bahçem sen zaten daha yeni evliymişsin bu ay olmazsa bi dahaki ay olur
daha şimdiden bu kadar umutsuz olunurmu ben ne yapıyım bak günlerdir
uykularım kaçıyo aşılama sonucum ne olucak düşünmekten test yaparak en azından
tereddütten kurtulursun
ipekcimm inşallahh seninde aşılaman tutmuştur.. ama stres yapmaman gerek.. bakarsın senle bahcemin müjdeli haberini beraber alırız.. ne güzel olur yaa..delikafadulden delikafadulden delikafadulden
tereddütten kurtulursun
ipekcimm inşallahh seninde aşılaman tutmuştur.. ama stres yapmaman gerek.. bakarsın senle bahcemin müjdeli haberini beraber alırız.. ne güzel olur yaa..delikafadulden delikafadulden delikafadulden
tereddütten kurtulursun
kızlar hani 2 ay önce kaynımın kızı evlenmiştiya hatırlarsınız düğüne gitmiştim burda sizlerle paylaşmıştım sıkı durun ilk gece hamile kalmış dün aradı da beni hamileyim diye valla bende şok oldum bu ilk gece hamile kalma işi benim kafamı çok karıştırıyor nasıl oluyor burda herkes senelerce bebek diye uğraşırken bir gecede nasıl işi beceriyorlar biri bana anlatsın nasıl oluyor
bu ilk gece olayı banada çok inanılmaz geliyo gerçekten ama benim annemde
evlendikten sonra hiç adet görmemiş abim dokuz ay sonra doğmuş
kızlar hani 2 ay önce kaynımın kızı evlenmiştiya hatırlarsınız düğüne gitmiştim burda sizlerle paylaşmıştım sıkı durun ilk gece hamile kalmış dün aradı da beni hamileyim diye valla bende şok oldum bu ilk gece hamile kalma işi benim kafamı çok karıştırıyor nasıl oluyor burda herkes senelerce bebek diye uğraşırken bir gecede nasıl işi beceriyorlar biri bana anlatsın nasıl oluyor
o gün bize haber vermeyi sakın unutma canım yaaaa
diğer belirtilerinede bak canım.. ama her ihtimale karşı bir test yapsan iyi olur bencee..
kızlar ben Çıkıyorum bİraz kuran okuyup uyuyacam bu arada hepİnİze hayırlı ramazanlar
neyse canlarım benden bugünlük bu kadar.. akşam fırsatını bulabilirsem tekrar girerim.. hepinize hayırlı iftarlar diliyorum... Allah yar ve yardımcınız olsun..
diğer belirtiler derken canım nasıl bi belirti oluyoo ben bilmiyomda
ayy seninde kafanı şişirdim kusura bakma güzelim yaaa kendim sorunlarımla
kızlar ben Çıkıyorum bİraz kuran okuyup uyuyacam bu arada hepİnİze hayırlı ramazanlar
uyku hali.. sık idrara çıkma... karında şişkinlik hissetme.. kasıkta batma.. göğüslerde damarların belirginleşmesi...gibi haller... benim duyduğum belirtiler bunlar.. ama ben düşüğü yaşamadan önce bunları pek yaşamadım sadece uyku hali ve sık idrara çıkma vardı ha birde kabızlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?