esmyrna, SadeceMeyra merhabalar kızlar nasılsınız sizde burada görünüyorsunuz şu an :)
şu an yanıyor alt taraf yanıyor mu soğuyor mu anlamadım gerçi adaçayı yağını koydum ama tamponu baya batırdım yağa çok oldu bu sefer yani bakalım inşallah içimdeki kötü şeyler varsa söker atar
bendede olmadı akıntı henüz 2. günüm bugün uyguluyorum yarın bakacağız artık eğer gelmediyse bişi yok demektir temizdir bence çünki eltim kasıkları ağrıyor ve az da olsa idrara çıkıyor du ben kullan dedim 2 gün kullandı bayağı bi akıntısı olmuştu ama onun kisi ya sistit yada böbrekte kum da olabilir ama iltihaı da var dı bence ki söktü
herhangi bir sorun yoksa inciri de yap istersen yani ben yapmaya başladım ama pko ve hipoglisemi olduğu için şekerli besinler yasak ki dokunuyor inciri 3 gün kullanıp bıraktım şimdi böğürtlen kökü içiyorum balpolenarısütü karışımı bal tarçın çörek otu karışımı sabahlar birde hayıtın ilaç şeklinde olanını kullanıyorum
ben evleneli 2 sene 8 ay oldu korunmadım hiç bekarlığımdan beri biliyordum pko olduğumu ve çocuğumun tedavisiz olamayabileceğini ama pek tedai oldum sayılmaz yani 3 kere ovülasyon uyarıcı ilaçla ama bunlarda çok güçlü tedaviler değil valla maddi olarak şu an müsait değiliz bi bebeğimiz olsa bakarız çok şükür ama tedaviler ssk da yok o kadar pahalı diyolar ki geçenlerde bi tüp bebek merkezine gittim aşılama 750 ilaçlarla 1500 ü bulur dedi ama bana tüp bebek önerdi aşılama olunca riski varmış çok fazla yumurtam oluşurda hipersitimilasyon sendromu yaşarmışım yani karın ve göğüslerde su toplama olurmuş ama bu tüp bebekte olmazmış çünki yumurtalar kendiğinden atılmaya bırakılmıyor hepsi toplanıyormuş valla ben nerde tüp bebek nerde 4500 dedi valla çok zor hem istemem hemen tüp bebek denemyi daha ne tedavi oldum ki para için bu dr ların yapmayacağı şey yok ben medikal firmada çalışıyordum neler var neler neyse boşver en iyisi güvnmiyorum ama bir yandanda mecburuz onlara ama onlarda birer araç sebep sadece önce allah tan herşey vaktin oldukça elini karnına koyup ya şafi diye tesbih çek ama önce niyet et sorun eşimde veya bendeyse her neyse allahım şifamızı ver bize hayırlı bir evlat nasip et diye niyet edebilirsin örneğin ya şafi unutma şifa veren anlamında
sen nasıl korundn doğum kontrol hapıylamı eğer doğum kontrol hapı kullandıysan nasıl etki ettiğini biliyorsundur ama ben yinede söyliyim d.k. hapları yumurtlamayı engelleyerek adet olmayı sağlar yani doğum kontrol hapı kullandığın zaman yumurtlaman olmaz ve bıraktıktan sonra bu süre devam edebilir bişi daha söyleyeyim bu konuda ben klomen kullanırken 3 yumurtam oldu 11 mm kadar büyüdü ve kaldı gelişmedi o ay adet oldum ve tekrar yumurta takibi için dr a gittiğimde o gelişmeyen yumurtalardan biri kist olarak kalmıştı ve doğum kontrol hapı kullanmıştım o ay bi dahaki ay adet olunca kist yok olmuştu fakat klomen kullanmama rağmen tekrardan hiç yumurtam olmamıştı yani gelişen gelişmeyen hiç yoktu yani d.k hapının arkasından oldu bu böle olabilir seninde tabi eğer d.k. hapı kullandıysan
evet kesinlikle doğru eşi korunurken hamile kalan çok annem örneğin hep der sperme bile gerek yok zevk alırken bi akıntı gelir ya ondan bile kalınır derdi annem ama bi baktır eşinede sperm sayısına saadece bir laboratuvara gidecek sperm verecek çok zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?