kuzunaz kız bende yeni salı pazarına yakınım :)))
annenlere gelirsen eğer kahve içmeye beklerim seni bize
açık adres verim hemen :)
bu arada evet yazıkki karşıda çalışıyorum canım mecidiyeköyde
önceleri 500 lerle gelip gidiyordum çok zor oluyordu valla 6 da işten çıkıyordum 8 de eve geliyordum
arabayla bile gelsen bişe değişmiyordu malum köprü trafigi
ama bu metrobüs açılalı süper oldu gelişlerim gidişlerim rahatladı
tabi ondaki en büyük sorun ise sabahları ve akşamları binebilmek :)))))))))
her metrobüse binerken aklıma kemal sunalın bir filmi varya hani at yarışı oynadığı
orada sahte bir minübüs yapıolar da birbirlerini iterek falan biniyorlar aklıma geliyor
kadınmış yaşlıymış hiç mühim değil valla
gencler ne kadına ne yaşlıya yer vermio
her binişimde sağ sağlim binip indiğime dua ediyorum :)
selam arkadaslar
herkes kandıl kutlaması yapıo ama ne kandılı ben anlamadım bugun kandıl degılkı ???
haklısın canım ne iş yapıyorsun bu arada sakıncası yoksa şu an iş temisin bu arada az önce dışarı çıkmak zorunda kaldım aniden eltim geldi bi yerde buluştuk eşimin kredi kartını kullanmıştı onun taksitini verdi bende o fırsatla eve alışveriş yapıp geldim o yüzden yazıp kayboldum kaydirigubbakcemile3
canım ben bi iletişim firmasında idari birimde çalışıyorum pek zevkli bir işim yok anlacağın sıkıcı :)
akşama kadar insanların sorunları sorunlar için çözümler evraklar gelirler giderler :)
kız kredi kartıylamı alışveriş yaptın aman dikkat et bu kredi kartları insanı cezbedior ama hiç sağlıklı değil :)
Selam ;
iyi dileklerin için çok sağol canım
bu hayırlı ayda Allahım herkesin gönlündekini versin
Allahım senin güzel yüreğinle ettiğin duaları kabul etsin .
Herkese hayırlı kandiller ve hayırlı ramazanlar:Saruboceq:
aman benim bal kaymaklım tatlı dillim kim sana küscek ayolllll opuyorumnanaktan tatlı dilinle yılanı bilem deliğinden çıkarırsın sen zemuszemus tatlım ramazanın mübarek olsun allahım bu mübarek ayda sana ve diğer arkadaşlarıma bebiş nasip etsin :ecrin_bebek::Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar tekrardan bende bu mübarek gününüzü kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. hemen konuya dalıyorum...
Arnavut güzeli özellikle sana bi sorum olacak verdiğin kür hakkında
Bu konuyu açtığın ilk tarihe baktım geçen yıl sanırım sen bu kürü (Polen + Bal) ve diiğerini (adaçayı yagını) ne kadar süreyle uyguladın neler oldu o zamandan bu yana gelişmeler nelerdir.
Ben bir yıllık evliyim ve tedavi görmeye başladım ve ilk ayım bu tedavide
Onun için merak ediyorum neler olduğunu ve denemek isterim ama ne zaman nasıl başlarım bilmiyorum
selam arkadaslar
herkes kandıl kutlaması yapıo ama ne kandılı ben anlamadım bugun kandıl degılkı ???
canlarım merhaba.. rabbime şükürler olsunki kendimi azda olsa toparladım.. Allah iyi dilekte bulunan herkeslerden razı olsun..Arnavutgüzeli... kedersiz...susuzyaz...asel_k..kuzunaz2...7106papatya..latsibel..durualya..fatma48...iipekk ve ismini sayamadığım hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.. hepiniz bu hayırlı günde yani arefe gününde dualarımda olacaksınız..Rabbim şu mübarek günlerin hatrı hürmetine duru arkadaşımızın ve cemre22 nin sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip eylesin.. benim gibi tüm bebek isteyenlerin kucaklarını evlerine bebişler nasip eylesin..evlerimize huzur bereket nasip eylesin..
bu arada ben düşükten dolayı en az 1 ay beklemem gerekiyormuş.. ama umarım sizlerin hemencecik tutar ve ramazan bayramına kadar burdaki herkesten hayırlı müjdeler alırız..
hepinizi çok seviyorum.. arnavutgüzeline çok teşekkür ediyorum böyle bir topic açıp hepimizin burda buluşmamızı sağladığı için...
