sen bakıldınmı yumurtlaman nasıl adet düzenin nasıl canım eşinle konuş deki bu zamana kadar ilaçsız spiralsiz korunduk ne olursa olsun olurdu aşkım de sperm sayını bilelim boşyere kürek çekmeyelim hem onunda tedavisi var boşyere vakit kaybetmeyelim de
of of zor ki ne zor ama ben bu zmaana kadar kafama takmadım hiç bi ara işten çıkınca ssk bitmeden öyle tedavi olmaya çalıştım sonra bıraktım hiç düşünmedim ama olmadı
Benim bugüüün evlilik yıldönümüüüüüüüüümmafoldumben ve hiç biriniz farketmediniiiiiiiiiz:dilcikar: KÜSTÜÜÜÜÜÜÜM GELMİYCM BİRDAHAA ÇOCUĞUMUN YÜZÜNÜDE GÖSTERMİYCEM İŞTE SİZEEEElülülülülülü
ANAM 3 YILI DEVİRDİİİİİİİİİK DİLE KOLAAAY 3 delikafadulden ..
AŞKIMI ÇOK ÇOK SEVİYORUUUUUUUUM RABBİM ONU BAŞIMDAN EKSİK ETMESİİİİİİİİN:Saruboceq: RABBİM BİZE HAYIRLI BİR EVLAT GÖNDER ARTIK LÜTFEEEEN ŞU TEMİZ KALPLİ KOCİŞİMEE BABA OLUCAĞINI MÜJDESİNİ VEREYİM NOLUR ALLAHIIIIIIIIM..:Saruboceq:
canlarım merhaba... umarım hepiniz iyisinizdir.. ben kaçgündür topiğe giremedim.. size müjdeli haber verecekten terslikler oldu.. bu ay hamile olduğumu öğrendim malesef bebeğimi kaybettim.. 14 ünde hasta olmam gerekiyordu..mafoldumben mafoldumben olmadım.. kan tahlili yaptırdık ve sonuç pozitifti değer çok düşüktü.. sabah kanamam açıldı doktor riskli olduğunu söyledi.. dinlenmem gerektiğini söyledi.. dinlendim herşeyime dikkat ettim ama bebeğim bana tutanamadı malesef düşükle sonuçlandı..senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama çok kötüyüm sinirlerim bozuldu birkaç gün daha topiğe giremeyebilirim haber vermek için yazdım..mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Arnavut güzeli evlilik yıldönümün kutlu olsun allah bebişinizi de en kısa zamanda nasip etsin bir dahakini 3 kişi kutlarsınız inşallah
tü tü tü tü maşallah sizeEvlilik yıldönümünüz kutlu olsun daha nice senelere bebişlerinizle birlikte :ecrin_bebek:
birisi beni mi andiiiiii :))))
kaydirigubbakcemile3
kizlar ben ankaradayim
yeni hamis filan varmi?
arnavutum evlilik yildönümn kutlu olsun. ayni yastigi bir ömür paylasin
kandinize iyi bakin
biz ev tuttuk, esya bakiyoruz simdilik. ins ramazanda tasinirz.
hepinizi özledimmmm
arkadaşlar günaydın herkese
benim iznim bitti bugun iş başı yaptım neler yazmışsınız öle malesef okuyamadım...ofis biraz yogun
Arnavutgüzelimmmm Nice yıllara bidenem
ooo meyramda gelmiş hoşgelmiş güzel ülkesine..oh yeni gelin gibi eşyada bakacaksın demek ..çok sevindim senin adına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?