Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen bakıldınmı yumurtlaman nasıl adet düzenin nasıl canım eşinle konuş deki bu zamana kadar ilaçsız spiralsiz korunduk ne olursa olsun olurdu aşkım de sperm sayını bilelim boşyere kürek çekmeyelim hem onunda tedavisi var boşyere vakit kaybetmeyelim de

bana baktı doktor canım 27 günde bir adetim yumurtalıklarımda da problem yokmuş kan tahlili falan da yaptılar.Haklısın ya boşuna kürek çekmenin mantığı yok tabii. Mutlaka bu ayda olmazsa soluğu hastanede alacağız.kaydirigubbakcemile ne zor işlermiş di mi bunlar.

of of zor ki ne zor ama ben bu zmaana kadar kafama takmadım hiç bi ara işten çıkınca ssk bitmeden öyle tedavi olmaya çalıştım sonra bıraktım hiç düşünmedim ama olmadı

of of zor ki ne zor ama ben bu zmaana kadar kafama takmadım hiç bi ara işten çıkınca ssk bitmeden öyle tedavi olmaya çalıştım sonra bıraktım hiç düşünmedim ama olmadı

ben de şimdik aklım olsa daha önce başlardım ama vardır herşeyin hikmeti diyorum. bir de bir sürü yerlerden bişeyler okuyorum aslında bizim yaptıklarımızın hepsi boş. Herşey allahın elinde ne hikayeler duyuyorum inanamıyorum. Yaradana sığınıp dua etmek lazım. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ben şimdi kaçıyorum yarın görüşürüz canım

peki canım iyi geceler bende rabbimi elinde olduğunu düşünüyorum ama bişiler sebep olabilir yani öylece durup beklememeliyiz farkındaysan kimi incir diyor kimi böğürtlen kimi soğan suyu ile hamile kaldım diyor rabbimin izniyle demiyorlar aslında rabbim incirle işifa verdi ona veya soğan suyuyla veya dr la ilaçla yani kiminde soğan suyu işe yarıyor kimi ise bu berbat ben böle yaptı şöle yaptı diyor herşey allahtan valla ne olursa olsun ben dr lada olsa bitkisel kürlerle olsa rabbimin izniyle derim çünki canı veren o atıyorum tüp bebek yapıyorlar haşa aynı ne bilim bi madde yapar gibi eşya yapar gibi sperm alıyolar yumurta toplayıp cam tüpler içinde döllendiriyorlar ve rahme transfer ediyolar bi bakıyorsun tutmamış neden çünki zamanı değildi rabbim istemedi o kadar incelikleri varki es selam diye ya şafi diye es samed es semi ya habir diye tesbih çek esmaül hüsnayı araştır anlamlarına bak rabbim nelere kadir görürsün ki biliyorsundur aslında ben çok söylüyorum bunu burda ibadetin gizlisi makbuldür ama ben hep insanlarda bilsin onlarda dua etsin onlarda rabbimin hazinesi ve mucizesinden faydalansınlar istiyorum

fetih süresi ni okuyorlar şifa için ne bilim dua bir çok kapının anahtarı aslında ama tabi bunu bende yapıyorum bu çok kötü bişi inşallah affeder rabbim hep bi sıkıntım olduğu zaman daha çok yöneliyorum en makbul olan ibadet allah buna layık olduğu için yapılan ibadettir ama ondan istemek dua etmek ümit etmek kadar güzel bir şey yok

bir gün Hz. Musa a.s böyle vaaz verir gibi hani bir toplantı yapıyormuş ordan bir karı koca çıkıp gelmiş yanına ey musa demiş biz uzun süredir çocuk istiyoruz olmuyor demiş ve çok üzülüyoruz demiş rabbimizle konuşurmusun bizim evladımız olacakmı demiş ve bunun üzerine hz. Musa rabbiyle bir konuşmasında falanca ile falanca nın çocukları olacakmı diye sormuş Allah c.c demişki ya musa söyle onlara onların kaderinde yok onlar hiç bir zaman döl tutmayacak demiş ve hz. Musa da bunu o çifte söylemiş üzülerek evlerine gitmişler. Sonra yine böyle bir toplantıda aradan 4-5 yıl kadar geçmiş toplantıda bu çiftle karşılaşmış fakat yanlarında 4 yaşlarında küçük bir çocuk varmış ve hz. MuSA nın dikkatini çekmiş ve rabbimizle bir konuşmasında sormuş Allahım sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak deöiştin ama gördüğüm kadarıyla onların çocuğu var demiş Allah cc de demişki ya Musa evet ben sana öle söyledim gerçektende onların kaderine yazmamıştım ama onlar bunu bile bile benden hiç bir zaman ümidi kesmedi ve alın yazılarında olmadığını bile bile hep dua ettiler ümit ettiler istediler demiş ve bende onlara verdim evlat demiş. yani kıslar dua edelim ümit edelim rabbimizden ümit etmek kadar güzel bir şey yok kısacası bu bi hikayede olabilir bilmiyorum ben başkasının anlattığını duydum ama sonuçta söylenmek istenen şu rabbimin hazinesi çok büyük ve istersek ümit edersek kaderimizi bile değiştirmek onun elinde

