Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay canım benim yaa inşallah aşılaman tutar bütün kalbimle dua ediyorum canım

ipekcimm inşallahh seninde aşılaman tutmuştur.. ama stres yapmaman gerek.. bakarsın senle bahcemin müjdeli haberini beraber alırız.. ne güzel olur yaa..delikafadulden delikafadulden delikafadulden

inşallah canım inşallah bugün dokuz gün oldu doktor onbeşinci gün kan tahlili
yaparız dedi çok heyecanlanıyorum inşallah hepimiz bu mübarek günlerde
hayırlısıyla hamile haberlerimizi veririz

ipekcim peki sen ne zaman test yapacaksın :ecrin_bebek:

ipekcimm inşallahh seninde aşılaman tutmuştur.. ama stres yapmaman gerek.. bakarsın senle bahcemin müjdeli haberini beraber alırız.. ne güzel olur yaa..delikafadulden delikafadulden delikafadulden

inşallah canım yaa o müjdeli haberi veririz hepimizde aaay ne güzel konuşuyon öyle yaa sağolyardımların için hepinizede çok çok çok teşekür ediyorum iipekkk arnavutgüzelinede bana yardımcı olan herkese çok çok teşekür ediyorum allah herkese istediğini versin

canım ben senin aşılamanı kaçırmışım işallah hayırlı haberlerini alırız ayın 15 de allah utandırmasın.

bu ilk gece olayı banada çok inanılmaz geliyo gerçekten ama benim annemde
evlendikten sonra hiç adet görmemiş abim dokuz ay sonra doğmuş

BENDE HİÇ ANLAMIYORUM NASIL OLUYOR YAA İLKGECEDEN :uhm:ÇOK TANIDIĞIM OLDU BENİMDE ÖYLE NASIL HEMEN YAPTINDA BİDE HAMİLE KALDINIZ DİYORUM fisfisfisBENİM Bİ ARKADAŞ İLK BEBEĞİNE İLKGECEDEN 2.YE 6SENE DOĞUM KONTROL HAPI İÇTİKTEN SORA BIRAKTIĞI AY HAMİLE KALMIŞ 3.ÇOCUĞADA KAZARA BİKERE KAÇTI KALDIM DEDİ İÇİMDEN AYIPTIR SÖLEMESİ ÇÜŞ DEDİM

şimdi ben sizce ne yapmalıyım kızlar son sorum inş.kafanızı ağrıtmamışımdır

diğer belirtilerinede bak canım.. ama her ihtimale karşı bir test yapsan iyi olur bencee..

kızlar ben Çıkıyorum bıraz kuran okuyup uyuyacam bu arada hepınıze hayırlı ramazanlar

diğer belirtilerinede bak canım.. ama her ihtimale karşı bir test yapsan iyi olur bencee..

diğer belirtiler derken canım nasıl bi belirti oluyoo ben bilmiyomda
ayy seninde kafanı şişirdim kusura bakma güzelim yaaa kendim sorunlarımla

neyse canlarım benden bugünlük bu kadar.. akşam fırsatını bulabilirsem tekrar girerim.. hepinize hayırlı iftarlar diliyorum... Allah yar ve yardımcınız olsun..

neyse canlarım benden bugünlük bu kadar.. akşam fırsatını bulabilirsem tekrar girerim.. hepinize hayırlı iftarlar diliyorum... Allah yar ve yardımcınız olsun..

görüşmek üzere cnım kendine iyi bak yardımcı olduğun için teşekürler iyi akşamlar hayırlı iftarlar

diğer belirtiler derken canım nasıl bi belirti oluyoo ben bilmiyomda
ayy seninde kafanı şişirdim kusura bakma güzelim yaaa kendim sorunlarımla

uyku hali.. sık idrara çıkma... karında şişkinlik hissetme.. kasıkta batma.. göğüslerde damarların belirginleşmesi...gibi haller... benim duyduğum belirtiler bunlar.. ama ben düşüğü yaşamadan önce bunları pek yaşamadım sadece uyku hali ve sık idrara çıkma vardı ha birde kabızlık..

çok sağol canım ya yardımların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…