E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #10.941
aminnn canım allah sizlerede nasip etsin inşallahcanım tebrikler rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
KK Pro ÜyeArnavutGüzeli, latsibel+
CANIIIIIIIIIIM nerdesiiiiiiiiiiiin göbüşündeee meleeekli anneee??söyledinmi kocişinee naptııııııı??
canım inşallah bizede hayırlısıyla nasip olur bolca dua et bizlerede inşallah opuyorumnanaktan
inanın bütün dualarım sizinle inşallah bu ramazada hepimiz hamile kalacaz
Kimsesiz zamanların yalnızlığında, aydınlık diyarların masalsı görüntülerinde, küçük bir çocuk yüreğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba a.sa.s.
sağol canım allahım tüm isteyenlere nasip etsin..çok güzel bi duygulatsibel kullanıcısından alıntı
canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağında görmeyide nasip etsin inşallah
:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan
sağol canım kız olursa bu iami düşünürüz daha hiç bişey belli deilkızlarrrr yaaa ben bugün yoktum allahım nasıl yoktum bir arkadaşımız daha hamile kalmış ve ben bunu şimdi görüyorum sevincimle üzüntüm birbirine karıştı lastlibel arkadaşım seninle burda çok fazla muhabbet etme şansım olmadı durumunu sorununu bilmiyorum ama yaptığın kürleri rabbim sana vesile kıldı rabbim verdi sana minik mercimeğimeğini çok şükür ona şu mübarek günde çok güzel bir hediye allahın hediyesi bu adını da allahın hediyesi yani ecrin koy bence tabi sen bilirsin ama bu mübarek günde güzel bir hediye gerçekten allahım sana eşine mercimeğine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah
günaydınlar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın esrammmma.s. a.s. a.s. :içelim: :içelim: :içelim:
Sağol canım bizde 1.5 yıldır istiyoduk ama allahım nezaman derse ozaman oluyo birde kesinlikle stres yapıp çok düşünmemek lazım.ben bu yıl hamile olmayı kafamdan silmiştim nasılmı tedaviyi bıraktım ve kendimi kpss sınavı için dershaneye yazdırmıştım.kendime derse everdim ilk ay hamile kaldım ....yani no stres yes bebiş:)SLM LATSİBEL ARKADAŞIM.HEMŞEHRİM TEBRİK EDERİM RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.bENDE İKİ YILDIR İSTİYORUM AMA KISMET İŞTE OLMADI.iNŞ.BİZLERDE HAMİLE HABERİMİZİ BURADAN PAYLAŞABİLİRİZ EN KISA ZAMANDA.aLLAH KOLAY VE SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK DÖNEMİNDEN SONRA MELEĞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.bİZLER İÇİNDE DUA ET NE OLUR..
nasılsın canımm...
Sağol canım bizde 1.5 yıldır istiyoduk ama allahım nezaman derse ozaman oluyo birde kesinlikle stres yapıp çok düşünmemek lazım.ben bu yıl hamile olmayı kafamdan silmiştim nasılmı tedaviyi bıraktım ve kendimi kpss sınavı için dershaneye yazdırmıştım.kendime derse everdim ilk ay hamile kaldım ....yani no stres yes bebiş:)
allahım tüm isteyenlere versin
pek iyi deilim aslında kasıklarımda ağrı ve mide yanmam çok..sabahtan beri arramadığım özel hastane kalmadı ama nafiye yarısında dr yok olanlardada randevusu dolmuş..
ne olur dua edin benim için onu kaybetmek istemiyorum senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?