. ben de hiç mi olmadı diye aklıma gelmişti. benim dayımın kızı uzun süre doğum kontrol hapı kullandı ve yumurtaları tembelleşti bir sürü tedavi olmak zorunda kaldı ve 40 yaşında çocuk sahibi oldu tabii o yaşta çocuk sahibi olmak ta kolay değil bu sefer sinirleri çok bozuk.

evet kesinlikle doğru eşi korunurken hamile kalan çok annem örneğin hep der sperme bile gerek yok zevk alırken bi akıntı gelir ya ondan bile kalınır derdi annem ama bi baktır eşinede sperm sayısına saadece bir laboratuvara gidecek sperm verecek çok zor değil

Ah bir kabul etse. şimdi dr 6 aya kadar yolu var dedi ya. onu bekliyor ama bu ay olmazsa artık kolundan tutup götüreceğim.:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…