sabah kalkamayacağım yine iyi geceler duanın verdiği huzur yeter arkadaşlar sakın uzaklaşmayın ben açık giyinen çok süslü püslü biriyim ve çok gaflete düştüğüm zaman oluyor dua etmediğim uzaklaştığım zaman ama yine hep rabbime dönyorum hep ondan istiyorum hep sıkıntımız olduğunda ona yönelmiyormuyuz ondan istiyoruz çünki herşeye gücü yeten bizi yaratan o allahım gaflete düşürmesin yanından yolundan ayırmasın bizlerin yar ve yardımcısı olsun iyi geceler artık düşen çenemi toplayıp yatmalıyım

tü tü tü tü maşallah size Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice senelere bebişlerinizle birlikte :ecrin_bebek:

esraammm canıııımm :teselli: geçmiş olsun üzülme tatlım bak hamile kalabiliyosun vücudun toparlansın yine kalırsın kendine iyi bak bi tanem a.s. a.s.

Günaydın Kızlar .
Gece burda olduğunuzu bilsem gelirdim ya
saat 3 e kadar ders çalıştım :)
muhabbete katılırdım :)

Arnavut güzeli evlilik yıldönümün kutlu olsun allah bebişinizi de en kısa zamanda nasip etsin bir dahakini 3 kişi kutlarsınız inşallah

TEŞEKÜREDERİM CANIM BENİM SAĞOOOOOOL:1hug:.amin inşallaaaah inşallaaaaah.sanada versin bu güzel dileğin için..:1hug:

tü tü tü tü maşallah size Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice senelere bebişlerinizle birlikte :ecrin_bebek:

:asigim: sağoooool duruuum can dostum sağol eksik olmaaa.AMİN DUALARINA AMİİİN GÜZEL DİLEKLERİNEE:Saruboceq: :1hug:..
ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİİM ÇOOOOOK ÖPÜYORUM SENİ..:1hug:a.s.

günaydın kızlaaaar:teytey: nasılsınııız bu sabahaa.bende iyim gördüğünüz gibi biraz erkenciyiim kocişimi uykuda bıraktım çok yoruldu çünküüü:kedi: kalkamadı sabaaaah:asigim:..dün geç saatlere kadar döktürmüşsünüz genee..ayrıca siz SADECEMEYRAYI MI GÖRDÜNÜZ DÜN...:uhm: demekki geldi ankarada kuzum beniiiiiiim..çok özledik onu dimii gece kuşumuzdu,her sabah okurdum onun şakalaşmalarınıkaydirigubbakcemile3 hadi kızlar aç karnına polene devaaaaam..:lepi:

birisi beni mi andiiiiii :))))

kaydirigubbakcemile3
kizlar ben ankaradayim
yeni hamis filan varmi?
arnavutum evlilik yildönümn kutlu olsun. ayni yastigi bir ömür paylasin
kandinize iyi bakin
biz ev tuttuk, esya bakiyoruz simdilik. ins ramazanda tasinirz.
hepinizi özledimmmm

dün girip söyle bi baktiydim
hemen de nasil gördünüz yaw beni :1ninca:
sizden bisi kacmio heeee
simdilik cikiyorum
firsat buldukca yine yazarim ins.

arkadaşlar günaydın herkese

benim iznim bitti bugun iş başı yaptım neler yazmışsınız öle malesef okuyamadım...ofis biraz yogun

Arnavutgüzelimmmm Nice yıllara bidenem

ooo meyramda gelmiş hoşgelmiş güzel ülkesine..oh yeni gelin gibi eşyada bakacaksın demek ..çok sevindim senin adına ya

günaydın kızlar arnavut güzeli nice yıldönümlerini kutlamak tekrar tekrar nasip olur inşallah
ben yeni üyeyim 5 aylık evliyim bizimde birkaç gün sonra nişan yıldönümümüz

dügünde yapalimmi diyorum esime zemuszemus
hepiniz davetlisiniz :sm_cool:

Meyraaaammmmm hoşgeldin vatana canım beniimmmm yeni eviniz hayırlı uğurlu olsuuunnnn :teytey: :teytey: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
saol sibelcim

durucum polen denemiz nasil?

kuzunaz ins hersey yoluna girer. üzme kendini

arzudan da iyi haberler aliriz insallah

ve daha burda sayamacagim arkadaslar, ins hersey gönlünüzce olsun

listemiz nere gitmis, bulamadim oniiiii :))))
listeci basi duruuuuuuu hani listeeee sositososito

sibelim sende hoşgeldin bi tanem nasıl geçti tatilin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…