Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

esrammm ne diyorsun sen :1shok: :1shok: canım benim yaa inan mesajını okurken tüylerim diken di,ken oldu ccanım arkadaşım yaa ne olur üzülme bak birazda olsa sevinmelisin hamile kalabiliyorsun demekki canımm ya inan ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm bende :teselli:

Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatınıza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Ömür boyu mutluluklar dilerim.
canım arkadaşım inşallah seneyede bebğinizle kutlarsız

ya kızlar bu preseed ne şimdi önceki sayfalarda aramayım:Saruboceq: bikaç arkadaşımızın onunla hamile kaldığını okudum fakat tam olarak ne için kullanıldığını anlamadım :uhm::uhm:
canım sen şu linki tıkla daha detaylı yazıyor burda http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

canım yeni girdim topiğe allah bir yastıkta kocatsın sizi evlilik yıldönümünüz kutlu olsun işallah yavrunu en kısa zamanda kucağına alırsın

canıım ya ne diyorsun çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm allah sana ve eşine sıhhat ve sağlık versin inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın canım dikkat et kendine üzülme lütfen herşeyde bir hayır vardır

çok geçmiş olsun .
üzülme her işte bir hayır vardır . çok üzücü bir durum . bu dönemi yanlız geçirme kendine dikkat et
inşl kısa zamanda başka bir gebelik yaşarsın allah kucağına almayıda nasip eder
Tekrar çok geçmiş olsun

kızlar bende pco luyum ve dün hamile olduğumu öğrendim,Allah herkese nasip etsin...

merhaba arkadaşım allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl hamile kaldığınıda anlatabilirmisin bize bende pko luyum da fikrimiz olsun aallah ikinizede ve eşin de dahil üçünüzüde uzun ömür versin

canım seninle aynı yaştayız hemde aynı senelerde evlendik sanırım bende 2006 da ama aralıkta evlendim evlilik yıldönümün hayırlı olsun arkadaşların dediği ve dilediği gibi inşallah seneye bebişinizle kutlarsınız

arkadaşım üzülme belki hiç hamile olduğunu öğrenmeden kanaman başlar ve adet olsun zannederdin belki bizde bilmeden böyle şeyler yaşamışızdır ama bilmiyoruz işte ama olumlu açıdan bakarsan en azından hamile kalabildiğini öğrendin kendini üzme arkası gelecek bebeğin tutunacak sana bunu düşün genelde böyle oluyor merak etme dua et

arkadaşlar sürekli çocuk düşüren kadınlar için sürhubat duasını okuyolar diye biliyorum ben nette çoookkk araştıran biri olduğum için bunu da duydum surhubat duası diye araştırırsanız gogıl amca size bilgi verecektir

arnavutgüzeli burada görünüyorsun kutlama yok mu bugün madem burdasın bana yaz o zaman :) şaka bir yana bişi soracaktım adaçayı yağını dün denize girerken adetli iken kullandığımız tamponlar varya ona döküpte kullandım ama zeytinyağı çok oldu bişi daha var bu yüzden midir bilmiyorum ama adaçayı yağını allttan mideme gelen bi tadı olmadı sence nedendir ki bu tamponda içime sinmedi en iyisi gazlı bez bence eltim öle yapmıştı ilk başta bişi hissetmediğini söyledi sonra birden aaa tadı ağzıma geldi dedi eltimde iltihap için filan kullanmıştı ama akıntısı gelmişti bayağı sonradan

nasıl yaniii?? e ne gerek var tatlım birdaha rahim filmi çektirmeye ozaman.sen hamile kalmışsın zaten,dış gebelikte geçirmemişsin neden rahim filmi isteniyo anlamadım.madem düşük yaptın bence HİSTERESKOPİ YAPTIR HEM RAHMİNE BAKILSIN HEMDE İÇİ TEMİZLENİR BELKİ ENGEL VAR DÜŞTÜĞÜ İÇİN..
sen şimdi bana kızma nolur belkide anlattın inan karıştırıyorum artık ben..doktora gitmemezlik yapamıyoruz işte her ay çare aradığımız kendimzee normaldir yani.
bence gebeliğinin tutması sebebi kafandan attığın içindir,o yüzden tutmuş boşuna demiyo doktorlar biraz düşünmemeye çalışıııın diye ama nerdeee,daha o sıradaa aceba tutarmı diye düşünüyorum hemen yastıkları yerleştiriyoruz bacaklarım çürüdü yaw duvarlara dayaya dayayaaa-tatlicadiarzu-.

