Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görüşmek üzere cnım kendine iyi bak yardımcı olduğun için teşekürler iyi akşamlar hayırlı iftarlar

inşallah yardımcı olabilmişimdir... kendine çok iyi bak tatlım... ahmiş olduğun haberini sabırsızlıkla bekleyecem..:1hug:

arkadaşlar güzel dualarınız için hepinize teşekkür ederim durucum benim onbeş gün
haftaya perşembe doluyo inşallah hayırlı haberler alırım arada karnımın altında kasıklarımda
adet olcakmışım gibi ağrı oluyo özellikle fazla ayakta kalınca şikayetlerim oluyo göğüslerim çok şiş ama tabi bunlar neyin habercisi bi fikrim yok bakalım bekleyip görücez

duru bi şey sorcam yanılmıyorsam seninde aşılama tecrüben olmuştu
eğer bu tutmazsa ikincisine hemen başlanırmı yoksa biraz aramı vermek gerekir

kızlar şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar ve iyi iftarlar diliyorum biraz yatıcam midem kötü oruç tutanlar için ramazanın ilk gün malesef zor geçiyor

EN SON ANTALYA YA TATİLE ÇIKMIŞTI CANIM AMA DÖNDÜMÜ BİLMİYORUM:sm_confused:

canım umutsuz gayet iyi sadece kaydını sildirdii,biraz bu konulardan uzak durmak istiyo biliyosunuz çok yıprandııı.eşi izin vermiyo girmesine..ama çok iyi msn de görüşüyoruuuz.bitanem beniim bayağı gezdi o antalya bodruuuum..şimdi istanbuldalar..

kızlar ben eve geldim biraz dinleneyim gelirim yine

güzeel annecik geldinmi tatlım..
sen asıl eşine söyledinmi ondan haber ver çatlayacaaaaam.o surat ifadesini mutlaka bize anlaaat,çığlıkları bize anlaaaaaat:teytey::teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

çok teşekkürler canım... bu adaçayı yağını adetin 7. gününden itibaren hergün mü uygulayacağız....o günler birlikte olmamız gereken günler de o zaman nasıl koyucaz acaba sana zahmet cevaplayabilir misin? ilişkiden sonra filan mı konulacak acaba...

Kızlar herkesİn burda olmasını bekledİm ama dayanamıcam artık bu sessİzlİk bİtsİn

hamİİeyİmmmmmm hamİllleeeeeee

CANIM TEBRIK EDERIM ,COK SEVINDIM, ALLAH TUM ISTEYENLERE NASIP ETSIN, BU MUBAREK AYDA BU HABERI ALMAK COK GUZELalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis CANIM BU ARADA SEN PRESEED KULLANMISMIYDIN?

canım inşallah güzel haberler alacaz aşılamadan dolayı hem göğüslerde hemde karında şişkinlik oluyoo ilaçlardan dolayı

duru bi şey sorcam yanılmıyorsam seninde aşılama tecrüben olmuştu
eğer bu tutmazsa ikincisine hemen başlanırmı yoksa biraz aramı vermek gerekir

canım ben mart ayında aşılama olmuştum ama tutmamıştı doktor önümüzdeki ay (nisanda) dinlen demişti mayısta gel tüp bebek yapalım demişti ben dinlendiğim ayda kendiliğinden hamile kaldım sanıyorum peşinden hemen olmuyor

cok sagollun guzel dualarınız ıcın ınsallah bu sefer olmustur dıye esımle umıtlenıyoruz ıkı kere normal test aldım suan bır sey cıkmadı benım ıdrar testınde cok zor cıkıyor ancak kan testtı ıle cıkar herhalde esım acele etme dıyor o bana bu ay sen kesın hamıle kalcan dıyordu ınsallah Allahım herkese hayırlı saglıklı evlatlar verır

canım benim..adetinin 5. gününden itibaren her gece koy sabahları çıkar..5 gece uygula madem senin yumurtalığın erken çatlıyosa..sorun olmaz..bir pamuğa sadece 2-3 damla fazlası zarar öyle diyim.ve mümkünse saf zeytin yağınada batır öyle koy..
zaten son gün mutlaka yumuşların çatlar ..ben özelikle çatlayana kadar koyun derim ki etkili olsun o yüzden ayarlama yapıyorum..siz artık daha iyisini bilirsiniz.hem ilişkiden sonra koymayın bence spermleri etkilemezsin..biliyosun tükürük bile engelliyomuş hamileliği..böyle işte canım varsa başka sorun hemen cevaplarıııııııımyerimseniben

ayyyyy nolmus burda yaaaa :teytey:
sibellllll tebrikler canim, gözün aydinnnn

alkisalkisalkis
a.s.

canım inşalah bebeğin seninledir[/QUOTE]
:içelim:tesekkurler bugunud ehayırlısı ıle atlattım bakalım yarın neler olucakhihoyyyt

sen dinlen yorma kendini fazla
ay nasıl hissediyor insan kendini :))))))
istermisin ikizin olsun birde :)))))))))
ne kadar zamandır istiyordunuz canım
hamile olmadan önce adet bekleyen o agrıları adet agrıları sanan biriyimdir..Çift çizgiyi görünce midem bulanmaya başladı sanırım bu psikoloji:)))))))))))
Kız ne diyon bu küçücuk 2 taneyi nasıl taşısın
2yıllık evliyim 6ay yasmin içtim ondan sonra bugune kadar hep istedim

CANIM TEBRIK EDERIM ,COK SEVINDIM, ALLAH TUM ISTEYENLERE NASIP ETSIN, BU MUBAREK AYDA BU HABERI ALMAK COK GUZELalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis CANIM BU ARADA SEN PRESEED KULLANMISMIYDIN?
teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese versin ....
ben bu ay preseed siparişi verecektim.ama gerek kalmadı çok şükür

ayyyyy nolmus burda yaaaa :teytey:
sibellllll tebrikler canim, gözün aydinnnn
Meyram cok sağol gülüm
nasıl yerleştin mi
alkisalkisalkis
a.s.

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

[/COLOR][/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…