canlarım merhaba.. rabbime şükürler olsunki kendimi azda olsa toparladım.. Allah iyi dilekte bulunan herkeslerden razı olsun..Arnavutgüzeli... kedersiz...susuzyaz...asel_k..kuzunaz2...7106papatya..latsibel..durualya..fatma48...iipekk ve ismini sayamadığım hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.. hepiniz bu hayırlı günde yani arefe gününde dualarımda olacaksınız..Rabbim şu mübarek günlerin hatrı hürmetine duru arkadaşımızın ve cemre22 nin sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip eylesin.. benim gibi tüm bebek isteyenlerin kucaklarını evlerine bebişler nasip eylesin..evlerimize huzur bereket nasip eylesin..
bu arada ben düşükten dolayı en az 1 ay beklemem gerekiyormuş.. ama umarım sizlerin hemencecik tutar ve ramazan bayramına kadar burdaki herkesten hayırlı müjdeler alırız..
hepinizi çok seviyorum.. arnavutgüzeline çok teşekkür ediyorum böyle bir topic açıp hepimizin burda buluşmamızı sağladığı için...
Esram Hiç üzülme canım herşeyin hayırlısı olsun .canlarım merhaba.. rabbime şükürler olsunki kendimi azda olsa toparladım.. Allah iyi dilekte bulunan herkeslerden razı olsun..Arnavutgüzeli... kedersiz...susuzyaz...asel_k..kuzunaz2...7106papatya..latsibel..durualya..fatma48...iipekk ve ismini sayamadığım hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim.. hepiniz bu hayırlı günde yani arefe gününde dualarımda olacaksınız..Rabbim şu mübarek günlerin hatrı hürmetine duru arkadaşımızın ve cemre22 nin sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almayı nasip eylesin.. benim gibi tüm bebek isteyenlerin kucaklarını evlerine bebişler nasip eylesin..evlerimize huzur bereket nasip eylesin..
Arkadaslar benim bir sorum var, benim son adetim gece ay 26.sinda oldu. aslinda bu ay yani agustos 26 olmasi gerekiyor(duzenli olmamakla birlikte) fakat ben gec yumurtladigim icin ,yumurtlama sonrasi 14 gun sayarsam eylul 2 oluyor.
sorum su: sizce adetimi agustos 26 mi beklemeliyim yoksa eylul 2 mi? bilen varmi?
canım gecen ay derken sanırım temmuzu kasdediyorsun o zaman düzenli oluyorsan 28 günde bir yada 29 günde bir olman gerekiyor yani geçen ayın üstüne aradaki zamandan 14 ü çıkar çıkan tarihte yumurtluyorsun demektir ama düzenli olmuyorum diyorsun ortalama ne kadar zamanda bir sirkülasyon devam ediyor canım
Arkadaslar benim bir sorum var, benim son adetim gece ay 26.sinda oldu. aslinda bu ay yani agustos 26 olmasi gerekiyor(duzenli olmamakla birlikte) fakat ben gec yumurtladigim icin ,yumurtlama sonrasi 14 gun sayarsam eylul 2 oluyor.
sorum su: sizce adetimi agustos 26 mi beklemeliyim yoksa eylul 2 mi? bilen varmi?
Evet temmuz 26 sinda oldum en son, ve adetimin 23.gunu yumurtlamam gerceklesti, (yumurtlama takibi yaptigim icin kesin 23.gunu dedim. )28 gunde bir degil duzenli olarak gormuyorum. ve gec yumurtlama oluyor. benim sormak istedigim, yumurtlama bittikten sonra 14 gunmu saymak?
canım gecen ay derken sanırım temmuzu kasdediyorsun o zaman düzenli oluyorsan 28 günde bir yada 29 günde bir olman gerekiyor yani geçen ayın üstüne aradaki zamandan 14 ü çıkar çıkan tarihte yumurtluyorsun demektir ama düzenli olmuyorum diyorsun ortalama ne kadar zamanda bir sirkülasyon devam ediyor canım
ıyı geceler herkese yazdıklarınızı okudumda bırazda kendımden bırseyler yazmak ıstedım ben 1 senedır bebek ıcın herseye dıkkat edıyordum adet gunlerımı gunu gunune takıp edıp not alıyorum fakat bırseyı atlamısım duzenlı 28 gunde bır adet oluyorum fakat sunu ogrendımkı ne kadar duzenlı olursan ol hormonlarda duzenlı ısede yumurta ıstedıgı zaman catlıyormus benım oyle 18 gunu catladıgını soyledı doktor adetın bırınden baslayıp sayıyorsunuz 10 gununden 20 gunune kadar aslında duzenlı ilişki olmalıymıs 14 veya 12 gune aldanmayın derım dıger gunlerede dıkkat edın ben ılkkez bu ay dıkkat ettım suan beklıyorum adetım ıkı gun gectı 2 gun daha beklıcem Allahtan bır sey olmazsa umıtlenmeye basladım artık kaydirigubbakcemile5
kızlar hepinizin ramazan-ı şerifi hayırlara vesile olsun bu mübarek ayda ne dileğiniz ne ihtiyacınız varsa hepsi kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?