Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese hayirli ramazanlar diliyorum
kedersiz cnm nasilsin? tatilden döndünmü?
kizlar hepimiz birbirimize dua edelim.
oruclariniz kabul olsun
ben yine bi ceee diyip kaciyorum
Allah'a emanetsiniz

oruclariniz kabul olsun
Allah'a emanetsiniz

meyracım Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz İçin Paylaşım Alanı topiğindede gördüm seni orayada yazıp çıkmışsın hayırdır nedir acelen neden kalamıyorsun canımcım

birde bu ay da olmadi kizlar
sanirim ramazanla birlikte beklenmeyen misafirim de geliyor.
karnim agrimaya basladi bile.
herseyin hayirlisi olsun.

kızlar yanıyorum kıslarr yine adaçayı yağı pamuğa çok gitti içerde yanma yokta biraz daha dış bölgesinee geldi yağ yanıyorum üffff eşim gel üfliyim geçsin diyo ya uyuz terbiyesiz adam :)

kuzunaz ev tasinma telasi, esya aramakla geciyor günüm.
ev tutuldu ama eksikler var. henüz bitmemis isi.
yarin bitecek
bir kisim esyalari begendik ama sali günü gelecek.
annemlerde kaliyoruz.
daha halilar perdeler.... o kadar eksik varki.
carsi pazar geziyorum yani.
hic vaktim yok ki bilg basina oturuyum
sirf sizin icin giriyorum bi bakip cikiyorum
ramazanda geliyor. ins ramazandan sonra gelirim

arnavut güzeli bişi dicem sana ben pmakyaj pamuğuyla koydum yağı ama disk şeklinde yassı yuvarlak pamuklar varya ondan bu yuvarladım tampon şeklide yaptım bişi olmaz değilmi normal pamuk gibi açılıp dağılmaz bu değilmi yapışmaz bir yerime değil mi biraz tedirginim

canım umutsuzluğa kapılcak bi durum yokki ortada bak ne güzel tedaviye başlamışsın inşallah yararınıda görüceksin çok fazla stres yapma unutma herşey beyinde bitiyo

canım inşalah bebeğin seninledir

oruclariniz kabul olsun
Allah'a emanetsiniz

amin canım hepimizin dualarım sizinle

lolocum ne yapıyorsun ne var ne yok ayran içtik ayrımı düştük bak bende burdayım selam vermiyorsun hiç :teytey::teytey:

hepimiz ondan kullandik cnm, merak etme bisey olmaz. ama cok dökme bende yara cikmisti. seninde basina gelmesin ayni sey

lolocum ne yapıyorsun ne var ne yok ayran içtik ayrımı düştük bak bende burdayım selam vermiyorsun hiç :teytey::teytey:

iyim canım sen ne yapıyosun aşk olsun niye ayrı düşelim :1hug:deminden beri geçmişi okuyorum

kız kuzunaz abartma kız bak benden söylemesi çok kullanma yağı bi tarafların pişerse kocan istediği kadar üfürsün ateşini söndüremez

kız kuzunaz abartma kız bak benden söylemesi çok kullanma yağı bi tarafların pişerse kocan istediği kadar üfürsün ateşini söndüremez

kaydirigubbakcemile3 ilahi valla şaka bi yanada hakketten piştim yandım yani

canım ben yatıyorum malum sahurada kalkıcam daha allah sanada rahatlık versin canım

iyi geceler canım ben sanırım geç saatte yiyip yatacağım çünki eşim tutmayacakmış işi ağır biraz

Canim adetim duzensiz ,civanpercemi kullaniliyorum duzene girmesi icin. Pko ne demek bilmiyorum? ama ondan degilim:)

bu arada canım ovülasyon takibini nasl yaptın dr la mı testlemi

Ovulasyon takibini,doktorum ymurtlama tesleri kullanmami soyledi boylece yumurtlama gununu daha kolay tesbit edersin dedi. claerbleu manitoru var onunla yapiyorum, manitor ben den test istiyor ve en yuksek yumurtlama gununu veriyor ve o gece gebe kalabilme sansin oluyor, diger yumurtlama tesleri cizgileri cok zorlaniyordum ama bu makine oldugu icin kendisi okuyup bana gosteriyor ekranda.

Canim acizane bir firkimi soyleyim ben, makyaj temizleme pamuklari var yuvarlak , sargi bezine pabugu koy ve guzelce bagla , ve tampon seklinde yap, ve koy.

günaydın arkadaşlarrr

sahurdan beri beni uyku tutmadı evde dört döndüm.daha işe gitmeme 1 saat var eşimi gönderdim ....bende size yazayım dedim..
sizi çoook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

herkese hayırlı cumalar

ay canım süper birşey bu :)
ama yeni evliymişsin henüz olmazsada sakın moralini bozma
düzenli oluyorsan hiç sekmiyorsada hemen bir test alıp yap bizede müjdeli haber ver
bende çalışmalara başladım dün gece adetim yeni bitti
bakalım hayıt suyu soğan suyu kuru incir derken inşl birinden bir fayda görürüm :)
test yaparsan mutlaka haber canım hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

canım sağlıklı olmasını istiyorsan eylülü bekle ama
düzenli olmuyorum da demişsin yani ne kadar zamanda bir sirkülasyon oluyordu onu bilmiyormusun temmuzdan önce haziranda ne zaman olmuştun adet
mesela ben geçen ay 14 temmuz da oldum bu ayda 14 ağustosta oldum önümüzdeki ayda 14 eylülü beklicem 31 günde bir sirkülasyon oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…