Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tam emin değilim ama okadar derine değil hemen vajin girişine diye biliyorum

iyiyim bende benimde pazartesi günleri temizlik günümdür ama bu hafta her gün elektrik süpürgesiyle ev süpürdüm toz aldım çünki benim şarjlı küçük süpürgem vardı çalışmıyor ve gırgırımda mutfağın camından düştü yani birde evimde herşey halılar koltuklar kırmızı ve kremrengi karışımı üzerinde küçücük bir şey bile belli oluyor en azından gün arasında şarjlı süpürgeyle filan dökülen bişi olursa süpürürdüm kırıntı filan olursa ama şarlı süpürge ya şarj olmuyor yada bi sorun var eşimde hergün unutuyor servise götürmeye bende hergün süpürge açıyorum ve bütün evi süpürüyorum o yüzcden bugün temizlik yapmadım düşün dün iftardan sonra bile süpürge açtım dün 2 kere süpürmüş oldum neyse dünde bayağı geç yattım canım sıkkın biraz ya

ewet canım aynen yazdığın gibi yapıcaksın ama ben zaytınyağına batırmamıstım sadece adacayı yagına tamponun kaybolması yeterlı cok da derıne gerek yok uçta bırakırsan yanma oluyo zaten ama bıraz ılerı ıttırırsen yanma da olmuyo kolay gelsın canım sana kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

kızlar ya bizim listemiz vardı adet tarihlerini takip ettiğimiz nerelerde acaba sevdanehri takip ediyordu en son oda tatile çıktı bilgisi olan varmı ben başlatayım yada tekrar yenisini isterseniz herkes eklesin tahmini adet gününü

1.susuz yaz .................2 eylül

çok enteresan fisfisfis ben zaten tüp bebek merkezlerine pek güvenmiyorum para kazanmak adına kişileri yanıltabiliyorlar hemen başvuran kişilere tüp bebek diyip bazı şeyleri örtbas ediyorlar bizim bir arkadaşımızda ismi lazım değil ünlü bir hastanenin tüp bebek merkezine gitti eşiyle ilk muayanede tüp bebek demişler hiç aklım almıyor ilk muayanede nasıl karar veriyorlar bu tip testleri dışarda tüp bebek merkezi olmayan özel labaratuarlarda yaptırmak daha mantıklı bence doktorumda eşime tahlil verdi birkaç labaratuar ismi önerdi onlardan birinde yaptır dedi yani illa şu isimli yerde yaptırıcan demedi ayrıca eşinde bir problem olmayışı da çok sevindirici allah bizi fırsatçıların eline düşürmesin:Saruboceq:

canım bu ay bende gerçekten tv lerdede çıkan ünlü bir tüp bebek merkezine gittim ilk muayene ve ön görüşme ücretsiz ben pko hastasıyım sadece 3 kere klomenle tedavi oldum yani ne göbekten yapılan iğneler kullanıldı ne aşılama ne başka bişi banada tüp bbek dediler 4500 tl nerde ben nerde valla kendi çapımda bişiler yapıyorum ve dua ediyorum rabbim dualarımı kabul ederse ban abi evlat nasip ederse kendiliinden yumurtlaman çok zor diyen o dr la konuşurum ki tüp bebekle sanki %100 garanti veriyolarda en fazla %50-60 ki bu 100 ün geri kalanı da herşey rabbimin izni ile oldukları için veremiyolar onlarda biiyorlar aslında herşey rabbimin elinde o istemediği sürece herşey imkansızlaşır hiç bir sorunu olmayıp sebepsiz infertil olanlar var sizce neden hiç bir sorunları yok herşeyler normal ama olmuyor çünki rabbim biliyor zamanını allahım büyük kaderinde evlat sahibi olmyanlar vardır belki inşallah rabbim böle olanlar ve bizler dahil evlatlarımızı versin geçen gün tv de hoca anlatıyor yanılmıyorsam Hz. İbrahimden bahsediyordu ki 80 yıl çocuğu olmamış ve yalvarmış diyorki hoca bir peygamber 80 yıl yalvartılırmı onunda sınavı oydu diyor 80 yıl sonunda olmuş çocuğu yani hocadan böle dinledim inanın rabbim çok bekletmiyor ya görüyoruz burada arkadaşlar hamile kalanlar çok rabbimize şükürler olsun

evet hemen tüp bebeğe yönlendiriyorlar oysaki orda da tutmama şansı var işte herşey nasip allah ol deyince olur ayrıca seni anlayabiliyorum tüp bebek merkezlerine vericek bende de para yok malesef o yüzden hergün dua ediyorum allahım beni oralara mecbur etmeden bebeğime kavuştur diye :Saruboceq:
çok şükür rabbimize allah işallah bizede acıycak yalvarışlarımıza en kısa sürede cevap verecek bizimde kucağımızı boş bırakmıycak:Saruboceq:

canım ben bu gün test yaptım malesef tek çizgi çıktı yok neyse zaten olmayacağını biliyodum ama belki bi ümit işte şaşırtır beni diye düşündüm ama yok

canım zaten bende siami ersekten randevu aldım oğluma 9 ay sonrasına gün verdi eşimede aldım haftaya pazartesiye verdi pazartesi gidicez bakalım kalbinin durumu nasıl kalp de ritim bozukluğu var kalp kapakçıklarından biri yapışık ve ameliyattan sonra kalpde büyüme var bakalım sonuç ne çıkıcak

ayrıca ilgin içinde çok teşekkür ederim
ama genede adet olmazsam öbür gün doktora gidicem

ali bey sadece çinko verdi onuda sadece 2 ay kullandı....
neyse ya ben şuan mercigimle beraberim çok şükür.Teyzesibugun hastaneye gittik 5.5haftalık bizim mercimek yani nokta şeklinde 2 haftasonra kalp atışını dinlemeye gitcez...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

sibelcim eşin ilaç felan kullandımı.. veya ne bileyim bitkisel bişeyler... belki onların faydasını görmüştür..
Esracım sadece 2 ay çinko tablet yuttu.Malesef onun üzerinde hiç bir kür uygulayamadımm yemedi ve içmedi

ben bunları yazmam daki neden arkadaşlar tüp bebek merkezlerine yaptırdığınız tahlilleri bide devlet hastanelerinde yaptırın sonra emin olun....

canım benim çok teşekkür ederim umarım hepimiz de faydasını görürüz...

benneyaptımki benneyaptımki canım ya olsun en azından emin oldun ama sen doktora mutlaka git lütfen sakın ihmal etme inşallah en kısa zamanda hamiş olursun kutlama yaparız burda :)

bu arada neden o kadar uzun sürede randevu verdiler ya bu çok uzun bir zaman CADIARZU koşuyolu kalp hastanesini deneseydin birde ordan belki daha erkene alabilirsin
umarım ciddi bir sorun yoktur oğlunda allah şifa versin canım birde en kısa zamanda bir bebek :Saruboceq:

canım ilgine teşekkür ederim oğlumun durumu çok acil değil ama eşiminki acil bu yüzden onun randevusunu pazartesiye aldım pazartesi gidicez

siami ersek hastanesini daha iyi bildiğim için oradan aldım randevuyu canım

ben yeniyimde...şimdi bütün bu sayfaları okumam lazım ki anlayayım şaka bi yana arkadaşlar Allah herkesin yardımcısı olsun...bende bu kürü deniyecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…