Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın canım ;
bugün o zaman biraz uykusuzluk etkiler seni masa başında uyuklarsın :)
bende 6 da uyandım valla uyku tutmadı kalktım ütülerimi yaptım :)

kızlarrrrr durummmm sibelimmm arnavutumm meyrammm kedersizimmm oy nurcanımmmm ayşemmmm esrammmmm çok özledimmmm siziii nasalısınızzz bende msn adresi olmayanlarr özelime yazın adresleriniziii buraya girip bakamıyorum bari ordan olaya karışayımm hepinizi çok çok öpüyorummm sağlıcakla kalınnn emii Şeniz Şeniz

Günaydın canım ;
bugün o zaman biraz uykusuzluk etkiler seni masa başında uyuklarsın :)
bende 6 da uyandım valla uyku tutmadı kalktım ütülerimi yaptım :)

günaydınnn
evt ya şimdi işdeyim uykum geliyo

oy oy yerim ben seni çok özledik biz seni ya
alıştırdın alıştırdın sonrada bıraktın gittin bizi şaka şaka canımmm sen çalışkaydirigubbakcemile

hayırlı cumalar hepinize

nasılsınız kızlar ilk niyetli günümüz bu gün nasıl geçiyo

Kızlar herkesın burda olmasını bekledım ama dayanamıcam artık bu sessızlık bıtsın

hamııeyımmmmmm hamıllleeeeeee

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: çok sevindim canım tebrik ederim seni bu aldığım en güzel haber hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oh oh yandan zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

ay çok sevindim inan tüylerim diken diken oldu çok duygulandım
allah tamamına erdirsin inşallah

lolom çok sağ ol gülüm inan heyecandan elim ayağım titriyo hala inanamıyom

ayy dayanamıyoru kızz tutmayın beni sibel hamile ohhh ooh oh zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

hey millet hadi kalkın gelin kutlama var kutlamaaaaaa:dance::dance::dance::teytey::teytey::sm_cool:

ay çok sevindim inan tüylerim diken diken oldu çok duygulandım
allah tamamına erdirsin inşallah

sağol canım aminnnn inşallah

allahım bu mübarek günde gönderdi bebişimi sizlerede inşallah en kısa zamanda gönderir

siibelim çok mutluyum canım hamile olmana çoookkk sevindim
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey:

sibelim msnden bolca kutladım ama burdanda yazmak istedim güzel kalpli arkadaşım allahımmm sana bu duyguyu yaşattı şükürler olsunnn çok çok mutluyummm aşkımmm şükürler olsunnnnnn çok heyecanlandım ne yazacağımı bulamıyorummm tüm kalbim seninle atıyor bugün malum oldu herhalde girdim buraya iyikide girmişimm haberinle uçuyorummm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…