amiiiin canım BENİİİM ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİM SAĞOL SAĞOOOOL..
evet hemde su gibi valla biz aslında 9 yıldır beraberiz,yok flört zamanı yok nişanlı ancak evlendik etti 9 yılkaydirigubbakcemile3 Şeniz :asigim:..
amiiiiin inaşşalaaah bu yıl çocuğumuzu bari kucağıma alırııız i,nşallaah dediğin gibi olur..sağol tekrarbuyrunnnnnnnnn :1hug:

geçmş olsun canım, üzülme hayrlısı böyleymiş,inşallah önümüzdeki aylarda sağlıklı hamile olursun.

Nice Güzel Senelere Hep Birlikte Girin :)
Yüzünden güller eksik olmasın ,
bu mutlu gününde Allah gönlündekinide versin inşl sana .
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun :)

:1hug:teşekürederiiiiiiiiiim çok çok sağoooool..:asigim:
amiiiin aseel amin duacılarımla berabeeer bütün güzel dileklerine amin ve teşekürler rabbm bu dileklerinin iki katını sanada geri çevirsin sağol tatlım:asigim: a.s...

nice senelere arnavutgüzeli 15gün var aramızda inşallah 4.yılımız hamile geçecek demedi deme sositososito

yaa öylemiii:asigim: şimdideen bende kutlarım tatlııım..nice nice sağlıklı yıllara rabbim size huzur bereket anlayış ve aşk dolu nice yıllar nasib eylesin çocuklarınla berabeeeeer...
amin yaa inşallaaah dediğin gibi olur bu yıl bize uğurlu gelsin 4 .yılın başındada evlatlarımızı kucağamıza almak nasib olsuuuuuuun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :lepi: :CüvCüv: :ecrin_bebek::teytey:.

ESRAAAAAAAAAM CANIIIIIIIIIIIIIIM CAN DOSTUUUUUUUM..NOLUR ÜZÜLME BİTANEEEM CANIN SAĞOLSUUUN ,SANA BİŞEY OLMADI YAA RABBİM GENE VERİR BAK HAMİLE DE KALMIŞSIIIIIIN TATLIIIM.VUCUDUN BİR TOPARLANSIN VALLA BİLLA BAK GENE HAMİLE KALICAN HEMDE EN KISA SÜREDEE GÖR BAAK AHANDA ÇİZDİM BURAYAAAA BİLİYOSUN BANA HEP MALUM OLMUŞTUUUUUUR.HİÇ SIKMA CANINI HİİİİİİÇ YAKINDIR MÜJDEEEN BANA GÜVEN TATLIM BENİİİİM.NOLUR TOPARLA KENDİNİ BEBİŞİN SENİ CENNETE BEKLER ANNESİİİİİİİİ RABBİM SANA GENE GÖNDERECEEEEEEK AZ KALDI.RABBİM SANA ÖNCE SAĞLIK VERSİİİN HERŞEY OLUUUUUUR ALLAHA EMANET OL DUALARIM SENİNLE..GÜÇLÜ OL :teselli: :a015:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kuzunaz2, 7106papatya, ArnavutGüzeli, KEDERSıZ, latsibel

kalabalık görünüyoruz bugün herkes burada nerdeyse merhaba arkadaşlar hoşgeldik hepimiz

slm arnavutgüzeli,kedersiz,kuzunaz2,latsibel.hepinize iyi akşamlar.:roflol:

anacım iyi dileklerinize cevap yazıyoruuum aaaaaaaaaklava: durun gariii gördüm bende sizi nolceeeekCADIARZU..
geldiim haaah buyruuuun sizede iyi akşamlaaar çenelerii düşük cadılar:1hug: :dilcikar:

Arnavut güzeli evlilik yıldönümün kutlu olsun allah bebişinizi de en kısa zamanda nasip etsin bir dahakini 3 kişi kutlarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…